Jump to content
Naimisiin.info

Murmeli86

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Murmeli86 kaikki viestit

  1. Aluksi ajattelin hääkuvausta vasta vihkimisen jälkeen, mutta todennäköisesti kuvaus hoidetaan päästyäni kampaajalta pois tai juuri ennen vihkimistä. Haluan ehdottomasti miljöö kuvauksen, niin voi olla et sääkin tulee vaikuttamaan asiaa, en halua hääkuvaa ottaa jos vettä sataa kaatamalla.
  2. Mulla polttarit tossa vuoden päästä ja itse aion antaa kaasoille listan ihmisistä, joita haluan omiin polttareihin. Kumminkin kysäisen muutamalta jotka eivät tunne kaveri porukkaani, että haluavatko osallistua polttareihin (esim veljen tyttöystävä).
  3. Murmeli86

    Mikä kuukausi on paras?

    Meillä häät tulee olemaan elokuussa. Viime vuosina elokuut ovat olleet aikas mukavan lämpimiä verrattuna esim kesäkuuhun. Mietittiin myös syyskuuta, mutta todettiin et sateen riski voi olla turhan suuri.
  4. Tässä muutamia sormuksia on tullu katseltua, vaikka häihin on vielä yli vuosi aikaa. Kuinka aikaisin olette hankineet sormukset ? Tälläisestä sormuksesta tässä olen haaveillut . Tillanderin Raita on kuvan sormuksen merkki ja malli.
  5. Murmeli86

    Meriteema (yhdistetty)

    Me kanssa ollaan mietitty meriaiheisia häitä. Itse olen koko elämäni liikkunut veneellä ympäri Suomen saaristoa. Hääkutsu on tarkoitus toteuttaa otetusta valokuvasta. Kesällä oliso tarkoitus ottaa kuva kauniista merimaisemasta ja teettää siitä valokuvaus liikkeessä kutsukortti. Ja mikäli vaan tulee oleen mahdollista kirkosta on tarkoitus saapua hääpaikalle veneellä
×
×
  • Create New...