Jump to content
Naimisiin.info

*kesäkeiju*

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

*kesäkeiju*'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meidän hääkuvat otettiin golfkentällä. Pieni osa oli ihan tavallisia potretteja mutta joukossa myös kuvia joissa esim. opetan sulhasta puttaamaan, kävellään käsi kädessä mailat olalla ja ollaan lyömässä. Tykätään kuvista tosi paljon enkä osaa valita mitkä laittaisin esille! Sama kuvaaja oli mukanamme koko päivän myös kirkossa ja juhlapaikalla.
  2. Lainaus vaimoliini: Minäkin olen käsittänyt Princess sormusten olevan aina timatilla varustettuja (vihkisormuksia), joten mikä sormuksen mies niistä ottaisi itselleen...? Lisäksi Kultajousen sivuilla lukee näin: "Timantit istutetaan 18 K kelta- tai valkokultaan olipa kyseessä sormus, korvakoru tai riipus. Valkokulta on palladiumilla värjättyä täysin nikkelitöntä seosta. Kultasepäntyö tehdään Suomessa valitsemallamme alihankkijalla." Eli suomalaista työtä? Minulle sanoivat Kultajousessa että sormuksissa ON nikkeliä. Silloin eivät voi olla kotimaisia koska eikös nikkelin käyttö suomessa ole kiellettyä?? Tuontikoruissa sitä saa olla mutta ei täälä valmistetuissa. En uskaltanut ostaa Kultajousesta sormusta.
  3. Puisia aterimia myy myös Halpa-Halli.
  4. *kesäkeiju*

    Teemana vihreä

    Itse olen suunnitellut käyttäväni koristeluissa kukkien sijaan esim. rairuohoa (saa pääsisäisen jälkeen pilkkahintaan) ja vihreitä hedelmiä. viinirypäleistä, omenoista ja esim. limestä saa hienoja asetelmia. Loppuillasta korsteet voi syödä pois tai antaa vieraille matkaevääksi Myös luonnonkukkia haluaisin isoiksi kimpuiksi mutta kesäkuussa se voi olla vielä vähän vaikeampaa..
×
×
  • Create New...