Kaizla

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Kaizla

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olen ollut pienemmissä juhlissa/tilaisuuksissa aika monessa saaressa, oma suosikkini on Boathouse (Liuskasaari). Iso pyöreä sali on kaunis ja terassi merelle varmaan kaupungin paras. Ravintola Saari ei ole ihan niin hienostunut, mutta sielläkin ruoka oli ihan maistuvaa. NJK on tunnelmallinen, ruoka oli hyvää, mutta annokset aika pieniä ( ainakin sillä kerralla ). Särkänlinnassa pitkulainen sali, mutta sekin toimi ihan hyvin. NJK:n kanssa samalla saarella (Valkosaari) olen ollut häissä, paikan nimi on Valkosaaren telakka. Kiva paikka kyllä, miinusta vain ulkovessoista. Lautalla kulkeminen saattaa tosiaan tuoda kupruja aikatauluun kun joku kuitenkin lautasta myöhästyy. Lisäksi jatkopaikka kannattaa olla koska saariravintolat sulkevat puolen yön maissa ja silloin pitää paikasta kaikkien poistua. Kauniitahan suurin osa paikoista on kesällä!
 2. Suosittelen käymään myös Wiipurin Erikoiskorsetissa ( WEK Liivipuoti ), siellä on palvelu aina ammattitaitoista ja ystävällistä ja löytyy varmasti alusasut hankalampiinkin pukuihin. Oman hääpukuni alle ostin sieltä aikanaan korsetin, jonka muokkasivat juuri minulle sopivaksi, ja eikä maksanutkaan maltaita ottaen huomioon palvelun ja muutokset. Nyt pitäisi taas mennä käymään....
 3. Omat kokemukset on jo vuodelta 2000... Silloin siivous kuului hintaan ja edellisenä päivänä vietiin mm. lapsille tv+videot, alkoholijuomat ja pöytiin tulleet ruusukoristeet paikalle. Varmaan riippuu vähän varaustilanteesta, kuinka paljon aikaisemmin pääsee hääräämään. Silloin ainakin palvelu oli tosi joustavaa ja kaikki järjestyi!
 4. Jep, täälläkin menossa toista kertaa naimisiin. Exän kanssa olimme 9,5 vuotta yhdessä, josta naimisissa 3,5 vuotta. Hän on jo tahollaan uudelleen naimisissa ja uusperheen onnellinen isä. Tuleva aviomieheni ei ole ollut ennen naimisissa, eikä hänellä ole hinkua kirkkohäihin yms. touhuun. Olimme jo ennen kosimista puhuneet että maistraatti on meille hyvä vaihtoehto ja kestitään kavereita sitten jossain vaiheessa. Nyt on romanttisen kosinnan jälkeen maistraatissa päivä sovittuna ja tarkoitus käydä vanhempien kanssa syömässä samana / seuraavana päivänä. Päivä prinsessana oli toki ihana, mutta ei minullakaan ole intoa järjestää toisia "kunnon" häitä. Tämä matala profiili sopii meille paremmin.
 5. Täällä myös pähkäilen nimeä. Minulla on vielä ex-miehen sukunimi, kun meilläkin ero sujui ihan sulassa sovussa ja sukunimi on lyhyt ja selkeä. Tosin sen verran harvinainen että välillä ärsyttää vastailla kysymyksiin sukunimestä... Nyt olen menossa uudelleen naimisiin ja vaihtoehtoja riittää... Tärkeintä on että haluan nykyisestä, exäni sukunimestä eroon, kypsyin siihen sitten kuitenkin... Eli ottaisinko oman tyttönimeni vai uuden miehen sukunimen. Vai jos minä ottaisin oman tyttönimeni ja hän pitäisi oman sukunimensä. tai kumpikin voisi ottaa minun tyttönimeni. Huoh. Jos päädytään eri sukunimiin ( =mies omaansa ja minä omaan tyttönimeeni), muutos pitäisi käydä tekemässä ennen maistraatissa vihkimistä. Jos taas päädytään yhteiseen sukunimeen (=joko minun tyttönimeeni tai miehen sukunimeen), sen voi tehdä vielä vihkimisen yhteydessä. Ihan liikaa vaihtoehtoja...