Jump to content
Naimisiin.info

Livia

Morsian
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Livia's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Hanna79: Kiva kuulla muistakin Pikkupalatsin morsiamista. Meitäkin mietityttää nuo hinnat - on etenkin tosi hankalaa arvioida, kuinka moni kutsutuista saapuu paikalle. Jos esim. tyydymme kutsumaan vain tasan 30 hlöä, entä jos vieraita tuleekin sitten vain 20? Eli ehkä kannattaisi kutsua muutama ylimääräinen ja 'toivoa', että paikalle saapuu kuitenkin vain 30 tai alle, ettei tuota lisämaksua mene. En tiedä, vähän hankalaa. Myös toinen tarjoilija mietityttää - meille kerrottiin että kahta tarjoilijaa saatetaan tarvita, jos vieraita on yli 25. Siitäkin saattaa sitten tulla useampi sata euroa lisäkuluja. Tuosta tanssimisesta vielä sen verran, että en usko että lattialle on mitään haittaa sukkasillaan tanssimisesta. Toisaalta heillä saattaa olla sellainen periaatepäätös, että juhlakerroksessa ei tanssita, piste. Kannattaa ehkä kysäistä heiltä ettei tule yllätyksiä - ja kerrothan sitten vastauksen tänne meille muillekin epätietoisille? Me päätimme lopulta ottaa myös biljardihuoneen. Ajattelimme, että olemme ensin kaikki ruokailun ja joidenkin ohjelmanumeroiden ajan punaisessa salissa, ja vasta sitten avaamme biljardihuoneen, jossa on boolia ja tanssia yms. Tykästyimme biljardihuoneeseen, koska siellä on jotenkin hiukan rennompi tunnelma kuin yläkerrassa ja se sopii siis tavallaan häiden jatkopaikaksi. Meille sanottiin myös, ettei sinne tarvitse mennä ulkokautta, vaan ihan sisäkautta pääsee kauniin allasosaston läpi.
  2. Livia

    Tampere

    Täällä myös yksi, joka vihitään juhlapaikalla. Meilläkin on tietääkseni ihan sama tuomari vihkijänä, ja vaikka olen ollut hänen kanssaan vasta sähköpostiyhteydessä niin oikein mukavan kuvan sain hänestä kyllä. Eli innolla odotan tapaamista hänen kanssaan sitten lähempänä hääpäivää.
  3. Nennuska: Pikkupalatsi on oikeasti hyvin samannäköinen kuin kuvissakin, eli en usko että koette mitään ikävää yllätystä kun meette käymään. Olin itse tosin nähnyt paikan vain ilta-aikaan, ja kun nyt kävimme tutustumassa paikkaan päivänvalossa niin se näyttikin koristeellisemmalta kuin olin kuvitellut. Ei siinä mitään, pitää vaan sitten suunnitella mahdollisimman yksinkertaiset somistukset pöytiin ettei mene ihan överiksi. Teidän häissänne hämärä tulee nopeammin kuin meidän keväthäissämme, joten teillä ei oo samanlaista ongelmaa. Tilat on muuten ihan riittävän isot 30 hlölle ilman sitä biljardihuonettakin, eli tuskinpa tuutte sitä kaipaamaan jos ette tanssi. Meilläkin ne juhlakerroksen kaksi pienempää salonkia jää varmaan ihan käyttämättömäksi. Meidät vihkii tuomari flyygelisalissa, ja vaikka tapaammekin hänet etukäteen, emme käy hänen kanssaan paikan päällä. En toki tiedä mikä käytäntö papeilla on. Kiva löytää joku toinenkin jolla on sama juhlapaikka ja samantyyliset häät! Toivottavasti häästressi helpottaa (hah, paraskin sanoja!) ja kirjoittelet tänne lisää suunnitelmistasi.
  4. Meillä mies osallistuu lähinnä pyörittelemällä silmiään kun kerron (toisinaan kieltämättä aika lennokkaistakin) ideoistani. Toissapäivänä alkoi tosin ihan oma-aloitteisesti jutella häistämme kysymällä, että minäs päivänä ne meidät häät nyt olikaan... Itse perusteli unohdusta sillä, että hääpäivä ja kukkien tuominen aina sinä päivänä täytyy muistaa sitten vasta kun ollaan jo aviossa. Luotan kyllä siihen, että miestäkin alkaa kiinnostaa sitten lähempänä häitä - niihin on vielä yli vuosi aikaa ja minulla on tapana alkaa kaiken suunnittelu ja hössötys vähän turhankin aikaisin.
  5. Meillä on myös pienet häät, mutta mietimme vielä myös biljardihuoneen vuokrausta. Juhlakerroksessa ei saa tanssia, ja koska emme vielä tiedämme haluammeko ainakin valssata sen yhden perinteisen, niin ei toisaalta haluaisi sulkea sitäkään vaihtoehtoa pois... Pitää ensin tietysti katsastaa paikka, voihan olla että biljardihuoneen vuokraus vain hajauttaisi porukkaa, ja meidän 30 hlön häissä ei ole paljon mistä hajauttaa. Utelias kun olen niin kysyn vielä: Käyttekö vihittävänä kirkossa vai tehdäänkö myös se Pikkupalatsissa? Meillä olisi varmaankin tarkoitus käyttää ns. flyygelisalia siihen ja syödä sitten punaisessa salissa.
  6. Pidämme pienet häät (n. 30 hlöä), ja tarkoituksena on, että kumpikin tunnemme vieraat mahdollisimman hyvin. Tuntuisi oudolta esimerkiksi pitää hääparia koskeva tietovisa vieraille, joista iso osa ei olisi nähnyt koskaan tai moneen vuoteen meitä kumpaakaan - vaikka olisihan se tietysti sitten hyvä tapa tutustua. Hääpäivä on minulle todella tärkeä, ja vietän sen mieluiten meille tärkeimpien ihmisten kanssa, en kumminkaimanserkkujen joita en ole nähnytkään.
  7. Tosi hieno idea ja kuin luotu tuollaista juhlapaikkaa varten (muualla ei ehkä toimisikaan). Kirjoittele tosiaan ideoistasi ja teeman toteuttamisesta tänne sitten kun suunnitelmat etenevät!
  8. Livia

    Sulhasten suusta

    Meillä on suunnitelmat niin aikaisessa vaiheessa ettei pahempia möläytyksiä ole ehtinyt tulla, mutta kun kysyin tässä joskus vakavana, että mikä olisi hyvä päivä meidän mennä naimisiin, mies totesi hetken mietittyään: "Aprillipäivä?" Juu, ei taida tuleva sulhanen olla vielä täysin sinut häiden ja vakiintumisen kanssa.
  9. Pihistys -Vierasmäärä: Kutsumme vain läheisimmät. -Koristelu ja kukat: Juhlapaikkamme on itsessään hieno ja koristeellinen ilman mitään lisättyjä krumeluureja. -Puvut: Haluaisin iltapuvun, en siis perinteistä hääpukua vaikka ne ihania ovatkin, ja tietääkseni iltapuvut ovat yleensä hiukan edullisempia. Toisaalta, jos löydän unelmien puvun, olen valmis tarvittaessa panostamaan siihen. -Ei hääkarkkeja yms. -Ei bändiä -Sormus: Pidän eniten yksinkertaisista koruista, ja kalliit saavat minut vain pelkäämään että pudotan ne jonnekin. -Hääauto: Vihkipaikka sama kuin juhlapaikka, eli ei tarvita. Panostus -Ruoka ja juoma: Näissä en suostu pihistelemään kun olen itsekin niin herkkusuu. -Juhlapaikka -Valokuvaus yms. -Vieraiden viihtyminen, tosin sen suunnitteluun taitaa mennä enemmän aikaa kuin rahaa. -Ehkä häämatka? Hääyöhön, ohjelmaan ja vihkimisen musiikkiesityksiin panostaminen on vielä mietinnässä. Suunnittelut on muutenkin vielä ihan alkuvaiheessa, joten saa nähdä millaiseksi tämä muotoutuu kuukausien mittaan.
  10. Anna-Stiina: Juu, tuota juuri pelkään. Ei ole kiva jos vieraat aina miettivät kappaleen alussa että "no mitähän hauskaa tässäkin kappaleessa pitäisi olla" (varsinkin jos siihen sisältyy joku sisäpiirin vitsi jonka vain pieni porukka tajuaa) ja sitten kaikki pönöttävät vaivautuneina paikallaan biisien ajan. Toisaalta luulen että biisejä tulisi ehkä vain noin viisi, koska vieraat koostuvat pitkälti kavereista, jotka varmaan valkkaisivat porukoissa kappaleet. Muutenkaan tarkoitus ei ole että se olisi mikään leikki tai edes isompi ohjelmanumero - vieraat voisivat jutella tai vielä mieluummin tanssia kappaleiden aikana. Ajattelin, että tällainen idea saattaisi innoittaa kaverit tanssilattialle, jos he valitsevat vaikka jonkun kappaleen jonka tahtiin jonakin kesänä aikojen alussa biletimme paljon. Mutta enpä tiedä, pistetään hautumaan.
  11. Meille on tulossa pienet häät (korkeintaan 30 hlöä) lähipiirin kesken, enkä välitä mistään perinteisistä leikeistä. Täältä olen saanutkin paljon hyviä ideoita. Olen myös ajatellut pyytää jokaista häävierasta valitsemaan halutessaan etukäteen jonkun musiikkikappaleen, joka esim. tuo jommankumman meistä mieleen tai jonka avulla tahtoo uutta hääparia "neuvoa", tai mitä nyt kukakin keksiikään. Siinä saattaisimme kuulla sitten vaikkapa lastenlauluja, hupikappaleita tai vaikka jonkun tuhoa ennustavan hevibiisin (toivottavasti ei nyt sentään!). Vieraat voisivat sitten vuorollaan kertoa kappaleestaan hiukan ja sitten voisimme kuunnella kappaleen - ja joko nyyhkiä, hekotella tai tanssia biisistä riippuen. En vaan ole varma toimisiko tällainen käytännössä, mitä mieltä olette? Vai olisiko vieraista kauhean tylsää kuunnella toisten tuomia kappaleita, varsinkin jos kukaan ei halua tanssia?
  12. Pikkupalatsista minäkin olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia, häät vietetään siellä keväällä 2010. Olen viettänyt siellä iltaa koulutustilaisuudessa, ja paikka on tosi nätti ja Ruokajuhlien tarjoilut herkullisia. Nennuska - talvella paikka on todella tunnelmallinen, kun ulkona on pimeää ja sisällä kynttilöitä, joten en usko että ainakaan sen puolesta tulet katumaan valintaasi. Meilläkin oli alunperin mielessä talvihäät siellä, mutta kevät sopi paremmin ajankohtana. Varasitteko vain juhlakerroksen vai myös esim. biljardihuoneen?
×
×
  • Create New...