Kesä

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Kesä

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. -Ihmiset, jotka te tunnette ja ovat teille tärkeitä tietävät kyllä, että olette naimisissa. Onko sillä niin väliä, että joku tuntematon ohikulkija huomaa että olette naimisissa ettekä VAIN kihloissa? -Oma miehenikään ei halunnut vihkisormusta kihlan seuraksi ja se oli hänen päätöksensä, hän sitä sormusta kuitenkin käyttää loppuelämänsä. -Kunnioittaa on nyt vähän huono sana, mutta miksi kihloja pitäisikään kunnioittaa samalla tavalla kuin avioliittoa? Mä en asettaisi lupausta avioliitosta ja itse avioliittoa samanarvoiseksi.
 2. Meidänkin häissä oli kaksi kaasoa ja yksi bestman
 3. Kannattaa panostaa "oikeisiin" asioihin esimerkiksi ruokaan ja juomaan.. itse tein kauhean työn kaikenmaailman koristeiden kanssa, loppujen lopuksi vieraille jää vain pari asiaa häistä mieleen: Millaista ruokaa ja millainen tunnelma häissä oli.
 4. Vihkijämme unohti sanoa "voitte suudella morsianta"-kohdan, joten jäi pusut antamatta.. Ja sitten hääpäivän aamulla erään kaverini vanhemmat soittivat ja kysyivät, mihin aikaan häät alkavat..olivat sitten tulkinneet että heidätkin oli kutsuttu kun satun olemaan kaveri heidän poikansa kanssa no ei siinä sitten kehdannut sanoa, että ette ole tervetulleita, onneksi ruokaa riitti "ylimääräisistä" kuokkavieraista huolimatta
 5. Samoilla linjoilla ollaan.. Itse en uskaltaisi/haluaisi mennä naimisiin alle vuoden seurustelun jälkeen. Toki elämäntilanteet ja suhteet ovat erilaisia, eikä kukaan voi sanoa, että joku on mennyt "liian nopeasti naimisiin". Kysymys ei ole siitä, etteikö meilläkin ollut semmoista alkuhuumaa että kaikki on vain ihanaa ja mahtavaa ja ollaan kuin luodut toisillemme ja varmoja, että ollaan loppuelämä yhdessä. Meillä alkuhuumaa kesti yli kolme vuotta, mihin varmaan vaikutti se, että alettiin seurustelemaan hyvin nuorina (14v). Silloin oltiin kokoajan kiinni toisissamme ja lasten nimet oli valmiina.. monet tunnistavat varmaan sen tunteen On helppo olla toisen rinnalla kun kaikki menee hienosti, ajan kanssa suhde vasta punnitaan. Kiinnostaisi kuunnella teidän mielipiteitä siitä, että uskotteko, että semmoisen alkuhuuman voi kokea hyvinkin monen ihmisen kanssa.