Jump to content
Naimisiin.info

Trube

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pohjanmaa

Trube's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Trube

    Venezuelaan!!!

    Murunen-75: Kiitos viestistä, mukava kuulla tuoreita matkakuulumisia. Täällä matkakuume kasvoi ihan silmissä, kun luki sun viestin.. Me startataan kohti Karibian aurinkoa tapaninpäivänä..Ihanaa! 8-)
  2. Me nukuttiin yhdessä edellinen yö vastoin kaikkia sääntöjä Hääpaikan viimeistelyt saatiin hyvissä ajoin valmiiks ja oltiin kotosalla jo ennen 22. Nukkumaan siirryttiin puolen yön aikoihin, mutta kelloa katsoin vielä kahden aikoihin. Vissiin vähän jänskätti kun ei uni meinannu tulla. Aamulla heräilin kuuden jälkeen enkä enää unta saanu eli siihen neljään tuntiin unet jäi. Mutta sulho oli nukkunut kuin tukki, kummallista... Aamulla oli ihana rauhassa heräillä ja vielä kullan kainalossa ja syödä kunnon aamiainen ennen liikkeellelähtöä.
  3. Rakkaani yllätti ja oli hankkinut hääpäiväksi KalevalaKorun Naisen ääni kaulakorun-ja korvikset. Aivan ihanat.
  4. Trube

    Venezuelaan!!!

    Venezuela kutsuu!! Varattiin vkonloppuna häämatka Isla de Margaritalle. Tapsanpäivänä startataan. Ihanaa, häähössötyksen jälkeen on taas jotain mitä odottaa koko piiiitkä syksy. Ja ihan mukava lukea kokemuksia, vaikka niitä tässäkin ketjussa on kovin ristiriitaisia. Mutta kun lomalta odottaa aurinkoa, merta, löhöilyä ja upeita maisemia niin eiköhän nämä jotenkuten toteudu.
  5. Kahvin kera lakka-kermakakku Perunasalaatti Vihersalaatti Broiler-pastasalaatti patonki ja rieska Värikäs kasvispaella Grillattu possu ja grillimakkara Lihapullat ja salsadippi
  6. Kuoharia- kulta kavaljeeri ja alkoholiton vaihtoehto kaupan päärynäsiideri. Olisin ollut valmis tinkimään tuosta kuohujuomasta, mutta sulho oli toista mieltä. Hyvä niin.
  7. Trube

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Hääautona sulhasen vanhempien auto ja kuskina toimii sulhasen veli.
  8. Kihlassa molemmilla "perinteisesti" nimi ja päivämäärä. Vihkisormukseen tulee mulle Aina kanssasi T:-XT 26.8.06. Sulholle lisätään kihlaan vielä tuo vihkipäivämäärä, kun varsinaista vihkisormusta ei tule.
  9. Mulla kihlana KK:n 4,5mm leveä valkokultainen sileä sormus. Raksulla samanlainen, mutta leveämpänä. Vihkisormusi tulee vain mulle; 4,5mm valkokultainen, jossa 5 timangia. Tilattuna on ja nyt jänskättää miltä näyttää livenä ja yhessä kihlan kans! Kääk! Tällä viikolla saadaan noutaa..
×
×
  • Create New...