kata79

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About kata79

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä otettiin viralliset hääkuvat juuri ennen vihkimistä. Itse en voisi ajatellakaan että ne otettaisiin 1vk ennen tai jälkeen vihkimisen, kuten eräällä ystäväpariskunnallani tehtiin.
 2. Meillä oli kaaso järjestänyt kukkien terälehtiä koreihin, joita ihmiset heittelivät päällemme. Niistä tosin kosteassa lähtee suurella todennäköisyydellä väriä, mutta meillä onneksi aurinko paistoi. Saippuakupia olen myös nähnyt käytettävän. Ne olivat ihania ja lapsetkin tykkäsivät!
 3. Aina kun minä olen ollut mukana polttareissa, on tuleva morsian antanut kaasolle listan pyydettävistä henkilöistä. Näin myös on mieheni kohdalla ollut.
 4. Mekin oltiin mukana menossa valomerkkiin, aina kello 3 asti. Siitä sitten viimeisinä hotellihuoneeseen. Sitten otettiin vähän kuohuvaa ja sitten *PIIP* ja nukkumaan. Aamulla vahän lisää *PIIP* ja siivoilemaan juhlapaikkaa. Yhä vähän *PIIP* ja huoneenpalautus. Siinä meidän hääyö ja seuraava aamu...
 5. Meillä 2. bestman tuli letkan viimeisenä tietäen reitin ja keräsi kyltit heti pois. Ehti bielä vastaanottoonkin ajoissa.
 6. Ihanko siinä oli vaan sun nimi päällä, ettei mies saa sitä käyttää? Meillä ainakin tehdään ihan yhdessä tai ainakin kohtalaisen tasan noi. Pyydettiin imurikin lahjaksi, sitä kun tarttee eikä itse haluttu vielä ostaa uutta, molempien käytössä se on. Meidän ehkä kamalin lahja on se ettei kuunneltu listaa vaan ostettiin samaa sarjaan liian pienet lasit, oltais haluttu ja selvästi kerrottiin et tuplasti isommat kiitos Ei siinä nimeä ollut ja kyllä uski niitä käyttääkin, mutta silti! Toisaalta kun tietää keneltä ne tuli, oli ne tarkoitettu täysin mulle. Olisin ymmärtänyt ne tuparilahjana tai jos oltais muutettu vasta yhteen, mutta että häälahjana... Kysyttiin kamalinta ja oman mielipiteeni kerroin. Voihan noista joku tykätäkin ja silloin kannattaa toivoa niitä.
 7. Kyllähän mekin suudeltiin. Eikös se vähän niinkuin kuulukin asiaan?
 8. Meilä oli selvää, että lapsemme sai uskin nimen kun saimme hänet ennen naimisiin menoa. Nyt kaikki elämme samalla nimellä. Huoh... Kyllä väsyttää kun pieni on sairas enkä itsekään saa nukuttua. Siksi koneellakin tähän aikaan. Montakohan viikkoa tätä jaksaa..?
 9. Meidän ystäväpiirissä on aina pidetty kipurajana 100€.. Siihen pitää sisältyä jo omat ruoat ja juomat + tekeminen ja tietenkin polttarisankarittaren kulut. käytännössä 65€ omat ja 35€ juhlakalun. Aina meitä on ollut n. 10, joten 350 saa jo paljon kivaa. Tiedän kyllä 3vrk:n polttareita jotka ovat maksaneet tuhansia, mutta näin meillä ja aina on kivaa ollut!
 10. Mäkin oon ollut mukana yhden ystävättären polttareissa, jossa oli laitteita esillä. Oli ihanaa ja tytöt tykkäs. Vähän jotain erilaista, mutta erilainen ja edullinenkin vaihtoehto monille muille ideoille.
 11. Minäkin hankin nimikyltin. Se tuli tosin postilaatikkoon, kun ovessa ei nimeä oo. Uski kysyi sitten ensimmäisenä kun sai sen että "meinaatko sä muuttaa pois?", kunnes tajusi että mun nimihän muuttui edellisenä päivänä. Noh, kerrankos sitä hitaalla käy.
 12. Minäkin olen aina pitänyt valkokultaa kauniinpana (ehkä siksi että tykkään hopeasta värinä enemmän), mutta kun vihkisormus on reilu 140-v vanha sukukalleus, ei siinä voinut juuri väriä valita. Eli oikeaa kultaa on.
 13. Kyllä tietää. Itse se mulle tästä sivustosta kertoikin kun oli veljen vaimoltaan kuullut. On se uski niin ihana että!
 14. Minun piti hymyillä, mutta taisi näyttää enemmänkin tyhmältä virnistykseltä.. Jännitti niin kovasti, että suupielet vaan nyki ja piti yrittää jähmettää kasvot kiveksi. Ei hyvä, mutta minkäs voi kun on aina jännittänyt julkisia esiintymisiä.
 15. Kamalimmat oli pyykkilauta ja -kori. Mitä ihmiset oikein ajattelee. Vaimo musta piti tulla eikä piika..