Jump to content
Naimisiin.info

kata79

Aktiivijäsen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kata79's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä otettiin viralliset hääkuvat juuri ennen vihkimistä. Itse en voisi ajatellakaan että ne otettaisiin 1vk ennen tai jälkeen vihkimisen, kuten eräällä ystäväpariskunnallani tehtiin.
  2. Meillä oli kaaso järjestänyt kukkien terälehtiä koreihin, joita ihmiset heittelivät päällemme. Niistä tosin kosteassa lähtee suurella todennäköisyydellä väriä, mutta meillä onneksi aurinko paistoi. Saippuakupia olen myös nähnyt käytettävän. Ne olivat ihania ja lapsetkin tykkäsivät!
  3. Aina kun minä olen ollut mukana polttareissa, on tuleva morsian antanut kaasolle listan pyydettävistä henkilöistä. Näin myös on mieheni kohdalla ollut.
  4. Mekin oltiin mukana menossa valomerkkiin, aina kello 3 asti. Siitä sitten viimeisinä hotellihuoneeseen. Sitten otettiin vähän kuohuvaa ja sitten *PIIP* ja nukkumaan. Aamulla vahän lisää *PIIP* ja siivoilemaan juhlapaikkaa. Yhä vähän *PIIP* ja huoneenpalautus. Siinä meidän hääyö ja seuraava aamu...
  5. kata79

    tienvarsikylttien poisto

    Meillä 2. bestman tuli letkan viimeisenä tietäen reitin ja keräsi kyltit heti pois. Ehti bielä vastaanottoonkin ajoissa.
  6. kata79

    Suuteloittako kirkossa?

    Kyllähän mekin suudeltiin. Eikös se vähän niinkuin kuulukin asiaan?
  7. Meilä oli selvää, että lapsemme sai uskin nimen kun saimme hänet ennen naimisiin menoa. Nyt kaikki elämme samalla nimellä. Huoh... Kyllä väsyttää kun pieni on sairas enkä itsekään saa nukuttua. Siksi koneellakin tähän aikaan. Montakohan viikkoa tätä jaksaa..?
  8. Meidän ystäväpiirissä on aina pidetty kipurajana 100€.. Siihen pitää sisältyä jo omat ruoat ja juomat + tekeminen ja tietenkin polttarisankarittaren kulut. käytännössä 65€ omat ja 35€ juhlakalun. Aina meitä on ollut n. 10, joten 350 saa jo paljon kivaa. Tiedän kyllä 3vrk:n polttareita jotka ovat maksaneet tuhansia, mutta näin meillä ja aina on kivaa ollut!
  9. kata79

    Seksiväline-esittely

    Mäkin oon ollut mukana yhden ystävättären polttareissa, jossa oli laitteita esillä. Oli ihanaa ja tytöt tykkäs. Vähän jotain erilaista, mutta erilainen ja edullinenkin vaihtoehto monille muille ideoille.
  10. Minäkin hankin nimikyltin. Se tuli tosin postilaatikkoon, kun ovessa ei nimeä oo. Uski kysyi sitten ensimmäisenä kun sai sen että "meinaatko sä muuttaa pois?", kunnes tajusi että mun nimihän muuttui edellisenä päivänä. Noh, kerrankos sitä hitaalla käy.
  11. Minäkin olen aina pitänyt valkokultaa kauniinpana (ehkä siksi että tykkään hopeasta värinä enemmän), mutta kun vihkisormus on reilu 140-v vanha sukukalleus, ei siinä voinut juuri väriä valita. Eli oikeaa kultaa on.
  12. Kyllä tietää. Itse se mulle tästä sivustosta kertoikin kun oli veljen vaimoltaan kuullut. On se uski niin ihana että!
  13. Minun piti hymyillä, mutta taisi näyttää enemmänkin tyhmältä virnistykseltä.. Jännitti niin kovasti, että suupielet vaan nyki ja piti yrittää jähmettää kasvot kiveksi. Ei hyvä, mutta minkäs voi kun on aina jännittänyt julkisia esiintymisiä.
  14. kata79

    Sulhasten suusta

    Voi jestas mitä miehet keksiikin. Meillä uksi meinasi, että "sulatetaan suvussa kulkenut perinnesormus ja muutkin hilut yhteen ja tehdään niistä uus sormus, ku se haiseekin niin hielle".. Joo varmaan! Tuhotaan vaan yli 140-v vanha sormus siksi että se haisee hielle. Voi jee et noi miehet osaa olla..
×
×
  • Create New...