Jump to content
Naimisiin.info

hoppule

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän hoppule kaikki viestit

  1. Salvian juhlapaikka (http://salvia.fi/juhlat.php) on rannalla ja sinne saa viedä omat alkoholijuomat. Se on kauempana keskustasta (Korpilahden suunnalla) eikä taida ihan linnatyyliä olla. Meidän mielestä kuitenkin yksi parhaista vaihtoehdoista
  2. Kynttilät ei ehkä pala hyvin, jos on kuumaa ja aurinkoista. Kaverin häissä kävi niin, että aurinkoisena elokuun päivänä ulkona terassilla olleet kynttilät paloivat ensin ihan olemattomalla liekillä ja sammuivat sitten itsestään, kun aurinko lämmitti steariinia liikaa. Pari sataa lämpökynttilää juhlasalissa oli ehkä vähän liikaa... Aluksi siellä oli ihanan viileää, mutta lämpötila nousi tosi nopeasti, vaikka ilmastointilaite puhalsi koko ajan viileää ilmaa. Tällä kokemuksella ehdottaisin kynttilöiden sijasta kukkia. Ehkä kynttilänjalkoja voi käyttää ilman kynttilöitäkin, kukkien tai muiden koristeiden telineinä.
  3. Kai vähän isommissakin paikoissa voi järjestellä pöytiä vähän väljemmin, ettei tila näytä niin isolta. Lisäksi tilaa voi varmaankin rajata jollain viherkasveilla tms.
×
×
  • Create New...