Jonssku

Rouva
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited

About Jonssku

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä on kyllä periaatteessa ollu kokoajan yhteiset rahat mutta mies tienaa enemmän joten hän on oikeestaan ostanut kaikki..
 2. Juu kävinkin illalla kattomassa kelan sivuja niin siellä oli jo uus nimi. Ja tänään tuli vihkitodistuskin postissa
 3. Meidät vihittiin eilen, henkikirjoittaja meinas antaa vihkitodistuksen samalla mut oli jotain ongelmia koneiden tai jonkin kanssa ja sano laittavansa postissa sen sitten, nyt odotellaan.. Mistä mä nyt tiedän kumpi mun sukunimi on? Entinen vai uusi? Voiko jostain netistä kattoo esim. pankkitunnuksilla mitä omista tiedoista sanotaan?
 4. Pahoittelen etten jaksa lukea koko ketjua läpi. Uutta passia en vielä tartte mutta ajokortin tartten. Nyt mulla on uus sukunimi, pitää vissiin mennä automaattisesti uusiin passikuviin? ei käy pari vuotta vanhat mitkä mulla on ylimääräisiä? Ja sitten poliisilaitokselle, pitääkö olla vihkitodistus mukana vai näkeekö ne sen itse jostain?
 5. Meidän piti mennä naimisiin syyskuussa kirkossa, mutta mentiinkin tänään maistraatissa. Viikko sitten alko menee suunnitelmat päin honkia niin nyt sitten ollaan naimisissa, ei tartte stressata. Tarkotus pitää syyskuussa sitten avioliiton siunaus kirkossa ja juhlat sukulaisille.
 6. Me mentiin tänään naimisiin salaa sukulaisilta, piti mennä naimisiin vasta syyskuussa mutta pidetään sillon vaan avioliiton siunaus ja juhlat. Kerrottiin tänään vihkimisen jälkeen molempien vanhemmille ja muut saa kuulla sitten kun kuulee, laitettiin tänään kyllä menemään osoitteenmuutoskortit ja tietty vaan yks sukunimi, katotaan tajuaako kukaan tuosta mitään jos ei niin ellei muualta kuule niin sit viimestään kun lähtee pian kutsut postiin.
 7. ^ ei tartte todistajia jos netin kautta laittaa mutta jos tulostaa ja lähettää lapun niin siihen täytyy olla kaks todistajaa.. Meille tuli alkuviikolla se estettömyystodistus ja netin kautta viikko sit tehtiin se. Ja häät on syyskuun lopulla.
 8. Juu tuli selattua ne sivut nyt ja siellä pysty lähettää sen netin kauttakin, piti allekirjottaa se lomake pankkitunnuksilla tunnustautumalla. Katellaan tuleeko sieltä sitten postia et menikö perille ollenkaan Kauan siinä menee yleensä ennenkun tulee kotiin se? Laitettiin siis että lähettäävät sit kotiin..
 9. Voiko ton esteiden tutkinnan siis tehdä ihan kotookäsin? Lähettämällä? Mistäs ne paperit saa? Mä oon aina luullu et pitää mennä kirkkoherranvirastoon tai maistraattiin?
 10. Mitä te ootte kirjottaneet kutsuun? Meille tulee pelkät kahvihäät. Ja ihan kotona, pidetään tuparit ja häät kerralla niin ei tartte useempia juhlia pitää ja sukulaiset on odottanu niitä häitä jo jonkin aikaa. Tarkotus ois siis et käydään eka kirkossa tai jossain seurakunnan tiloissa tahtomassa ja sitten ois kahvikekkerit kotona avioparin uudessa kodissa. Myöhemmin sitten bileet kavereiden kanssa. Mitä vois siihen kutsuun kirjottaa fiksusti? Täytyy pitää mielessä toi aikataulu, eli varmaan joskus 13-14 kysellä vihkimisaikaa? Budjetista ei oo tietoo, ostetaan ite tarvikkeet ja tehdään itse voileipäkakkua, jotain pizzarullia, kinkkupiirakkaa, täytekakku.. Riisipiirakat tms ostetaan sitten valmiina.
 11. näkee, näki puvun samantien kun sovitinkin ekan kerran.
 12. ei mitään sittenkään
 13. en hankkisi kihla- enkä vihkisormukseksi, jos olisi niin ihana että on pakko saada niin ostasin muuten vaan..