Jump to content
Naimisiin.info

softy

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

softy's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. softy

    Kaason/bestmanin lahjat?

    En tiedä yhtään mikä on etiketti asiassa mutta me teimme näin; toimme häämatkaltamme lahjat kaasolle, bm:lle ja yhdelle ystävällä joka auttoi paljon häiden valmistelussa. Valitsimme tuliaiset huolella, vähän eri tyyliin kuin tavalliset matkamuistot...
  2. Meillä oli Setä Hermannin valssi ("samassa talossa Hermanni ja Miina, yhdessä oliit he palkollisina"). Idea oli yhden kaverin koska olimme sulhon kanssa tutustuneet työpaikalla. Ei mikään varsinaisesti kaunis valssi mutta ihan hauska ja helppo tanssittavaksi.
  3. Katsotaanpa mitä muistuu mieleen... Jouduin hääviikolla kahdeksi päiväksi sairaalaan voimakkaan raskaus(tai olisko ollut häästressi)pahoinvoinnin vuoksi. Pääsin pois torstaina kun häät oli lauantaina. En jaksanut koristella juhlapaikkaa itse niinkuin olin suunnitellut, mutta onneksi ystävät ja kaaso auttoivat. Itse häissäkin piti aika lailla keskittyä siihen että jaksaa jaloillaan. Hääkakkua en saanut alas kuin sen sulhon syöttämän lusikallisen. Kaaso kävi kirkon alakerrassa olevassa sakastissa juuri ennen vihkimistä, kaatui portaissa ja sukkahousut repesivät. Onneksi ei tullut vammoja! Kirkossa nurkkaan standille astetettu videokamera toimi muuten hyvin mutta ääntä ei nauhalle tullut, eli pätkä on aika tylsä, heh.... Sulho jännitti kirkon käytävää kävellessä niin että puristi käsivarrellaan mun käteni miltei tohjoksi. Hymyile siinä sitten... Yhden kaverini lapsi huusi lähes koko toimituksen ajan kun ei saanut juosta alttarille. Äiti ei vienyt lasta ulos, josta olin kyllä hieman tuohtunut tuolloin. Riisiä heittäessä joku paiskasi melkein täyden kourallisen suoraan minua kohti ja rintaliiveissä oli ainakin kilo riisiä... Mutta mitään isompaa mokaa ei siis tullut. Pahinta oli varmaan mokien pelkääminen joka sinänsä voi aiheuttaa niitä mokkia lisää. Ottakaahan rennosti!
×
×
  • Create New...