Jump to content
Naimisiin.info

Indis

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Indis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ootko kattonut Johteenhovia? http://www.heli.fi/oulunseutu/juhlajakokoustilat/
  2. Indis

    Johteenhovi (Oulu)

    Meen kesällä vasta seuraavan kerran kattoon, mutta pistän sitten varmaan kuvia tuonne omaan päikkyyn. Astioita siellä oli hyvin, ei tartte muualta hankkii. Ellei oo enemmän ku 100 vierasta. Pöytäliinoja pysty vuokraa sieltä 5€/kpl. Nukkuma tilaa on paljon, pari omaa huonetta ja sitten parvella oli vaan rivi sänkyjä. Ruokailutilan lisäksi siellä on "lato", missä kuulemma on yleensä pidetty sitten tanssi. Siellä ladossa on myös suurinosa nukkumapaikoista, mutta ne on kuitenkin ovella eristetty vähän niin ku eri tilassa ku tanssipuoli. En tiiä oliko nyt kauhean selkeä selitys . Sitte siellä oli iso grillikota, ulkonuotipaikka ja sauna. Ja vielä yks pikku rakennus jossa pysty kans nukkuun. Tosi kivalta paikalta tuntu. Vähän syrjässä niin saa olla rauhassa. Pitää nyt tosiaan mennä kesällä kattoon niin näkee paremmin pihan. Toivottavasti oli jotain uutta tietoa .
  3. Indis

    Johteenhovi (Oulu)

    Varasin itse paikan kesälle 2010 helmikuussa ja sain heinäkuun viimesen vapaan vkl. Maaliskuussa ku käytiin kattomassa niin sanoivat, että yks vkl elokuussa on vielä jäljellä. Kannattaa kuitenkin soitella jos siellä osa on vaan alustavia varauksia ja jos on peruutuksia tullut. Kesään 2010 on vielä kuitenki yli vuos aikaa niin ihan hyvin voi tulla peruutuksia.
  4. Juuri sai tietää. Näki sivuston ja kysy, että "Ethän nää tuonne kirjottele?" Tätä odotettavissa
  5. Meillä molemmat pitää omat sukunimensä. Haluaisin, että mieheni ottaisi minun sukunimeni, mutta en omasta mielestäni voi vaatia ketään vaihtamaan sukunimeään jos en itse en halua sitä tehdä. Tuleville lapsillemme tulee minun sukunimi. Moni kaverini on mennyt/menossa naimisiin aikalailla kaikkille on ihan selvää, että miehen sukunimi otetaan. Mää en tätä ymmärrä ja itseä ärsyttää ihan suunnattomasti kun naisen sukunimeä ei näytetä edes harkitsevan. Mulle on aina ollut selvää, että pidän oman sukunimeni. Vaikka minua kuinka suututtaa, että kaverini vaihtavat sukunimensä niin loppujen lopuksi se on jokaisen oma asia. Minun pitää elää vain oman sukunimeni kanssa.
  6. Molempien kotipaikkakunnalla vaikka asutaan tällä hetkellä muualla.
  7. Indis

    Johteenhovi (Oulu)

    Kertokaa vaan kokemuksia lisää. Meillä on kyseisessä paikassa häät
  8. Indis

    Ouluttaret 3

    Oulun morsian liittyy joukkoon. Häät kesällä 2010. Varattuna on jo kirkoksi Kastellin kirkko ja juhlapaikaksi Johteenhovi. Ei asuta miehen kanssa tällä hetkellä Oulussa, mutta ollaan sieltä molemmat kotosin ja halutaan mennä siellä naimisiin.
  9. Täys yllätys mulle Hirveesti ei olla ees puhuttu ja mää olin ihan varma, että kosintaa ei tuu vielä moneen vuoteen.
×
×
  • Create New...