HensQ

Rouva
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About HensQ

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/02/90

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kanta-Häme

Recent Profile Visitors

766 profile views
 1. Eikö kellään ole minkäänlaista kokemusta?
 2. Onko kellään kokemusta vihkivalojen uusimisesta? Mentiin miehen kanssa naimisiin 2010. Molemmat olisimme halunnut pitää isot kirkkohäät, mutta tuli pari mutkaa matkaan ja menimme salaa naimisiin esikoisemme ristiäisissä, kotona. Nyt kun tilanteet ja muut on muuttuneet, olisi unelma mahdollista toteuttaa. Mietimme, että seuraavaksi kun hääpäivämme on lauantai olisi vuosi 2015, jolloin olisi hyvä järjestää isommat juhlat, ja jotta siihen saisi häätuntua, niin uusisimme vihkivalat. Onnistuuko tuo siis ihan kirkossa normaaliin tapaan? Oliko teillä sen jälkeen normaalit hääjuhlat? Oliko häämekko? ym. kiinnostaa
 3. Jos tuota Gretan boolia tekisi meidänkin häihin, niin minkähän verran pitäisi tavaraa olla, kun juovia vieraita on 56 ja meinattiin boolia tehdä per naama n. 5 annosta ?
 4. Oisko tyhmää, jos ei tarjoais ollenkaan ruuan kanssa viiniä tai alkoholia yleensäkään? Jos ois vaan kotikaljaa, maitoa, vettä, piimää. Illalla ois kuitenkin tarkotus laittaa tarjolle boolia, siideriä ja kaljaa. Eikä sitäkään mielinmäärin. Ja alussa on alkumalja tietenkin. Miehen puolelta tosi harva juo, joten en usko, että minunkaan suku kehtaa vetää naamat kun ei muutkaan kerta. Omia juomiakin saa tuoda, jos ne naamat oikeasti haluaa juoda.
 5. Nebsu, äläpä huoli, ite oon paria vuoden nuorempi, ja mua ällötti koko jakso, niin että meinasin lopettaa kattomisen kesken. Ainoa mikä jätti mut sitä kattomaan oli se, että oli niin pirun mielenkiintosta nähdä mitä seuraavaks tapahtuu. hyi.
 6. Me ollaan mietitty, että jos anopit ryöstettäs, ja meidän pitäis miehen kanssa vastata kysymyksiin jotka koskee omaa anoppia. Jos ei vastaa tarpeeks moneen oikein, niin sitten joku extra helppo kysymys, millä voi saada anoppinsa takasin. Mielipiteitä?
 7. Mä haluaisin meidän hääkakuksi kanssa jonkun juustokakun, mutta mietin, että pitäiskö olla kuitenkin myös kermakakkua niille, jotka ei mahdollisesti tykkää juustokakusta. Esimerkkinä nyt mun isä, se ei voi sietää juustokakkuja. Mua kiinnostaisi ihan kauheesti väsätä kakkubuffet, että olisi vaan yhtä kakku per laatu. Ja jokainen sais niistä päättää mitä syö. Itse voisin kakutkin väsätä, niin ei tulisi niin kalliiksi. En vaan tiedä loppuuko kylmä tila kesken, kun ruuatkin tehdään itse, vaikka onkin 3 jääkaappia käytettävissä sitten.
 8. Me tehdään ruuat itse, ja omasta takaa onneksi tulee lihat. Isältä löytyy myös tukkukortti, joten täytyy vertailla hintoja, jos sieltä ostaminen tulee halvemmaksi. Usein kyllä ne on kalliimpia kilo hinnaltaa, kun jos ostaisi ihan kaupasta. Meille tulee ainakin viher salaatti fetat ja oliivit leivät leivän päälliset uusiaperunoita poronlihapullia kastike savustettua kalaa (tutulla on savustamo) vielä ei ole ihmeemmin päätetty.
 9. Kai äidin tai isän pitäis itsekkin tajuta se, että ei meluavaa lasta voi pitää kirkossa, jos ei rauhotu. Varmaan kannattaa siihen juhlaohjesääntöön laittaa jotenkin hienosti teksti aiheesta.
 10. Mulla on 2 kaasoa, molemmat mun isosiskoja. Ja molemmilla on lapsia, toisella 4 ja toisella 1. Ja molemmat asuu 800kilometrin päässä musta. Ajateltiin n. puol vuotta ennen häitä pitää viikonloppu, jona suunnitellaan ohjelmaa ym häitä varten. Eikä ne lapset siinä mitenkään haitaksi ole.
 11. Häätutkimuksen mukaan keskimäärinen häiden hinta on noin 4900 ja vieraita kutsutaan keskimäärin 82. Jokaisen vieraan tulisi siis antaa noin 60€. En voisi kuvitellakaan että kukaan noin paljoa antaisi. Plus että pariskunnan pitäisi ilmeisesti antaa tuplana se raha?? Joten ei häistä taida kyllä omiaan takasin saada En mä sitä odotakkaan, mulla on tärkein se, että ihmiset tulevat paikan päälle, vaikka sitten ilman lahjaa.
 12. - Juhlapaikka (tulee omasta takaa) - Ruuat (tehdään itse) - Juomiset (viro) - Mun puku (luultavasti tilaan ulkomailta) - Hääyö jää pois - Häämatka vietetään Suomessa - Hääauto isältä - Musiikin soittaa omat soittimet Muuta nyt ei tule tähän hätään mieleen.
 13. Pakko tulla, melkein kaikki vieraat tulee toiselta puolelta suomea, joten ajo-ohjeita ja majoituspaikkoja on pakko kertoa. On siinä kyllä muutakin vieraita varten, ja aika hyvin sen olen jo valmiiks saanut.
 14. Nostetaanpa tätä. Mekin aiotan pyytää lahjaksi häämatkaa varten rahaa, ja nyt ongelmana on se, että miten vois ilmoittaa kutsussa, että rahaa voi laittaa sekä tilille, että voi antaa myös kuoressa jos haluaa? Itse oon maailman huonoin runoilemaan tälläisiä, joten tietäiskö joku jotakin valmista hyvää värssyä. Aika moni on sitä mieltä, että lahjaksi pitäisi saada sen arvonen lahja, kun hääpari on vierasta kohden tuhlannut, mitäs kun meillä maksaa suurin osa mun isä, niin pitääkö meidän antaa kaikki rahat sille.
 15. Mäkin olen suunnitellut, että mentäisin NaantaliSpahan häämatkaksi. Siihen aikaan olis mukana n. 1 vuotias lapsi. Joten ei niin hirveen tärkeetä ole se, että onko leikkipaikkoja ym, kun ei tuon ikänen niin välitä. Muumimaailmaan olis tarkotus mennä. Huoneeksi otettas ilmeisesti joku vähän parempi kuitenkin, ja lapselle lisävuode, jotta saadaan kuitenkin siihen omaan sänkyyn se häämatkarauha. Kylpylään ei meidän välttämättä edes tartte mennä, ja tuskin siellä Spassa muuta syödään, kun se hintaan kuuluva aamiainen.