Annu_1983

Morsian
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Annu_1983

  1. Me saatiin kanssa varausmaksulasku samalla kun käytiin kirjoittamassa vuokrasopimukset. Kannattaa varmaan mennä käymään siellä/soittaa Myllymäelle.
  2. Tiedoksi kaikille musiikkiopistosta vuodelle 2010 haaveileville: Soittelin tänään Myllymäelle, kun sieltä ei oltukaan lupauksista huolimatta yhteydessä meihin toukokuun aikana. Myllymäki sanoi, että asia on selvinnyt, ne ei joudu muuttamaan sieltä vielä, joten musiikkiopisto on käytettävissä häihin kesän 2010 aikana. Jes, suuri taakka pudonnut hartioilta ja eikun suunnittelemaan häitä...
  3. Meillä on 7.8.2010 alustavasti varattuna tuolta musiikkiopistolta. Meillekin Myllymäki on sanonut, että on on tosiaan todella epätodennäköistä etteikö sitä tilaa saisi, mutta varmaksi sitä ei vielä voida sanoa. Me ollaan kanssa mietitty Haiharaa varalle, tai itseasiassa Haihara olisi meidän ykkösvaihtoehto, mutta kun sitä ei tosiaan saa varata vasta kun lokakuulla. Käytiin katsomassa tuota Haiharaa vappuaattona ja se olisi kyllä aivan mielettömän kaunis paikka! Se Haiharan "talonmies" sanoi meille, että kesäkuu on varattu kokonaan häille ja juuri kesäkuulle Haiharan saaminen olisi ns. "kaikkein helpointa". Se toki edellyttää, että sinne kulttuuritoimen oven taakse täytyy mennä tosi aikaisin jonottamaan, että saisi haluamansa päivän. Elokuulle Haiharan saaminen on sitten paljon epävarmempaa, koska siellä saattaa suuremmalla todennäköisyydellä olla näyttelyitä silloin. Meitä neuvottiin, että pitäisi ottaa vaihtoehtoisia päiviä kesäkuulta, mikäli tuon Haiharan todella haluaisi. Se on vaan aika hankalaa varata pitopalvelut, kirkot jne. , kun ei voi varmaksi sanoa sitä hääpäivää... Luulisin, että mikäli odottaa tuonne lokakuulle, niin sitten voi esim. pitopalveluiden saaminen olla aika vaikeaa. Mua ärsyttää kanssa aivan suunnattomasti tämä Tampereen juhlapaikkojen huonous! Meillä olisi täsmälleen samat kriteerit kuin teillä ja sellaisia tiloja ei Tampereella tosiaan ole montaa.. Itse olen ollut about 5 vuotta sitten häissä tuolla musiikkiopistolla, ja silloin tila toimi ihan hyvin. Tosin niissä häissä oli n. 75 ihmistä, eli kaikki mahtui hyvin alas istumaan. Bändi soitti sitten siinä portaiden alapuolella, mikä ei mun mielestä ollut ehkä ihan paras paikka bändille. En tosin tiedä mihin muuallekaan sinne bändin sitten tunkisi... Oon jo miettinyt, että ehkä osan porukasta joudutaan laittamaan ylös istumaan, mutta ehkä sinne voi laittaa serkkuja (~18-19 vuotiaita poikia), jotka ei välttämättä ole NIIN kiinnostuneita näkemään morsiusparia kokoajan.. Muuten kaikki suunnitelmat on sitten kyllä ihan auki! Juhlavahan toi musiikkiopisto on, ja ehdottomasti Haiharan ohella paras Tampereen juhlapaikoista joihin voi viedä oman pitopalvelun ja omat juomat. Mutta täytyy ehdottomasti vaihtaa kuulumisia/ajatuksia suunnitelmien suhteen! Ja pidetään peukut pystyssä, että varma vastaus musiikkiopistolta tulisi pian!
  4. Sannakaisa, minä päivänä teillä on häät musiikkiopistolla? Oletteko saaneet sieltä vielä ns. varmaa varausta? Itse haikailemme myös tuon musiikkiopiston perään, mutta varmaa vastausta heiltä emme ole vielä saaneet, koska paikka pyörii edelleen Tampereen kaupungin säästölistoilla mahdollisena myyntikohteena. Tampereen kaupunginvaltuustohan hyväksyi sen säästölistan, jossa tuo musiikkiopiston tilakin oli, mutta itse en ainakaan usko että tuo myynti olisi vielä ensi vuonna ajankohtainen, koska tila on vasta siinä myyntilistassa, joiden myynti toteutetaan Eteläpuiston kaavoituksen jälkeen. Ahdistavaa vaan,, kun ei saada varmaa vastausta heiltä! Olisi yksi stressin aihe vähemmän... Hannu Myllymäellä menee varmaan kohta hermo meikäläiseen, kun soittelen sille parin viikon välein ja tiedustelen, että olisiko tilanne vihdoin selvinnyt..