Brunetti

Rouva
 • Content count

  738
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Brunetti

 1. Ylitti odotukset.
 2. En itkenyt, eikä itkenyt mieskään. Osa vieraista itki meidänkin puolestamme.
 3. Meillä oli suunnilleen sama aikataulu ja iltapala osoittautui hieman turhaksi. Kaikki olivat vielä täynnä, mutta suurin osa otti vähän kohteliaisuuden vuoksi.
 4. Vain viisi jätti tulematta. Meillä tosin oli suhteellisen pienet häät.
 5. Meillä ei tingitty ruuasta, juomasta, häämatkasta eikä valokuvista. Näihin sai jo tuhlattua pienen omaisuuden.
 6. Ideoita: - Tehkää kutsusta lentolipun tai passin muotoinen - Hääkakku voi olla matkalaukun muotoinen tai koristeltu eksoottisesti - Nimetkää pöydät teille tärkeiden paikkojen nimillä - Käyttäkää somistuksessa kekseliäästi karttoja ja vanhoja matkalaukkuja - Valitkaa joku kohdemaa, jonka ruokaa tarjoatte tai kootkaa buffettiin ruokia ympäri maailmaa
 7. The Perfect Palette sivustolla on helppo vertailla väriyhdistelmiä. Sivu ehdottaa turkoosin kaveriksi esim. persikkaa, oranssia ja vaalenpunaista. Fuksia sopii myös hyvin.
 8. Muistathan sitten valita kynttiläksi jonkun muun kuin lämpötuikun. Pilttipurkki ei välttämättä kestä pitkää lämmitystä ja voi pahimmassa tapauksessa räjähtää mikäli tuikku kuumenee liikaa.
 9. Ulkomailla puvun teettämiseen on oma ketjunsa. Tässä ketjussa keskustellaan pukujen teettämisestä kotimaassa ompelijalla tms. Kotimaisista nettikaupoista kiinakopioiden tilaaminen kuuluu myös edellä mainittuun ketjuun.
 10. Aiomme teettää miehelle juhlaliivin. Paljonko olisi kohtuullinen hinta pelkästä työstä ammattilaiselle?
 11. Annamme kaasolle ja bestmanille kiitoslahjat. He joutuvat kustantamaan vaatetuksensa yms. itse, mutta saavat pukea päälleen mitä haluavat. Emme ole esittäneet minkäänlaisia toiveita. Rannekukat ja vieheet maksamme tietysti, koska me ne olemme valinneetkin.
 12. Upeat kutsut Stompilla!
 13. Mondon New York oppaassa on perusohjeet lomamatkalla naimisiinmenoon.
 14. Anna sulhaselle aikaa mietiskellä ideaa. Monilla miehillä on tapana vastata uuteen asiaan heti kieltävästi, mutta hetken asiaa makusteltuaan huomaavat sen olevan hyvä idea.
 15. Kirjoittaisin kirjekuoreen Maija Meikäläinen avec
 16. Sen tuntee, kun puku on päällä ja näkee peilistä miten upealta näyttää.
 17. Ihastuin 2. pukuun jota sovitin, mutta halusin varmuuden vuoksi sovittaa vielä muutamaa muuta. 20. puku olis se oikea. Sen jälkeen en halunnut sovittaa enää mitää muuta.
 18. 935e + korjaukset n. 80e
 19. Mies ei halua nähdä pukua ennen hääpäivää. Kuvat otamme ennen vihkimistä, joten näkee puvun silloin.
 20. Ostin omani noin 6 kuukautta ennen häitä. Pukujen toimitusajat vaihtelevat 3 kuukaudesta 6 kuukauteen, joten kannattaa olla ajoissa.