Jump to content
Naimisiin.info

Peja

Rouva
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Peja's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Peja

    Aruban kokemuksia?

    Oltiin marras-joulukuussa yhdistelmämatkalla Aruba-Curacao, Helin matkojen kautta. Hotellina Aruballa oli Bucuti, meidän mielestä ihan loistava valinta. Upea ranta ja rauhallinen sijainti. Jos mieleen tulee kysymyksiä niin vastaillaan kyllä =)
  2. Peja

    Curacao matkakohteena

    Ollaan varauduttu suomen hintatasoon, joten ei varmaan kauheesti tule yllätyksiä. Auton vuokrat näyttää olevan aika edullisia, varsinkin henkilöautojen osalta.. Eri asia sitten että onko tiet siinä kunnossa että henkilöautolla pääsee. Varmaan ainakin pohjoisrannikolle mennessä kannattaa maasturi tms isompi auto vuokrata. Meille muuten kuulostaa ihan mukavalta tuo, että baarit ja ravintolat sulkee jo aikaisin -pari vuotta sitten brasilian reissulla huomattiin, että uni tuli aikaisin illalla aikaerosta johtuen.
  3. Peja

    Curacao matkakohteena

    Hinnoista vielä! Eli oliko hinnat samat maksettaessa dollareilla tai paikallisella valuutalla, vai oliko dollareilla maksettaessa hinnat pyöristetty ylöspäin? Tuota valuutanvaihtoa mietitään, että vaihdetaanko jo suomessa iso tukku dollareita vai pitäisköhän vasta paikan päällä vaihdella.
  4. Peja

    Curacao matkakohteena

    Kiitos jälleen, matkakuume alkaa oleen jo korkealla =)
  5. Peja

    Curacao matkakohteena

    Kiitos tiedoista, kuulostaa todella hyvältä! Snorkkelit ja räpylät on jo melkein pakattuna =) Mikä sinun suosikkirantasi oli snorklausta ajatellen? Siellähän varmasti koralleja ja "akvaariokaloja" on melkein joka rannalla?
  6. Meillä oli kutsussa lahjatilin numero, ja jo tästä lähes kaikki ymmärsivät vinkin ja joko laittoivat tilille tai toivat kuoren. Ne muutamat tavaralahjat mitä tuli, oli kyllä kiva aukoa hääaamuna Jos on isot häät, niin lahjatili on sikäli parempi, ettei kenenkään tarvitse hääjuhlassa kantaa huolta ison rahasumman säilyttämisestä.
  7. Peja

    Curacao matkakohteena

    Hei! "Edelleen tuo hintataso kiinnostaa ja miten iltaisin pimeellä liikkuminen Willemstadissa, onko ihan turvallista?" Kuukauden päästä reissuun, ja ylläolevat asiat kiinnostaa meitäkin. Onko kukaan käynyt lähiaikoina?
  8. Peja

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä sisään marssittiin Pachebellilla ja ulos Mendelssohnilla. Tuo Pachebellin Kaanonhan on yli kuusiminuuttinen, joten oltais oltu jo kauan alttarilla ennen kuin kappale kohoaa lopun huipennukseen, mutta kanttori ystävällisesti muokkasi meille oman sovituksen. Näin meni just kohdalleen, että kun ennen alttaria sulhanen otti mut käsipuoleensa, niin alkoi se iloisempi osuus. Kaikkea ne kanttorit tekeekin että saa morsiusparin tyytyväiseksi
  9. Peja

    Ei istumajärjestystä?

    Omissa häissämme oli istumajärjestys laadittu pöydittäin, eli tiettyyn pöytään sai sitten istua kenen viereen halusi. Aluksi olimme ajatelleet täysin vapaata järjestystä, mutta paikan omistaja suositteli kokemuksestaan tekemään edes tällaisen vapaamuotoisen järjestyksen. Helposti kun muuten käy niin, että lapsiperheille ei olekaan tilaa samassa pöydässä tai muuten vaan ihmiset joutuu pähkäilemään, että miten lähelle hääparia uskaltaa istua, etteivät läheisemmät sukulaiset tms joudu sitten perimmäiseen nurkkaan.. Meillä toimi kyllä hyvin, kun vieraita oli kuitenkin aika paljon (reilut 150). Pienemmissä häissä ei ehkä tarvisi yhtä paljoa suunnittelua.
  10. Peja

    Karpalobooli

    No hyvä! Sitä pitää sitten hakea. Ollaan hiukan maisteltu eri versioita karpalobooleista, ja tuo teilläkin ollut booli oli kyllä tosi hyvää ja raikasta.
  11. Ihanaa huomata että en ole ainut.. Siis viime aikoina oon nähnyt tosi usein hääpainajaisia, useimmiten ne liittyy ruokaan. Toissa yönä oli semmonen, että sulho ja minä mentiin miljöökuvaukseen sillä aikaa kun juhlaväki alkoi syödä, ja tietenkin meidän tarkoitus oli syödä sit sen kuvauksen jälkeen. Mutta kuinkas ollakaan oli kaikki ruuat jo kerätty pois eikä saatu itte ollenkaan. Sen lisäks siinä unessa sit heräsin hääpäivää seuraavana aamuna, enkä muistanut koko loppuillasta mitään, se vasta kamalalta tuntui. Tiedänpä siis ainakin oikeassa versiossa välttää liiallista alkoholin nauttimista ja varmaan varoittelen siitä sulhastakin.. Sit kun aamulla tiedustelin pitopalvelulta, et mites kun me nyt otettais ne loput ruuat kotiin mukaan niin kun on sovittu, niin se ei onnistunutkaan. Siinä vaihees tuli jo itku
  12. Ainut ehdoton iso EI hääparin tai vieraiden nolaamiselle millään muotoa.
  13. Ne työkaverit kutsun, joiden kanssa olen muutenkin tekemisissä. Tosin häiden aikaan hekin ovat todennäköisesti jo ex-työkavereita, koska yritän vaihtaa parhaillaan työpaikkaa. Uusista työkavereista en usko että niin nopeasti niin läheisiksi tultaisiin, että kutsuisin ketään.
  14. No juu ei hyvältä näytä omalla kohdallanikaan, itken vaikka katsois vaan saippuasarjojen häitä tyyliin ridge ja brooke kymmenes kerta naimisiin keskenään... Oon silti jo vähän saanut tilannetta paranemaan siedätyshoidolla, eli oon kuunnellut häämarsseja ja meidän tulevaa häävalssia useempaan kertaan, ja nyt ei enää automaattisesti ala itkettään. Papin puhetta en varmaankaan voi kirkossa kuunnella, muuten kontrolli pettää täysin. Parempi vaan laskeskella kerubinpäitä alttaritaulusta
  15. Meilläkin vihkiminen 14.00 ja studiokuvaus 12.00. En usko että tulee kiire, käydään kuitenkin jo paria viikkoa aikaisemmin valitsemassa taustakankaat ja vähän katsomassa minkä tyylisiä kuvia halutaan. Miljöökuvaus on juhlapaikalla sillä välin kun vieraat on pitopöytäjonossa Ja jos sataa, niin sitten ehkä pitää siirtää miljöökuvaus toiselle päivälle. Ainut hankaluus siinä vaan se, että sulhasella ainakin tällä tietoa vuokrapuku ja se pitää vissiin palauttaakin joskus..
×
×
  • Create New...