Jump to content
Naimisiin.info

Ruth-Anna

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Ruth-Anna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ruth-Anna

    Kuinka pian avasitte lahjat?

    Hääjuhlan jälkeisenä iltapäivänä tai sitä seuraavana aamupäivänä avasimme lahjapaketit (paitsi yhden jo häistä lähtiessä). Anoppi kyseli, josko lahjat avattaisiin hääjuhlassa (niinkuin toisilla on tapana), mutta emme halunneet. Oli mukava avata paketit kahdestaan kotona
  2. Hääkaupasta www.haakauppa.fi löytää myös ruskeita ja vaaleampia, suklaanvärisiä ruusun terälehtiä (tekojäljitelmää). En tiedä, millaisia siellä myytävät terälehdet ovat, onko kenelläkään kokemuksia? Muuta olen sieltä tilannut ja ihan positiivisia kokemuksia on ollut tähän asti. Näkeekö Ikean ruusun terälehtiä netistä? Itse en ainakaan löytänyt...
  3. Minäkin olen harkinnut Korutuotteen Beat of Love -sormuksen hankkimista ja haluaisin kysellä kokemuksista ko. valmistajan sormusten suhteen. Yrityksen kotisivut: http://www.korutuote.com/ ja mieluinen malli esim. RO-012-KPP-3.
  4. Ruth-Anna

    Kukkapuskista kaasolla!

    Minusta on jotenkin hassu ajatus, että kaasolla olisi oma kukkakimppu. Millä hän sitten tarvittaessa pitäisi morsiamen kimppua (ja olisi hääpäivänä apuna muissakin käytännön jutuissa)? Jos kaaso haluaa vieheen tai kukkia hiuksiinsa, niin se on eri juttu. Pitääpä kysyä kaasolta ja sopeuttaa kaason mahdolliset kukat suhteessa morsiamen kimppuun ja kaason pukuun sekä kampaukseen.
  5. Onko kellään kokemusta sentyyppisestä alushameesta kuin mistä -Ria laittoi kuvan tähän ketjuun? Kyseessä siis tylli+vannehame, joka ei ole ns. normaalin muotoinen, vaan siinä on otettu huomioon laahus. Sivulta katsottuna tulee mieleen pitkälle taaksepäin venytetty kolmio. Mitenköhän se (alushameen muoto) pääsee oikeuksiinsa puvun helmasta riippuen, eli jos on kapeahko puku+laahus, niin varmasti tämän nimenomaisen alushameen muoto määrää enemmän puvun muodon kuin leveähelmaisessa puvussa ja laahuksessa...? Mitenköhän tuollaisen kanssa liikkuminen ja tanssiminen...? Hääpuvun laahuksen (jos on pitkä) voi nostaa lenkillä käsivarrelle ja alushame pitää huolta siitä, ettei ole liikaa näkyvyyttä jalkoihin, mutta kuinka paljon alushameen "laahus" on sitten tiellä...? Jos laahusta nostaa, kannattaisi alushameen kyllä olla tarpeeksi kaunis, jos sitä paljonkin näkyy... Mielipiteitä? Kokemuksia?
  6. Itse en harkitse hääauton vuokraamista eikä sulhokaan ole (ainakaan vielä) sellaista ehdottanut. Limusiini ei kyllä muutenkaan oikein taitaisi istua meidän tyyliin (tai meidän tyyli limusiiniin). Tarkoitus olisi, että menopeli sopisi häiden luonteeseen, mutta mikäli ykkösvaihtoehto ei jostain syystä olisi mahdollinen eikä muuta keksitä, niin oma auto on joko hyvä kakkonen tai hyvä kolmonen. Mielestäni siitä tulisi tarpeeksi hieno, kun sen vaan pesee, vahaa ja koristelee. Tietysti pariskuntia, häitä ja "omia autoja" on niin monenlaisia, että on ihan ymmärrettävää, että osalle se oma auto on tosi mielekäs ja toisille sen käyttö hääautona ei luonnistuisi alkuunkaan.
  7. Muutama aika erikoinen idea löytyi. Itselle tuli myös maitokärryt mieleen... niinkuin joillakin jo ennen minua. Urheilullista voisi olla myös rullaluistimet tai -sukset, mutta eihän ne minkään kermakakkupuvun (eikä kyllä pitkän ja kapean puvunkaan) kanssa kyllä taida onnistua. Ambulanssilla (vanhalla sellaisella) tuskin niin kovin halutaan siirtyä hääpaikalle. Joku vanha veturi voisi olla tosi siisti, mutta kukapa sitä varten kiskoja alkaa rakentamaan (ellei niitä jo ole) Kuumailmapallo ja helikopteri taas taitavat olla liian, mhmm, amerikkalaisia (ja luultavasti kalliita) menopelejä juhlapaikalle/juhlapaikalta siirtymiseen ja kai niillä on jotain erityisvaatimuksiakin lähtöpaikan jne. suhteen.
  8. En tiennytkään, että tällaisia listoja on olemassa! Minäkään en mielelläni laittaisi listaa yhteen tiettyyn liikkeeseen ja nettilista todennäköisesti helpottaa kaason työtaakkaa paljonkin (paperiseen tai omalle tietokoneelle värkättyyn versioon verrattuna). Tietysti on huomioitava henkilöt, jotka eivät nettiä käytä (olipa heitä vierasjoukossa sitten harvoja tai useita) ja sitten ne mahdolliset tekniset ongelmat, joita tietokoneiden ja netin kanssa - enemmän tai vähemmän - on.
×
×
  • Create New...