Jump to content
Naimisiin.info

Tikkelperi

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tikkelperi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mieleenjääneitä asioita häistä, joissa olen ollut: Häät 2000: Paljon hyvää ruokaa (positiivista), ei lainkaan alkoholia (negatiivista), juhlatila ankea seurakuntasali jota koristeluyritykset eivät kohentaneet, morsian ei näyttänyt itseltään vahvassa meikissä. Omalta kohdaltani istumajärjestys oikein onnistunut. Häät 2003: Vieraille järjestetty kuljetus kirkolta juhlapaikkaan (hienoa!), juhlatilan suuret pyöreät pöydät. Häät 2004: Istuin tuikituntemattoman lapsiperheen seurassa (ei mukavaa), paljon (liikaa) sydänaiheisia koristeita. Morsian oikein kaunis. Häät 2005: Hääjuhlissa loputtoman paljon yhteislaulua (minusta epämiellyttävää, varsinkin, kun laulut edustivat puhkikulunutta nouseepäivälaskeepäivä-osastoa), piristävä vihreävalkoinen väriteema. Istumajärjesys onnistunut. Häät 2006: Morsian näytti posliinipäiseltä nukelta paksussa valkoisessa meikissään, kaaso joka komenteli vieraita (tyyliin: "sisään sieltä pihalta, nyt kuuluu tanssia!"), liikaa leikkejä ja muita ohjelmanumeroita. Mieleen on siis jäänyt istumajärjestys, häiden ohjelma (parhaiten olen viihtynyt, jos järjestettyä ohjelmaa on ollut mahd. vähän) ja morsiamen ulkoasu. Kattaukseen liittyviä yksityiskohtia en juuri muista.
  2. Itse aion ehdottomasti ottaa yhteyttä niihin henkilöihin, jotka mahdollisesti jättävät reagoimatta kutsuun. Meidän deadlineen on aikaa pari viikkoa, ja vielä on seitsemän kutsuttua 34:stä ilmoittamatta osallistumisestaan. Meillä on niin pieni juhlapaikka, että ilmoittamatta jättäneet "yllätysvieraat" sotkisivat pöytäjärjestelyt totaalisesti.
  3. Meille tulee häävalssiksi "Mikki Hiiri merihädässä". Ollaan molemmat merellisissä ammateissa ja tehdään töitä merellä, joten se sopii meille aika hyvin. Mikkiä seuraamaan ajattelin jotain rauhallisempaa kuten Cohenin "Take this Walz".
  4. Meille ei missään tapauksessa: -lapsia -alkoholin nauttimisen paheksuntaa -sydämiä -leikkejä -omaa pöytää hääparille -vaaleanpunaista -mitään kaaria joiden alla istutaan/seisotaan -nurkassa jyskyttävää bändiä
×
×
  • Create New...