Neitoperho-78

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Neitoperho-78

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

509 profile views
 1. Eekkeri, meillä oli häät Rantakartanossa kesällä-06. Upea juhlapaikka! Ruoka oli todella hyvää!
 2. Täällähän on paljon uusia ihmisiä! Olisiko kukaan riisikoria vailla? Mulla olisi kori myynnissä. Meillä oli siinä ruusun terälehtiä vieraiden heiteltäviksi kirkosta poistuttaessa. Katso linkki! http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...um=1183365311/0
 3. Tämä ei ole varsinaisesti "alttarille saattaamis-runo", mutta mulla oli tällainen viime vuonna isänpäiväkortissa. Runo isälle Lapsuudesta aika on nopein siivin lentänyt, isän luota omaan kotiin on jo tieni entänyt. Opiskelut saatu on jo vietyy päätökseen, nettirakkaus vaihtunut on omaan perheeseen. Ensi kesä tullessansa tuo uudet tuulet, kun heinäkuussa järjestetään meillä juhlat suuret. Silloin meidät yhteen liittää valoin vihkipappi, äidistä tulee anoppi, ja susta isä appi!
 4. Tulinpa vielä kehumaan, että oli aivan loistava bändi! Soittivat tosi monipuolisesti ja vieraat kehuivat bändiä tosi paljon! Bändillä on yhtenä soittimena harmonikka ja se antaa hauskan lisän biiseihin. Saimme häävalssimme ja vanhempien vassin laulettuina, kun pyysimme, mutta pari muuta valssia tuli pelkästään soitettuina. Alkuillasta pojat soittivat jazz-tyylistä musiikkia ja loppuillasta kunnon biletysmusaa!
 5. AKSU, Kiva kuulla, että muillakin on hyviä kokemuksia! Me valitsimme Mustan Ruusun juuri sen nuorekkuuden takia! Oliko teillä häävalssit pelkästään soitettuina vai myös laulettuna? Viime kesänä kaverini häissä valssi tuli pelkästään soitettuna, kun eivät olleet siitä erikseen mitään sopineet. Soittivatko ollenkaan ruokailun / kahvin aikana?
 6. No hyvä, että olette löytäneet auton! Se meille tuleva Jaguar ei tosiaan ole mikään ilmastoitu malli... mutta matkakin on lyhyt!
 7. Porissa eräs antiikkikauppias harrastaa Jaguar-autoja ja järjestää hääkuljetuksia niillä. Meille tulee hääautoksi sieltä upea musta vanha Jaguar ja auton omistaja toimii itse kuljettajana. Käy kysymässä päikyssäni lisää, jos kiinnostuit tai lähetä privaa! Mulla on muitakin tietoja erilaisista hääkuljetuksista Porin seudulla jossain jemmassa...
 8. Mustasta Ruususta kiinnostuneet voivat suunnata lauantaina 16.7.-05 Raumalle, sillä ko. bändi soittaa silloin siellä Helon Kestikievarissa Unajalla! Os. Kievarintie 19 UNAJA. Sain tiedon bändin ohjelmatoimistolta sähköpostiini. Kyseessä on ilmeisesti normaali "ravintolakeikka", jollaisia tuolla bändillä on kuulema melko harvoin! Eli harvinaislaatuinen tilaisuus!
 9. Niin ja loppuillasta olivat soittaneet kunnon rokkia!
 10. No niin, eilen sain kuulla Mustaa Ruusua lisää. Musiikki oli samantyyppistä kuin noissa edellisissäkin häissä, joista jo edellä kerroin. Osa kappaleista tuli pelkästään soitettuna, osa myös laulettuna. Ei ainakaan kaduttanut yhtään, että olen varannut kyseisen bändin omiin häihimme!
 11. Meille tulee. Tykkään tehdä just kaikkea sellasta!
 12. Meille tulee Musta Ruusu. Kokemusta on yksistä häistä tältä keväältä. Aluksi soittivat jazz-tyyppistä musiikkia, josta erityisesti pidin. Häävalssit sujui myös hyvin. Säestivät myös polttariporukantekemän laulun, jossa oli sävelenä Päivänsäde ja Menninkäinen. Valssien jälkeen jouduimme ikävä kyllä lähtemään häistä, joten loppuillan musiikista en tiedä. Mutta olivat nuorekkaita ja osaavat ilmeisesti monenlaista musiikkia. Kyseinen bändi soittaa heinäkuussa ystäväni häissä, tulen kertomaan sitten lisää kokemuksia!