Jump to content
Naimisiin.info

Kiki

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Uusimaa

Kiki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiki

    Hääkuva monisteeksi?!

    Perus-Ifolorit ja muut tekee niitä julisteita.
  2. Juuri noin! Mutta miten hoitaa asia? Siis mennäkö vasta vieraiden jälkeen sinne, missä maljat nostetaan? Kun arvaan jo ennalta, että jos me ollaan siellä paikalla valmiina, muodostavat vieraat sen jonon automaattisesti ja sit on pakko kätellä ja halailla kaikki. Meillekin tulee sen verran vähän vieraita, että heidät ehtii kyllä jututtaa illan aikana ja kaikki ehtivät onnitella... Mutta voipi olla, että vanhemmat ovat sitten pahoillaan kun eivät saaneet ottaa vieraita ja heidän onnitteluitaan vastaan. Itse asiassa ajattelin, että jos se jono ihan väkisellä syntyy, olemme siinä kahdestaan - ei vanhempien kanssa.
  3. Meille tulee noin 40 vierasta, jotka kaikki ovat sellaisia, joiden kanssa olemme yhteydessä ja jotka me molemmat tunnemme. Meille on tärkeää kutsua ihmisiä, jotka aidosti haluamme paikalle.
  4. Minä olen aina inhonnut sitä kättelyjonoa ja olen sanonut, että meille ei sitä laiteta. Mietin vain, miten sen juhlapaikalle saapumisen saisi hoidettua niin, että sen jonoasian pääsee ohittamaan huomaamatta. Jos juhlaväellä on jo lasit kädessä, otamme vain itsekin lasit ja skoolataan. Tai jotain. Ja kukaan ei tajuaisi koko asiaa. Jos kiljaisisi siinä lasi kädessä, että tervetuloa nyt vaan sitten kaikki tänne juhlimaan Ja muita nounou -listalla olevia ovat polttarit, askarrellut koristeet ja muut (kuten kaari), hääparin erottaminen kauaksi juhlaväestä, sellaisten ihmisten kutsuminen, joiden kanssa ei ole tekemisissä jne. Ei tule edes kaikki mieleen. Kaikki turha pönötys ja jäykistely on ihan nounou. Onhan noita vaivaannuttavia tilanteita nähty esim. tv:n hääohjelmissa
  5. Kiki

    Jos ei halua kaasoa

    Mulla sama juttu: ajattelin itse koota tyttökavereita yhteen, jos siltä tuntuu. En ole koskaan halunnut polttareita, enkä ole kokenut kaasoa tarpeelliseksi, sillä haluan suunnitella ja tehdä asiat itse. Ja myös minä olen miettinyt sitä kimppuasiaa alttarilla. Meille tulee pieni morsiustyttö, joten hän periaatteessa voisi kiikuttaa kimpun vaikka äitinsä huomaan siksi aikaa kun itsekin istuu siellä penkissä tai sitten voisin pitää sitä kädessä. Mutta onkohan sen kimpun kanssa vaikea polvistua?
  6. Kiki

    Hvitträsk (Kirkkonummi)

    Missä siellä Hvitträskin tiloissa pystyi tanssimaan? Ja oliko siellä ihan bändi? Bändi ja tanssiminen olisi tärkeä juttu häissä, mutta olen hieman huolissani, missä siellä mahtuu tanssimaan ja minne bändi laitetaan.
×
×
  • Create New...