Jump to content
Naimisiin.info

mimmu-liini

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mimmu-liini's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. mimmu-liini

    Joensuun seutu

    Joo, messut on nyt sunnuntaina tosiaan siellä teatteriravintolalla klo 12-16 ja 5€liput.. Kuulin kyllä et sinne ois tulossa ainaki paljon koruja näytille..
  2. mimmu-liini

    Joensuun seutu

    onkos ketä tulossa häämessuille sunnuntaina?? Onkos ollu jossakin mainosta mitä kaikkea messuilla tulee olemaan? Minkä verran näytteilleasettajia jne??
  3. mimmu-liini

    Joensuun seutu

    Meillä on melko hyvällä mallilla valmistelut. On kirkko, hääpaikka, pitopalvelu, bändi, meikkaus, kampaaja, valokuvaaja ja häämatka varattuna. Itselle pitäisi löytää vielä puku ja miehelle myös. Kortit melkein tehtynä ja koristeita aloitettu tekemään.. Ihanaa tää suunnittelu!!
  4. mimmu-liini

    Joensuun seutu

    Minäkin ilmoittaudun joukkoon Meillä häät 1.8.09 Joensuun seutuvilla.
  5. Miula on häissäni kolme kaasoa, kaikki siskojani. Ajattelin ensin vain yhtä siskoistani kaasoksi, mutta sitten ajattelin, että on mukavampi suunnitella porukassa.. Kahden muun siskoni välillä en halunnut valita, joten päätin, että pyydän kaikkia kaasoikseni ja onneksi suostuivat!!
  6. Muistaakseni miulakin maksaa kampaus 70euroa (koekampauksineen) + mahdollinen värjäys ja hiustenpidennys.. Eli kyllähän tuota hintaa tulee.. Meikin tekee eräs ystävistäni, (on kosmetologi) en tiedä vielä paljonko siitä hän ottaa. RAkennekynnet ajattelin myös ottaa: 50euroa (häämessujen tarjous)
×
×
  • Create New...