Jump to content
Naimisiin.info

tallukki

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä tallukki

  • Syntymäpäivä 11/08/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

tallukki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. nyt on keskiviikko, lauantaina häät. aikalailla kaikki ok... -koruista en oo vielä varma, tulevat olemaan lainattuja, ja nään vaihtoehdot perjantaina -opastekyltit vaiheessa -menu/ohjelma tötsien kartonki loppu kesken, en saanut asuinpaikkakunnaltani lisää, joten ne saan perjantaina häidenviettopaikkakunnalla mut nämä on kaikki pikkujuttuja! Ei oo sinänsä väliä vaikka jotain näistä jäis tekemättäkin . Kaikki tärkeet asiat on kunnossa
  2. tallukki

    Kajaani

    niin ja nykyäänhän Pikantti toimii vanhalla upm:n kerholla, siinä vinoparkin vieressä. Tais olla vanha kerho-nimellä.
  3. tallukki

    Kajaani

    siitä renforsin wintistä sen verran, että tila on niin matala,että sen takia siellä ei voi tanssia. joku pieni kokoonpano soittajia sinne sopii tunnelmanluojaksi, mutta koko bändi sinne ei sovi mitenkään. tilana se on muuten aivan mahtava. tunnelmallinen! paikanpäältä suosittelevat lähinnä alkuillan ja ruokailun ajaksi, ja sit siirtyyn muualle tanssimaan.
  4. Meillä on sulhasen molemmat vanhemmat kuolleet, ja kaaso ja bestman hoitaa tanssituksen.
  5. miten paljon teillä on mennyt niitä lisukkeita? itse juustojen määrä ei ole ongelma, mutta mites keksit, hillot, hedelmät? ei viitsisi montaa pakettia voileipäkeksejä kotiin raahata, kun niitä ei saa sit ikinä syötyä.
  6. Meillä iso sakemanni uros, joka ei remmissä ollessaan muista koirista tykkää, ja kokonsa ja voimiensa puolesta sitä ei muutenkaan voi kelletahansa lenkille antaa. Se siis menee hoitolaan jossa sitä osataan käsitellä! Ollu siellä ennenkin ja paikka on todettu hyväksi!
  7. tallukki

    Skumppa miekalla auki?

    Decanter myy sapeleita. Maksoikohan jotain 200...
  8. ennen kihlausta seurusteltu ja asuttu yhdessä yli kuusi vuotta. kihlojen ja häiden väliin jää puoli vuotta.
×
×
  • Create New...