Jump to content
Naimisiin.info

*Titania

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

*Titania's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Raportti! Kuukauden pillerienpopsiminen takana, siitä viikon sitä kallista kamaa ja kolme viikkoa elukkabiotiinia. Hiustenkasvu: enpä tiedä. Ainakaan pituutta ei ole tullut normaalia senttiä enempää. Hiukset on kyllä hyväkuntoiset ja kiiltävät, mutta se saattaa johtua muista hoitoteknisistä muutoksista, joita olen tehnyt. Muu karvankasvu: samaten ennallaan. Kynnet: ennallaan... Minulla on ollut aina aika vahvat kynnet, joskin pikkurilleissä on semmoista rumaa uraa. Työni ja soittoharrastukseni takia olen pitänyt niitä jo vuosia lyhyinä, joten mitään pieniä muutoksia kynsien laadussa tuskin edes huomaisin. Koe jatkuu!
  2. Lyhyttä tilannekatsausta tässä pidän: ei näkyviä tuloksia. Mutta en kyllä luovuta vielä. Ilmeisesti tuon kolme kuukautta kestää ainakin että alkaa tulokset näkyä. Raportoin tänne myöhemmin lisää.
  3. Kas niin! Asiaan perehdyttyäni rohkaistuin tosiaan ostamaan tuota eläimille tarkoitettua biotiinia. Annos on vahvempi, ja napit ovat halvempia. Mitään vaaraa tuosta ei voi olla, biotiinihan on vesiliukoinen vitamiini, joten sen mitä kroppa ei jaksa tai pysty itse käyttämään, erittyy turvallisesti pois. Munuaisillekaan tuosta ei ole vaaraa. Ostin elukkahyllystä valmistetta nimeltä Biotin Forte, jossa yksi nappi sisältää biotiinin (5mg) lisäksi myös sinkkiä ja metioniinia, jotka auttavat imeytymistä ja tekevät iholle hyvää. Syön viikon kaksi pilleriä päivässä ja jatkan sen jälkeen yhdellä. Reilun viikon olen ehtinyt syömään noita aiemmin mainitsemiani biotiini+proteiini -valmisteita. Viikossahan ei ihmeitä ehdi tapahtua, mutta ihan kuin tukkani olisi jotenkin ilmavampi. Se ei siis mene päätä pitkin, vaan näyttää tuuheammalta ja jotenkin terveemmältä. Hiuspohja ei rasvoitu niin nopeasti kuin ennen -aiemmin pesin tukkani 2-3 päivän välein, nyt tuntuu että neljä päivää tukka pysyy ihan hyvänä. Palaan asiaan taas ensi viikolla!
  4. Kiitos vastauksestasi, ja kokemuksistasi! Kallistahan tuo tosiaan on, en tiennytkään mitään vaihtoehdoista. Tuo eläimille tarkoitettu biotiini kuulostaa itse asiassa ihan hyvältä! Biotiinistahan ei voi saada "yliannostusta", joten mitä enemmän ja mitä halvemmalla, sen parempi. Itseäni jotenkin ärsyttää nämä lisäravinnekaupat. Myyvät kaikenlaista tarpeetonta ihmisille kovaan hintaan. Kiitos myös lähettämästäsi linkistä, luenkin sen tässä ennen kuin tartun töihin Minulla on nyt kuukauden satsi noita kalliita, syön ne alta pois. Sitten harkitsen eläinbiotiiniin siirtymistä! Olen suht ravintotietoinen, joten luulen, että nuo vitskut on kyllä hallussa. Lisäravinteena nappaan kalaöljykapseleita, nekin osaltaan vaikuttavat hiusten ja kynsien kuntoon. Muut vitamiinit tulee ruuasta: syön todella sen puoli kiloa raakaa kasvista päivässä, lisäksi täysjyväleipää ja ruista, leseitä, siemeniä, pähkinöitä.... ravintohan se on kaiken a ja o!
  5. Olen aina halunnut lukea tällaisesta aiheesta foorumilla! Koska en ole löytänyt vastaavaa, ei auta muu kuin itse ryhtyä koekaniiniksi. Kasvatan tukkaani häitä varten, aikaa on kymmenen kuukautta. Minulla on monta vuotta ollut lyhyt malli, mutta nyt tahdon pitkän. Tämä on nyt kasvanut ulos mallistaan siten, että etuhiukset ulottuu juuri ja juuri leukaan, niskassa on jo aikamoinen takatukan oire, alimmat hiukset ulottuvat melkein hartioille. En vielä tarkkaan tiedä, minkälaisen kampauksen haluan, mutta mitä enemmän tukkaa minulla on, sitä enemmän on mahdollisuuksiakin, eikö niin? No, prosessia kiihdyttääkseni marssin eilen ensimmäistä kertaa elämässäni tällaiseen lisäravinneputiikkiin, olisiko Life tai joku tämmöinen ollut kyseessä. En tosiaan ole mikään lisäravinneuskovainen, jos kalaöljyä ei lasketa. Kaupassa minulle suositeltiin tuotetta, joka sisältää "proteiineja ja biotiinia", käsitin että tuo proteiini on peräisin jostain kalasta... eli ilmeisesti fileet irti ja myyntiin, ja loppu jauhetaan lisäravinteeksi , josta tyytyväinen asiakas pulittaa pari kymppiä. Tunnen itseni vähän hölmöksi. Mittasin eilen suihkun jälkeen pääkarvani edestä mittanauhalla: etutukan pituus on noin 17 cm. Aion nyt syödä tuota valmistetta kolmen kuukauden ajan, ja katsoa ja "tieteellisesti" arvioida, onko sillä mitään vaikutusta hiustenkasvun nopeuteen ja tukan yleiskuntoon. Hiukseni kasvavat normaalisti noin 1,5 cm kuukaudessa. Aion raportoida mittaustuloksiani tänne epäsäännöllisin välein, niin tekin kuulette, että onko tuo lisäravinne fuulaa vai ei.
  6. Huh, ulkona Helsingin säät ovat niin arvaamattomat, eikä noista helmikuista tiedä, usein sataa kissoja ja koiria. Mutta olette kyllä oikeassa: kontrasti olisi upea, ja helmikuun pimentyvässä illassa loistavat ulkotulet houkuttelevat... vitsit, nyt tarvitsen kristallipallon josta voin katsoa hääpäivän sään! Ja kyllä, Gardenia on kyseessä. Onhan siinä Vanhankaupunginkosken tuntumassa monia hienoja tiloja, joita voisi mahdollisesti tunnin verran käyttää -olin viime keväänä juhlissa siinä tekniikan museon turbiinihallissa, mikä oli paikkana tosi vaikuttava. Harkitsin sitäkin ohimennen, mutta akustiikka on siellä kehno, ja tarkemmin asiaa selvitettyäni havaitsin, ettei sitä edes talvella vuokrata. Mutta edes tunniksi, ilman tarjoiluja? Vihkaisua varten? Siitä sitten joku bussikuljetus sen kilometrin mikä matkaa on. Varasin muuten juhlapaikan. Alkaa vähän sydän tykyttää.
  7. Olen itse ihan samaa pohdiskellut. Jos hääpaikka on tuo, mistä haaveilen, koko homma pääsee alkamaan vasta kuuden maissa. Vihkiminen tapahtuu näillä näkymin juhlapaikalla. Toinen vaihtoehto olisi suorittaa vihkiminen jossain muualla ennen kun siirrytään juhlapaikkaan, millä saa kyllä lisätunteja, mutta siitä seuraa aika lailla ylimääräistä hässäkkää: Missä se vihkiminen sitten tapahtuisi? Ei mitään ideaa... ulkona ei käy, helmikuu meilläkin ajatuksissa. Miten vieraat pääsevät vihkipaikalta juhlapaikalle? Hohhoijaa mitään bussien vuokraa... Ekstra kulut, jotka väistämättä syntyvät vihkipaikan erillisestä vuokrasta (kirkko se ei nimittäin ole!) Kaikki on vielä auki päivämäärää, sormuksen mallia ja sulhasta lukuunottamatta, joten kaikki on mahdollista! On rohkaisevaa lukea kommentteja siitä, että klo 18 ei ole liian myöhään. Lapsiperheitä meillekin tulossa vähän.
  8. Kävin vielä toiseen kertaan paikalla. Nuo pöydät on kyllä tosi raskaita, eli ei varmaan auta muu kun pitää pöydät samassa tilassa... voi rähmä! Tila on kyllä muuten aivan täydellinen. Vitist jos keksis jonkun paikan missä vihkimisen vois suorittaa erikseen... ulkoilma ei käy, kun kerta on helmikuu. Missään kauhean kaukana juhlapaikasta ei viittis olla, kun sitten tulee ne kuljetushässäkät aina vastaan. Tätä pitää nyt vähän pureskella. Käyn katsomassa vielä muita mahdollisia juhlapaikkoja, mutta en kyllä usko että löydän mitään näin hienoa...
  9. Kas niin, potentiaalinen hääpaikka tarkastettuna. Pistää vähän miettimään! Olen nimittäin sen verran kranttu, että tahdon vihkitoimituksen tapahtuvan jossain muualla kuin ruokapöytien lomassa. Kaikkein edustavin paikka tuolla on juuri se sali, jossa on tarkoitus myöhemmin syödä. Onkohan mahdollista mennä nauttimaan kuohuviinit esimerkiksi viereiseen huoneeseen, ja sillä aikaa jotkut ennalta määrätyt tai palkatut henkilöt nostelevat pöydät 80:lle vieraalle ja levittävät pöytäliinat...? Asia vaatii aika paljon järjestelyä. Mutta on kaiketi kuitenkin mahdollinen!
  10. *Titania

    Talvihäiden teema

    Tuolla "omassa" ketjussani jo tästä asiasta kerroin, mutta haen talvesta kontrastia teemalleni. Tarkoituksena on luoda maaginen metsäpuutarha trooppiseen sisäpuutarhaan. Toivotaan että sataa räntää tai on ihan turkasen kylmä ja paljon lunta. On vieraiden hauska tulla ulkoa hääpaikalle, ja lähteä tropiikista taas helmikuiseen pimeyteen...
  11. *Titania

    Teemana pionit

    Pionit ovat lempikukkiani! Tai ainakin eräitä niistä Ihana häiden teema. Tahtoisin omiinkin pioneita, mutta talvinen ajankohta mietityttää... jos joku tosiaan tietää, mistä talviaikaan saisi ostaa pioneja ilman että joutuu ulosottoon, kertokoon!
  12. Oho! Heeeei, tänne on jotkut kommentoineet minun ideaani! Lämpimät kiitokseni teille, en ihan yksinäni huutele tätä bittiavaruuteen Lauantaina käydään ensimmäistä kertaa katsomassa juhlapaikkaa "sillä silmällä", olenhan puutarhaharrastajana käynyt tuolla jo aiemminkin, mutta... nyt voi jo vähän haaveksia pöytäjärjestyksistä ja semmoisesta hölmöstä. Sen verran jo tiedän, että (siviili)vihkiminen tapahtuu paikan päällä, vieraita ei varmaan saada sullottua paljoa kahdeksaakymmentä enempää ja joku hyvä hääbändi on nyt haussa. Me molemmat luetaan paljon, joten jotain kirjallisia viitteitä voisi viljellä. Mutta tähän "teemaan" on kyllä tarkoitus suhtautua suht löyhästi, vähän niinkuin ohjeellisena. On meinaan aika helppoa mennä kornin puolelle (varsinkin siviilivihkimisessä!) Palaan varmaan asiaan ensi viikolla, ja kerron jotain juhlapaikasta.
  13. Tässä on nyt hyvää aikaa suunnitella tällaista pähkähullua ideaa: Häät on 2010 helmikuun lopussa. Paikkana trooppinen puutarha. Teemana tällainen keijukaismetsä-kesäyön unelma. Toivotaan, että tulee kamalan kylmää ja talvista, niin kontrasti toimii mahtavasti. Tämä viesti on vähän niinkuin placeholder, kirjoitan tänne juttua sitten, kun saan tätä asiaa hissuksiin eteenpäin.
×
×
  • Create New...