Jump to content
Naimisiin.info

Watelma

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Watelma kaikki viestit

  1. Meillekin oma huone muksuille ja sinne puuhaa eri ikäisille... mutta tarkoituksena kuitenkin huomioida muutenkin, juuri siksi jos muksut eivät innostu erillisessä huoneessa olemisesta. Ulos aattelin joitain pelejä ja sen sellasta...vielä auki. Mutta että lapsiperheillä ei huolta lasten viihtyvyydestä ja itsekin viihtyvät sitten.
  2. Mulla oli geelikynnet viime vuonna, keväällä laitoin ja syksyllä pois. Pidin kovasti, olivat nätit, mutta kynteni kasvavat nopeasti ja huolloissa sai rampata yhtenään, mikä ei ollut mun juttu. Naimisiin mennessäni olen aina halunnut että tämmingissä ollaan kynsiä myöten mutta kuinka on geelien laitto vain pieneksi ajaksi ? Geelit ovat selkeästi paremman näköiset kuin omat laitetut, mutta viimeksi poiston jälkeen kynsien palautuminen kesti usean kuukauden. Olivat hauraat ja ikävän tuntuiset pitkään. Oliskohan siis mahdollista vaikka ettei geelien alle kynttä hiottas paljoakaan ja poisto suoritettaisiin sitten häiden jälkeen ja kynsi voisi olla parempi laatuinen ?
  3. Meillä kuvat otetaan mitä todennäköisimmin ennen vihkimistä, mikä ei vielä ole saanut 100%sta hyväksyntääni. Kuvat otetaan juhlapaikalla ja vihkimisen jälkeen vieraiden läsnäollessa tuskin pystyisimme "poseeraaan" luonnollisesti... joten tämä siis miesystävällisempi ratkaisu
  4. Peesailen Vaniljakookosta, ystävät vain. Itseasiassa luotan että kaasoni tietävät kuka kutsun saa. pois turhat jäykistelyt jonka joku ulkopuolisempi saattaisi aiheuttaa..kerran niitä vaan vietetään!
×
×
  • Create New...