Jump to content
Naimisiin.info

Tarutao

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tarutao's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tarutao

    Trash the dress

    Mitäpä sillä hääpuvulla enää häiden jälkeen tekee? Suosittelen trash-touhua oikein lämpimästi, me otettiin kuvia suopursujen seassa, polulla mettässä ja lopulta järvessä. Oli todella hauska päivä, kuvista tuli upeita ja ihan "meidän näköisiä". Kuvaajana oli Naked Eyen Aleksi Rinta-Kauppila, jolla riitti kyllä ideoita ja innostusta. Nyt saadaan naureskella kun suku soittelee että menittekö ihan oikeesti tonne järveen puku päällä...? En saa kuvia liitettyä, mutta touhusta on muutama kuva Aleksin blogissa http://alastonsilma.blogspot.com/2009/09/male-ja-mikko.html .
  2. Käy kattomassa www.nakedeye.fi, Aleksi Rinta-Kauppila oli meilläkin kuvaamassa juhlissa ja hääpotretti otettiin luonnossa. Juhlissa Aleksi sulautu juhlaväkeen ja luovi kuvailemassa häiritsemättä ketään, potrettikuvaukseen annettiin vapaat kädet ja ideoita kyllä sitten riitti, viimeiset kuvat otettiin trash the dress -tyyliin ja upeaa jälkeä tuli! Suosittelen lämpimästi kaikille jotka haluavat omannäköisen hääkuvan, sekä myös kuvauskammoisille, kaiken häästressin jälkeen ehdottomasti tarpeellinen hauska ja rentouttava kuvaussessio vaikka järvessä tulikin hieman kylmä ;o)
  3. Kaivelin aikani ja löysin jotain uutta: Leevi and the Leavingsin "Mutta viereesi nukahdan": Astuessas huoneeseen tuot sisään auringon Tule viereeni vuoteeseen ja siihen jää. Kirja kesken jäädä saa, sua vasten painaudun Kosketus on kuin untuvaa, pehmeää Minä sinuun merkitsen merkit rakkauden Tai valon sammutan, jos sun huomaan nukkuvan Painan syliisi pään sinun toivon heräävän Ja kanssain valvovan, mutta viereesi nukahdan Aamu tullessaan tuoksun toi kahvin vastakeitetyn Paahtoleivälle sulaa voi tai unta nään Astuessas huoneeseen tuot sisään auringon Tule viereeni vuoteeseen ja siihen jää Minä sinuun… Ihana!!
×
×
  • Create New...