Jump to content
Naimisiin.info

Pieniminä

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Pieniminä's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. omassa suvussa on alle 20 henkilöä samalla sukunimellä ja se on itseasiassa syy vaihtaa nimi pois. miehellä on suhtyleinen sukunimi ja pidän siitä. mielelläni vaihdan sukunimeni
  2. meidän häät jatkuu 3. maaliskuuta vasta. silloin varmaan tulee nettiin menneet jaksot + extrat
  3. Nauroin lähes koko ohjelman ja voivottelin että ei oo oikeesti.
  4. Pieniminä

    Sopiva kihlautumisikä?

    Vaikka ei saisi pilkkua viilata ja jokainen sanoo miten ajattelee kuitenkin tuntuu hassulta kun puhutaan että kihlaudumme ... ajan päästä. minä kun pidän teitä jo kihlautuneena kun olette naimisiin menostakin sopineet. mikä tekee tämän maagisen puolen vuoden odotuksen? oletteko asuneet yhdessä vai onko teillä vakaamus että ette asu yhdessä ennen avioliittoa? jos ette ole asuneet yhdessä eikä ole vakaamusta suosittelisin asumaan hetken yhdessä ennen kun lupautuu toiselle loppu iäkseen toivottavasti. kuitenkin se on eri asia jakaa arki toisen kanssa kun vaan kyläillä toisen (vanhempien) luona. sinullakaan kuitenkaan ei ole elämän kokemusta muusta kun kotona asumisesta(?). itse en ilman yhdessä asumista kihloja lupailisi koska minä tarvitse sen yhdessä asumisen ennen kun voin todeta että yhteisarki luistaa tarpeeksi hyvin. eihän sinänsä teidän kihlautumisesi "kuulu" kenellekkään muulle kun vain teille kahdelle. jos teistä tuntuu oikealta kihlautua ja mennä naimisiin antaa palaa. En paheksu tilannettaa. itse olen 19 vuotias kihloissa oleva ja pian naimisiin menossa. nuori kihlautuja/avioituja siis itsekkin.
  5. aika hyshys naimisiin meno juhlat sitten joskus on isommat. niihinkään ei kuitenkaan tule kuin n.40-50 ihmistä
  6. Pieniminä

    Penkin alle mennyt kosinta

    Itse arvelisin koska olette jo naimisissa ei koskaan tule enää kosintaa. omalla miehelläni on periaate että jos sormukset on jo oli se kihla tai vihki ei sen jälkee tule enää mitään erityisiä kosintoja kun siinä on jo avioliitosta sovittu tai siinä ollaan jo.
  7. itse ainakin ehdottomasti haluan vaihtaa harvinaisen sukunimeni miehen yleiseen sukunimeen. nykyisellä sukunimelläni on suomessa alle 20 ihmistä. vihaan koko nimeä.
  8. meidän häitä tuli enemmän katsottua kun siinä oli nuoria pareja ja erilaisia häitä
  9. mun vanhemmista äiti ei varmaan oikee tykkää. isä saattaa sulattaakkin. miehen vanhemmat ja sukulaiset on vaan tyytyväisiä
  10. miehen synnyinpaikkakunnalla mihin minä olen muuttanut
×
×
  • Create New...