Jump to content
Naimisiin.info

NeitiKevät83

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän NeitiKevät83 kaikki viestit

  1. Jos joku kaipaa hyvää, häävieraiden kehumaa, laidasta laitaan (valssista apulantaan) musiikkia soittavaa kokoonpanoa, voin antaa yhteystiedot..bändiin kuuluu 4 nuorta, taitavaa, sälliä, hinta n.700-900 seteistä riippuen (kai se juhlapaikan etäisyyskin vaikuttaa..?)! Itse oltiin ainakin kovin tyytyväisiä poikiin ja kiitän onneani, että kuultiin heistä puskaradion kautta!
  2. Tuoreena vaimona voin vain kehua Meri-Karinaa..juhlat olivat todella onnistuneet ja paljon saimme kehuja juhlapaikan ruuista, kaikki pitivät niistä kovin ja ei ollut pelkoa että loppuisi kesken tms. Sääli vain, että morsian itse oli niin jännittynyt ettei oikein ollut ruokahalua kakkukin oli todella hyvä ja vieraat kehuivat erikoista tarjoilutapaa, ei ollut perinteinen kerroskakku! Myös boolihan tuli talon puolesta, koska heillä A-oikeudet ja omia ei siis saanut viedä. Valitsimme marjaboolin ja se oli täys kymppivalinta! Ei maistunut viinalta liikaa ja silti tuli hilpeäksi! Kaiken kaikkiaan loisto päivä siis
  3. Olin vuosi sitten kaverini häissä Hirvilammella ja heillä oli vieraita n. 90 ja paikan kapasiteetti riitti nipin napin..ihmisiä toki mahtuu istumaan tuon verran, mutta meitä oli monta pöydällistä siellä parvella ja sieltä on todella kurja näkyvyys, varsinkin heillä jotka istuvat pöytien päissä! Muuten juhlat on onnistuneet ja paikka oli todella kiva ja rauhassa metsän keskellä!
  4. Mäkin aloitin lauantaina solariumit, tarkoitus olla ruskettunut kun 16.5 häät..ekan käynnin jälkeen todella haaleat rusketusrajat, mut pääasia et edes jotai muutosta huomasin! Tällä viikolla olis tarkoitus mennä 2 kertaa solariumiin, ensi viikolla 3 krt jne, niin että se 10 kertaa on käyty ennen hääpäivää! En tosin tiedä johtuiko tosta solariumista vai mistä, mutta nyt alahuulta koristaa herpes..yök..viimeks ollu ala-asteella! Netistä vaan kun tarkastin, niin saattaa olla ton solariumin aiheuttama...täytyy varmaan mennä tänää sinne suu tiukasti supussa!
  5. Suosittelen lämpimästi Meri-Karinaa Hirvensalossa, meillä häät siellä toukokuussa Todella mahtavaa palvelua (morsian todellakin tuntee itsensä kuningattareksi, kun kaikkia toiveita kuunnellaan ja toteutetaan ), ei tilavuokraa, hyvät ja edulliset menut, joihin saa itse vaikuttaa, menuihin sisältyy liinat, astiat, tarjoilujat jne, iso ja yhtenäinen tila isoihinkin häihin! Koskaan en ole pahaa sanaa heidän sapuskoista kuullut! Ainoa miinuspuoli on ettei omia viinoja saa viedä..
×
×
  • Create New...