Jump to content
Naimisiin.info

khr

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä khr

  • Syntymäpäivä 12/23/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://khrestel.vuodatus.net
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

khr's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. khr

    Kukkapuskista kaasolla!

    Minulle tulee näillä näkymin "kimpuksi" sellainen hassu ranteesta roikkuva pallo. Kaasoille tulee samanlaiset pienemmässä koossa. Ajattelin, että se olisi kiva kun minulla ei ole morsiusneitoja erikseen.
  2. Reilu vuosi ennen häitä täälläkin. Meillä oli kosinnasta hääpäivään aika pitkä aika ja minun piti vähän miettiä kaasoja joten pyysin vasta siinä vaiheessa kun juhlapaikka oli tiedossa.
  3. Tämäntyyppisen kilkkeen ajattelin laittaa miehen tekemään meillekin sitten kun sen aika on. Se olisi kätevä ja sukulaisten vastaanotto tuskin olisi nihkeää, tällaista voi teekkariparilta odottaakin. Jos nyt joku mummo ei osaa nettiä käyttää niin saa toki soittaa.
  4. Yllättäen mies otti viime viikonloppuna vanhemmillaan innokkaasti osaa valokuvien etsimiseen kansiota varten, koristeeksi kaavailtujen maljakoiden valitsemiseen ja totesi, että syksyllä kannattaisi mennä tanssikurssille. Taisin myhäillä melkoisen muikeasti.
  5. Katselimme eilen vieraslistaa ja huomasin valehdelleeni edellisessä vastauksessa. Löytyi sieltä minunkin puoleltani pari joihin mies ei ole törmännyt.
  6. Otsatukka voi hyvin sopia moneenkin kampaukseen. Itse ajattelin kuitenkin kasvatella sen pois kun en vielä tiedä miten tukkani haluan. On helpompaa leikata ne uudestaan kuin taikoa ne pois viikkoa ennen häitä
  7. Minä aion meikata itse. Olen melko tottunut meikkaaja ja yleensä silmämeikkini kestää hikijumpan siinä missä normaalin työpäivänkin. Pohjaa varten ajattelin tosin etsiä tässä jossain vaiheessa vielä paremmin mattana pitävät aineet kun mitkä nyt on käytössä. Tuskin se juuri meikkaajaa halvemmaksi lopulta tulee kun kuitenkin innostun ostelemaan sitä sun tätä mänjää mutta sittenpähän on ne mänjät omassa pakissa. Lisäksi olen melko räväkkä tapaus eikä näkemäni ammattilaisten tekemät helmiäis"häämeikit" ole tehneet vaikutusta. Pelkään, että lopputuloksesta tulisi pliisu ja päätyisin kuitenkin sorkkimaan lopputulosta.
  8. khr

    Pukukoodi kutsuun

    Minä aion muotoilla kutsuun jonkinlaisen pukukoodin. Pelkään, että osa vieraista ottaa muuten aivan liikaa stressiä siitä miten pitäisi pukeutua. Meille saa tulla mustassa ja valkoisessa tai vaikkapa farkuissa jos nyt siltä tuntuu.
  9. -jäykkyys -sydämet, puhdas valkoinen, vaaleanpunainen, kultatekstit... -toivottavasti saamme ilmaistua tarpeeksi selvästi, ettemme tahdo lahjaksi turhia maljakoita tai muita pystejä -muovisen näköinen kermakakku -persoonaton tusinakakunkoriste -laahukset, vannealushameet, hunnut...
  10. Tämä on nyt vähän ristiriitaista... rahallisesti meillä pihistetään kaikessa. On kuitenkin juttuja joihin haluan nähdä vaivaa saavuttaakseni haluamani lopputuloksen. Näillä arvoilla tarkastellen: Pihistys: -kaasoille ja bestmanille ei osteta pukuja -iltapala hoidetaan omin voimin -juhlapaikka saadaan edullisesti -hääautoa ei hankita erikseen -kirkkoa ei koristella -meikkaan itse, joskin saan ostaa uusia tuotteita jollei olemassa oleva valikoima ole riittävä -kampaus tehdään omin/kaasojen voimin -bändin sijaan tulee karaokea, sopii kuin nenä päähän minun suvulleni ja ystävillemme -alkoholit haetaan rajan takaa -ei maksettuja esiintyjiä -hopeinen sormus Panostus: -itsetehdyt ja yhtenäiset kutsut, koristeet, korut, kukat, puku, lautasliinarenkaat... -kahvipöytä -lasten viihtyminen siinä missä aikuistenkin -juhlatilan viihtyisyys -omannäköisyys
  11. Häihin on vielä aikaa, mutta luultavasti silti häihin tulee tai ainakin kutsutaan miehen sukulaisia joita en ole koskaan nähnyt. Tavallaan se hämmentää, sillä mies on kyllä nähnyt minun reilusti isomman sukuni kutsutut vähintään kertaalleen.
  12. Käytännön helppouden vuoksi pidämme häät minun vanhempieni kotipaikkakunnalla jolla itse ehdin asumaan teininä vain vähän aikaan. Nykyinen kotikaupunkimme on tosin vieressä, joten kovin kaukaa käsin emme joudu säätämään.
  13. khr

    2 kaasoa, 1 bestman?

    Meillä on nimenomaan noin, kaksi kaasoa ja yksi bestman. Mies ei kokenut tarvitsevansa enempää ja minäkin epäilen, että kaasoilla on enemmän tekemistä kuin bestmanilla enkä tahdo ketään rasittaa ylimäärin.
×
×
  • Create New...