Tuittu

Jäsen
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Tuittu

  1. X/Z Tutulta kuulostaa!! Olin joku vuosi sitten excursiolla Mexicossa. Ensin Mexico City, sitten Merida Jukatanin niemimaalla ja sokerina pohjalla Playa del Carmen. Siinä oli kulttuurielämystä pitkäksi aikaa!!! Playa del Carmen on ehdottomasti maailman romanttisimpia kohteita häämatkailijalle!!!
  2. Jos mietit häämatkaa Gardaan tai Roomaan, niin tietenkin Roomaan... Siellä voi jouda vettä suoraan suihkulähteistä jne. Mie olin siellä elokuussa, vuoden lämpiminpään akaan ja lämpöä oli +35 hujakoilla. Se oli välillä ihan liikaa suomalaiselle. (Pian opimme viettämään siestaa.) Toukokuu ei varmaan ole vielä niin tukala. Muistakaa tilata joka paikassa talon viini. Se on kaikkein halvin ja varmasti paikallista. Eivätkä ravintoloitsijat kehtaa tarjota huonoa viiniä talon viininä tässä viinien mekassa. Aina saimme poikkeuksetta hyvää talon viiniä.
  3. X)X Sinne vain!! Ihana paikka!! Käykää ehdottomasti Napolissa Pompeijin raunioilla, kierrelkää väh. päivä Pietarin kirkossa, katakombit ovat mielenkiintoisia, kuten Porta Portesen kirpputori, sitten ehdoton on myös kirkko, jonka nimeä en muista, jossa munkit ovet tehneet satoja vuosia sitten "tilataidetta" kuolleiden munkkiveliensä luista... Vettä ei missään nimessä pidä tilata ravintolassa, muutenkin laskun kanssa täytyy olla tarkkana. Kokeilkaa eh-dot-to-mas-ti Limontsellaa - sitruunankuoresta tehty likööri, joka tarjotaan ruoan päälle hyvin kylmänä. Tässä näitä aluksi.