Jump to content
Naimisiin.info

Ripsu79

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu

Ripsu79's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ripsu79

    Kemi

    Mites teillä muilla kemin morsioilla nämä pappiasiat on hoidettu? Ketä on käytetty ja kuka on ollut hyvä, tai ketä olette pyytäneet tuleviin häihinne?
  2. Ripsu79

    Kemi

    Kuvaajaa kyselleille suosittelisin minäkin tuota Ahosen Mikaa, kuvasi viime kesänä sulhon veljen häät kirkosta häävalssiin asti ja myös viralliset kuvat Meripuistossa, todella hyvä kuvat tuli, eikä hinta muistakseni tuohon työmäärän nähden mikään mahdoton ollut. Oisko ollut kuvineen 500 e luokkaa (yli meidän budjetin, mutta kuvasi tosiaan n. 8 tuntia noissa häissä), toivottavasti en puhu puuta heinää. Teisku: Mehän ollaankin vallan hääpäiväkaimoja, hyvän päivän olette valinneet (emme taida todellakaan olla ainoita ).
  3. Ripsu79

    Kemi

    Täälläkin yksi Kemimorsio. Ensi kesänä sanotaan tahdon vanhassa kotikaupungissa, kirkko varattu, samoin hääpaikka, Koivuranta on meidän valinta. Mitään muuta ei vielä ole mietitty, täytynee alkaa tutkailemaan noita kukkakauppoja jne. Mielenkiinnolla kuulostelen kokemuksianne.
  4. Ripsu79

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Olin itse alkukesästä kaasona ystäväni häissä. Kaikkiaan meitä kaasoja oli kolme ja se yksi bm. Me tytöt saimme kukin mieleiset korut hieman myöhemmin ja bestman sai erämiehenä Marttiinin puukkoparin kaiverruksilla. Kahden viikon päästä meillä on vielä tiedossa viikonloppu mökillä koko järjestelytoimikunnan kesken, sekin eräänlainen kiitos meille
×
×
  • Create New...