Jonahha

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Jonahha

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hut.fi/u/tpsuomin/Paasivu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kirkkonummi
 1. Molemmat kyllä otettiin mitä otettiin, minä taisin kuitenkin olla enemmän humalassa kuin mies. Me ei kumpikaan mitään örvelletä kuitenkaan eikä kärsitä edes pahemmin krapulasta, joten ei se haitannut, ihan samalla lailla mentiin aamulla nauttimaan hotellin aamupalasta! Ja juhlissa oli muuten varmaan kaikki muutkin ihan mukavassa sievässä, että en kyllä usko ketään haitanneen se, että mekin vähän oltiin... Ihan skumpalla ja ruokajuomilla mä ainakin kehitin itselleni sen humalatilan, tosin morsiammen ryöstössä miehet vei mut läheiseen baariin odottelemaan ja juottivat mulle drinksua siellä. Kuulemma oli käynyt niin, että kun mut palautettiin ryöstöretkeltä, niin kaasot oli katsoneet ihan kauhuissaan että nyton kyllä morsian hiukan tukevassa humalassa, kun oli kuulemma silmät vaan pyörineet ympyrää. Itsekin muistan, että siinä kohtaa olin aika huppelissa Mulla oli ainakin hauskaa, tosin jos joku pieni korrektius siinä sitten hävisi, niin en usko kenenkään huomanneen kun tosiaan kaikki olivat itsekin humalassa.
 2. Polttarisi ovat todellaolleet sen kuuloiset, että minullekin kelpaisi! Tosi mukavaa yhdessä oloa! Hienot kaasot/kaverit sulla
 3. Vastasin, että en muista. Kun en muista ollenkaan! Mutta toivottavasti lupasin, koska sillä asenteella tähän on lähdetty. Mies on mulle onnen ja unelmien täyttymys ja tahdon rakastaa häntä kuolemaan saakka
 4. Eniten olin etukäteen pelännyt sitä, että jos itse en pystykään rentoutumaan ja heittäytä vain vietäväksi ja olen sellainen äksy kontrollifriikki. Mulle saattaa joskus käydä näin, että jos on odottanut joltain asialta paljon, niin olen niin jännittynyt ja väsynyt ja hermostun heti kun näen, ettei jokin asia menekään aivan mun suunnitelmien mukaan ja sitten sellanen moodis voi vähän jäädä päälle. No, onneksi näin ei käynyt vaan olin rento ja hyväntuulinen koko illan ja vaikka takaiskujakin meinasi tulla (mm. matkalla kirkolle huomattiin että hääkimppu jäi ja tuli pikkasen kiire...), niin naureskelin vain. Siinä kohtaa osasin onneksi ajatella, että jos ei kaikki nyt mennyt tai mene aivan niinkuin piti, niin niille ei voi mitään ja turha niillä päiväänsä pilata. Tietenkin voi olla hyvä varmistaa ettei häät satu esim. pms-aikaan, ehkä sellasessa kohtaa vois olla vaikeempaa tämä hermojen pidättely ;D Päivä vastasi siis mielikuvaani, jopa enemmänkin kuin sitä. Minut yllätti miten hyvin vieraat viihtyivät ja muutenkin oli sellasiat onnen huumaa ilmassa. Se ei oikein ollut odotuksissa, että se päivä meni todella nopeasti ja se, että olin niin humalassa, etten oikeen tarkasti muista kaikkea :
 5. Varmasti jonkun ihmisen kodissa ja maussa ihan tyylikäs, mutta meidän kotiin ei ollenkaan: Täys pyöreä tumman sininen kristallimaljakko, jonka ristimme Keilapalloksi Ja jos kaikki vieraat jotka ei muuta keksi ostaa Mariskoolin tai Iittalan Kivi-tuikkuja, niin loppujen lopuksi niitä voi olla aika paljon...
 6. Luovutimme hotellin sviittimme klo 12 ja klo 13 oli treffit juhlapaikalla kaikkien kynnelle kykenevien vieraiden kanssa. Ilma oli mahtava, lähdettiin juhlapaikalta autoilla uimarannalle, jossa lekoteltiin vieraiden kanssa, tarkoituksena oli pitää ns. brunssi, mutta kovin hienostunut siitä ei tullut. Eväinä tarjosimme kahvia, keksejä ja häistä jäänyt kokonainen kakku, uimarannan grillissä sai paistaa makkaraa ja sellaista. Aika moni nautti myös loiventavia juomia...juteltiin menneestä illasta ja hauskaa oli myös kuulla jatkoista, jotka olivat jatkuneet klo seitsemään Rannalta kun tultiin pois, mentiin vanhempien luo pakkaamaan laukut ja illalla suunnattiin hanimuunillemme eli viikoksi mökille
 7. Annoin sellasen ison karikatyyripiirroksen kehystettynä, siinä oli piirrettu mut, sulho ja meidän kaksi kissaa. Ja se oli huippuhauska ja hyvännäköinen. Ilmoituksen näiden karikatyyripiirrosten tekijästä löysin jonkun marketin ilmoitustaululta. Tämä suht iso piirros maksoi 70euroa.
 8. Häälehteen pitäisi painaa Hymni rakkaudelle sanat ja kun en niitä ihan kokonaan ulkoa muista, niin voisko joku auttaa?
 9. Tulee! Häälehden avulla vältän minäkin askartelemasta menukortteja, ohjelmalehtisiä, vihkiohjelmia jne. Vaikken sinänsä askartelua mitenkään kartakaan. Tietokoneella osaan kuitenkin yhtä sun toista ja kirjallinen ilmaisu on aina ollut mulle tosi helppoa, joten häälehti on itsestään selvyys meille. Ja minä olen tietenkin päätoimittaja ;D Meidän häälehden sisältö on kutakuinkin tällainen: 1. sivu: Pääkirjoitus "Häätoimittajalta" + sisällys 2. sivu: Vihkiohjelma ja laulettavan virren sanat 3. sivu: Vihkikirkon historiaa (OIKEESTI ihan mielenkiintoinen ) 4. sivu: Luottohenkilöiden (kaasot, bm, morsiusneidot) esittelyä 5. sivu: Hääjuhlan ohjelma + menu 6. sivu: Hääjuhlapaikan historiaa (rak. 1800-luvulla) 7. sivu: Tunne pöytäkaverisi + pöytäkartta 8. sivu: Lasten ajatuksia rakkaudesta (huumoripala) 9. sivu: Häävisa (eli visaisia ja hauskoja kysymyksiä hääparista, vastaukset käydään läpi juhlassa) 10. sivu: Yhteislaulun sanat 11. sivu: Kiitokset Suurinpiirtein näin. Ja on ollut ilo tehdä, pikkuhiljaa ilman paniikkia.
 10. Me ollaan toivottu lahjaksi keinutuolia ;D Meillä on omilla kotisivuilla/hääsovuilla lahjalista, jossa on mainittu tuo keinutuoli, vihkiryijy ja tauluja. Muuta siellä ei ole ja ehkäpä jonkin astiasarjan alkuunsaattamiseksi tehdään vielä lahjalista Stokkallekin. Tosin ton vihkiryijyn kanssa aateltiin, että kutsun mukana on häätilin numero ja ihmiset voisivat sitä kautta osallistua vihkiryijyyn (koska se on kuitenkin niin kallis, ettei sitä kukaan yksinään osta).
 11. Itse olin ajatellut myös jotain perinteisestä häävalssista poikkeavaa. Mieleeni tuli lukion vanhoista tansseista Kehruuvalssi, jossa kyllä tanssitaan valssiakin, mutta myös muita askeleita on mukana. Ajattelin, että hääpari voisi ensin tanssia kehruuvalssin ja sitten koko hääkansa lattialle ja seremoniamestari saisi opettaa tämän yksinkertaisen kehruutanssin askeleet koko porukalle ja sitten tanssitaan kaikki kehruuvalssia ympyrässä. Tai kikapoo voisi olla toinen hauska tanssi, jonka voisi käydä läpi. Tämä olisi mielestäni hyvä ratkaisu siksi, että muuten tanssilattialla tullaan tuskin näkemään muita kuin hääpari ja sulhasen vanhemmat. Siis meidän häissä.
 12. Tulipa mieleeni yksi tutuu ja yksinkeratinen leikki, jossa kivasti huomioitiin lapsi vieraat. Kaaso kutsui lattialle hääparin ja kaikki lapsivieraat ja tarkoitukena oli, että leikitään yhdessä HUUKIPUUKIA. Eli kaaso lauloi orkesterin avustuksella laulun: Sä käsi ojenna ja taakse taivuta ja käsi ojenna ja sillä piirrä ympyrä Tanssi huukipuukia ja pyöri ympäri ja kaikilla hauskaa on. Yhden säkeistön jälkeen laulaja aina kysyi lapsilta, mikä ruumiinosa seuraavaksi valitaan ja lapsilla oli tietysti hauskaa tanssia hääparin kanssa, kun valittiin esimerkiksi peppu (Sä peppu ojenna ja taakse taivuta...) Tätä laulua laulettiin siis muutaman säkeistön verran ja hauskaa oli lapsilla, hääparilla ja katsojilla. Toinen leikki, mikä vähän toi yhteenkuuluvuuden tunnetta muuten tuntemattomien häävieraiden keskuuteen oli MAAKUNTALEIKKI. Tämän bestman vetäsi vasta myöhemmin illalla, kun oli nuorempaa väkeä enää jäljellä. Eli aloitti kertomalla, että hän itse on Pohjanmaalta kotoisin, että onko paikalla muita Pohjanmaalta kotoisin olevia. Näin hän kävi läpi kaikki maakunnat ja eri maakunnista kotoisin olevat asettuivat omiin ryhmiinsä. Tarkoituksena oli laulaa oma maakuntalaulu ja mikäli sitä ei kukaan osannut, niin keksiä jotain muuta "luovaa toimintaa". Siinäpä jokaisen kotiseuturakkaus nosti päätään sen verran, että omassa ryhmässä oikein rinta rottingilla esitettiin maakuntalauluja tai muuta hauskaa. Ja tultiin tutummaksi muiden juhlijoiden kanssa. Suosittelen!
 13. Hyvä idea! On itsekin tultu oltua häissä, jossa on vähän irrallinen olo, kun ympärillä on lähes tulkoon vieraita ihmisiä ja tunnelma sitä myötä hieman jäykähkö. Itsekin olen alusta asti häitä suunnitellessa pitänyt tärkeänä, että juhlan alussa jokainen vieras esitellään ja ei vain pelkällä nimellä vaan lyhyesti kertomalla, miten hääpari hänet tuntee. Miten tämä tarkalleen tapahtuu, sitä en vielä tiedä (ettei tulisi tylsää luettelointia). Tietysti tämä esittely asia onnistuu sitä paremmin, mitä pienemmät häät ovat. Meillä ehkä noin 90 vierasta?