Pikkupikku

Rouva
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

About Pikkupikku

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meilläkin meni tosi hyvin siviilivihkiminen juhlapaikalla, kaikilla herkuilla kaikki meni kutakuinkin näin -ystävämme soittivat häämarssia, isä luovutti minut sulholle ja sitten astelimme vihkijän luo -vihkijä luki juhlapuheen (jonka itse olimme kirjoittaneet miehen kanssa, näin saimme itsemme näköisen puheen) -musiikkiesitys (pieni ja hento ote) -vihkikaava -sormuslupaukset(jonka loppuun tuli "..ja voitte suudella morsianta") -lauloimme miehen kanssa tuulan tein -vihkijä luki loppurunon -loppumarssi, ihmiset puhalsivat saippuakuplia Tällä tavalla meni meillä meidän vihkijä oli Turun maistraatista, ja todella mukava mies, ja kaikki mitä kysyimme ja ehdotimme, sopi hänelle. Saimme juuri sellaisen vihkimisen, kuin halusimme ja päivä oli muutenkin täydellinen Eli siis, uskoisin että kaikki järjestyy parhain päin, asioista voi aina kysyä ja keskustella, todennäköisesti siviilivihkijällekin sopii lisäilyt peruskaavaan. Ei kannata menettää uskoaan sen suhteen
 2. Olen ollut kerran häissä, jossa oli vastaavanlainen esittely. Vieraita siellä oli päälle sata, iso juhlasali ja esiteltävät nousivat aina seisomaan. Tästä ei jäänyt itselleni mieleen muuta kuin kauhea tuolien kolistelu, kun vieraat yrittivät nousta. Taidettiinpa leikkiä loppupeleissä jatkaa siten, että esiteltävät vain nostivat käden ylös ja huiskuttivat, mutta tuolloin ei taas naamaa nähnyt. Esittelyistäkään ei oikein tainnut kuulla mitään. Koko homma venyi jo niin pitkäksi, ettei yleisökään oikein jaksanut enää keskittyä kuuntelemaan... Eli tämä leikki ei kyseisissä häissä/tiloissa toiminut. Ideanahan tämä on ihan loistava, mutta kannattaa todella miettiä toimiiko leikki teidän häissänne. Kiitos kommentista Milkkiss pitää vielä miettiä, tuleeko sitä esittelyhommaa vieras-vieraalta, vai tuleeko just ryhmittäin (morsiamen lukiokaverit, sulhasen kuorokaverit tms.) eikä sen tarkempia nimeämisiä. Meille tulee vieraita 50, joten ihan tuskaisen kauan tässä ei luulisi menevän. Kattoo ny, vielä on 24 päivää jäljellä hioa suunnitelmia
 3. ^ veikkaisin, että tahtomisten jälkeen ei vain tule sormuksen ottamista, vaan kaava jatkuu suoraan siitä : Teidät on nyt vihitty avioliittoon. Eli siis näin: Avioliiton tarkoituksena on perheen perustaminen siihen kuuluvien yhteiseksi parhaaksi sekä yhteiskunnan säilymiseksi. Avioliitto on tarkoitettu pysyväksi, jotta perheen jäsenet voisivat yhdessä luoda onnellisen kodin. Näiden todistajien läsnä ollessa kysyn Teiltä (miehen nimi): Tahdotteko ottaa tämän (naisen nimi) aviovaimoksenne rakastaaksenne häntä myötä- ja vastoinkäymisissä? (Vastaus: Tahdon). Näiden todistajien läsnä ollessa kysyn Teiltä (naisen nimi): Tahdotteko ottaa tämän (miehen nimi) aviomieheksenne rakastaaksenne häntä myötä- ja vastoinkäymisissä? (Vastaus: Tahdon). Vastattuanne näin kumpikin kohdaltanne myöntävästi Teille tehtyyn kysymykseen totean Teidät aviopuolisoiksi. Teidät on nyt vihitty avioliittoon. Puolisoina olette keskenänne yhdenvertaiset. Osoittakaa avioliitossa toinen toisillenne rakkautta ja keskinäistä luottamusta sekä toimikaa yhdessä perheen hyväksi.
 4. Saatiin viimein esteiden tutkinta eteenpäin, jee! pikkuhiljaa etenee kaikki tärkeimmät jutut
 5. Meillä kummankin äidit auttavat aika vähän. Tämä siitä syystä, että itse maksamme häät, ja teemme päätökset käytännössä kaikista asioista. En oikein tiedä olisinko osannut tehdä asioita toisin, jos äidit olisivat saaneet päättää millaisia häitä meillä tanssitaan, juhlista olisi varmaan tulossa aika lailla erinäköiset kuin nyt. Oma äitini kunnioittaa tahtoani, ja on sanonut että tekee kyllä mitä pyydetään, mutta muutoin omien sanojensa mukaan koettaa olla poissa tieltä. Sulhasen äidille asia taitaa olla vaikeammin purtavissa, mutta aika hyvin ollaan hänenkin kanssaan saatu puhuttua asioista. Hän sanoi aina ajatelleensa, että kun poikansa menee naimisiin, niin sitte pidetään sellaiset juhlat, että oksat pois. Kaikki sukulaiset ja tutut kutsuttaisiin ja vielä mitä.. Nyt on tulossa 50 vieraan häät, joista puolet on meidän kavereita, joten aika erinäköistä, kuin mitä hän oli aatoksissaan ajatellut.
 6. Noi huomenlahjakuvat on hyvä idea, mutta itse en tohdi.. pitää keksiä jotain muuta. Tatuointilahjakorttikin olis aika hyvä, millasilla summilla ootte meinannu sellasta antaa? Mies on haaveillu jo pitkään tatuoinnista, mutten tiedä minkä kokoista hän on ajatellut, tai minkä hintaisia ne ylipäätään on. Mulla itellä ei oo yhtään tatuointia, eikä mitään käsitystä ko hintapolitiikasta.
 7. Meidänkään pitopalvelu ei ole maininnut mitään maistiaisista, joten tuskimpa niitä on odotettavissa. Hääkakkukin tulee pitopalvelun puolesta, eikä senkään maistelusta ole ollut puhetta. Toivottavasti tulee kuitenkin ihan kelvollisia tarjottavia, luottavaisin mielin oomme liikkeellä.
 8. Meidän bädiasiat varmistui, ja saatiin sovittua tapaaminen ensi viikolle! Jee!
 9. Mekin laitettiin, tietty ois tuntunut jotenkin kummalta, jos ei oltais laitettu kutsuja, koska velvollisuuksiensa alla he kuitenkin ovat meille tärkeitä ihania ihmisiä, jotka haluamme juhlaamme ystävinämme
 10. Me laitettiin tällaiset kutsut: tässä ensin yksittäiskuva ja sitten vielä useampi kutsu: kirjoitettiin neljä eri nuottia, siksi laitoin vielä tuon kakkoskuvankin, missä näkyy ainakin hitusen kustakin.
 11. Me puhuttiin just aiheesta kaason ja bm:n kanssa, ja päädyttiin sellaiseen huiskutusleikki-esittely-ratkaisuun. Eli kun kaikki on löytäneet istumapaikkansa pöydistä, niin kaaso ja bm esittelevät itsensä ja leikin idean ja aloittavat leikin sanomalla vaikkapa: nyt huiskuttavat ne, jotka ovat laulaneet sulhon kanssa samassa kuorossa. Sitten ne tyypit huiskuttaa tai nousee seisomaan (kummin päin, on vielä pohdinnan alla), ja minä esittelen. Vastaavasti, mun ystävien tai sukulaisten kohdalla sulhanen esittelee. Meillä on noin 60 vierasta, niin tähän ei varmaan mee niin kauaa aikaa, että ihmiset tylsistyis. Toivottavasti ainakaan
 12. Nyt kun rupesin miettimään, niin onhan häistä tullut puhuttua aika lailla monenkin kutsutun kanssa. Johtunee ehkä siitä, että meille on tulossa melko pienet häät, ja kaikki kutsuttavat ovat hyviä ystäviä tai läheisiä sukulaisia. Jos joku on kysynyt jotakin häihin tai niiden järjestelyyn liittyen, niin olen kyllä mieluusti vastaillut.. toivottavasti nyt jotain juttuja jäis yllätykseksi kuitenkin. Kattellaan.
 13. ^ meillä lahjatoive tulee takasivulle, monilla on näyttäny tulevan juhlaohjesäännössä. Meille ei sellaista tule joten siksi laitettiin itse korttiin.
 14. Meille tulee tällanen versio, päällimmäinen rivi isommalla fontilla kuin tuo alempi setti Paras lahja meille on, että juhlitte kanssamme hääpäivänämme! Kaikenlaiset ohjelmanumerot ovat erittäin toivottuja! Jos haluatte muistaa meitä muutoin, voitte tehdä lahjoituksen häämatkaamme varten. tilinumero (morsian/sulhanen)