Jump to content
Naimisiin.info

Mors10

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku - Helsinki

Mors10's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mors10

    Suomenlinna (Helsinki)

    Mulla tai meillä on pieni ongelma. Varattuna olisi Pirunkirkko heinäkuussa 2010, mutta mies on tullut katumapäälle ja haluaisi sittenkin Tenaljin, koska se on isompi ja hienompi. Mulle taas Pirunkirkko kelpaa, vaikka siellä onkin tuolien sijaan penkit. Sitä paitsi olemme jo varanneet pitopalvelunkin, joten en millään jaksaisi alottaa suunnittelua alusta, jos päivä vaihtuu. Tänään mies ilmoitti, että oli tehnyt alustavan varauksen Tenaljiin syyskuun puoleen väliin 2010. Vieraita olisi tulossa noin 100, ja Pirunkirkkohan vetään noin 120 henkeä, Tenalji 240 (liian iso?)... Auttakaa morsianta mäessä! Kumpi, Pirunkirkko heinäkuussa vai Tenalji syyskuussa??
  2. Meillä on ainakin lähipiiri suhtautunut jotakuinkin myönteisesti, tai ainakaan suurempia kauhisteluja ei ole tullut. Enemmän ärsytystä sen sijaan ovat tuottaneet omat kaverini ihmettelyillään, vaikka varsin hyvin tietävät vakaumukseni. Moni on sanonut, ettei usko Jumalaan, mutta haluaa kirkkohäät paikan takia. He sanovat tämän sillä äänensävyllä kuin siviilivihkimistä ei voisi järjestää kauniissa paikassa... Mielestäni on kuitenkin tekopyhää valita kirkko tolla perusteella.
  3. Mors10

    Suomenlinna (Helsinki)

    Meille tulee Kinkerikokit. Niistä on vähän ristiriitaisia mielipiteitä keskustelupalstoilla, mutta varmaan useimmista on. Olisi kyllä kiva kuulla kokemuksia kyseisestä pitopalvelusta, jos jollain on ollu se juuri Pirunkirkossa. Jos täällä liikkuu joku tämän kesän morsian, niin ois kiva myös kuulla, millaisia somisteita teillä on tulossa Pirunkirkon juhlasaliin. Maria, mikä tila teillä on varattuna, entä pitopalvelu?
  4. Mors10

    Suomenlinna (Helsinki)

    Meillä on myös häät suokissa, Pirunkirkon juhlasalissa. Emme ole ehtineet vielä tilaa katsomaan. Onkohan se matalan oloinen? Vihkiseremonian haluaisin ulos, mutta varmuuden vuoksi tekisi mieli varata myös esim. Pajasali. Onko kukaan muu tehnyt niin? Tosin Pajasaliin mahtuu nettisivujen perusteella max. 52 ja vieraita meillä ois lähemmäs 100. Vihkiminen ei toisaalta kestä varmaan kovin kauaa... Mitä muita vihkipaikkoja suokissa ois ulkosalla kuin se lampi?
×
×
  • Create New...