Nanna_-77-

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Nanna_-77-

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me emme päässeet yksin viemään tavaroita hääparinhotellihuoneeseen vaan respantäti oli koko ajan mukana! Toisen ystäväni hotelliin kuin soitin sanottiin heti ettei kukaan ylimääräinen pääse huoneeseen. Kun itse menimme viime elokuussa naimisiin ei kukaan päässyt meidän huoneeseen ja hyvä niin!
 2. Riu Tequilassa "baarikaapin" sisältö kuului hintaan. Jääkaappia täydennettiin joka toinen päivä niin ei sieltä meillä ainakaan juoma loppunut... ;D Baareissa oli oma drinkkilista josta juomat olivat ilmaisia. Lounaalla ja illallisella oli myös olut ja viinihanat. (Niitä pystyi käydä hakemassa oikeastaan milloin halusi) Riu Tequilassa oli myös pehmis- popkorni ja nachokoneet + dipit ja soosit jos alkoi hyvää tekemään mieli. Mieheni kävi snorklaamassa muutamaan kertaan sekä kävimme veneretkellä lasipohjaveneellä Cozumelin saaren tuntumassa. Oli aika mahtava kokemus nähdä monen metrin syvyyteen, vesi oli aivan uskomattoman kirkasta. Sukeltamisesta tai autonvuokraamisesta en osaa kertoa. Viime talven Aurinkomatkojen Meksikon tietyt lähdöt myytiin loppuun myynninaloituspäivänä. Kannattaa olla nopea jos haluaa jonkun tietyn lähdön!
 3. Olihan se Meksiko ihan näkemisen arvoinen paikka ;D Lensimme Cancuniin josta jatkoimme bussilla Meridaan matkaan meni aikaa nelisen tuntia. Maisemia ei ollut, pelkkää pusikkoa tien molemminpuolin. Merida oli kaupunkikohde. Tutustuimme viikon aikana alueen nähtävyyksiin ja kuljimme paikallisbusseilla lähialueille. Kävimme myös matkanjärjestäjän retkellä katsomassa Chichen itza, jonne myös kiipesimme! Ihan tutustumisen arvoinen paikka, ylhäältä pyramidin päältä sai paikasta paljon paremman kuvan. Kannattaa kiivetä jos saatte mahdollisuuden ja vaan uskallatte, Meksikolaiseen tyyliin mitään turvavarustelua siellä ei ollut ;D. Aika jenkkityylinen paikka kyllä oli, olisin toivonut näkeväni jotain aidompaa "Meksikolaista". Playa del Carmen oli sit taas jotain aivan muuta. Keskusta oikea turisti helvetti, jos näin kauniisti sanotaan... Kiersimme lähialueita, kävimme mm. Cozumelin edustalla snorklaamassa ja Xcaretin "luonnonpuistossa". Riu Tequila oli ihan hyvä hotelli. Ruokaa ja juomaa sai melkein kokoajan niin paljon kuin vain jaksoi syödä. Hotellien vieraat tunnistettiin rannekkeilla joita vilauttamalla sai ruokaa ja juomaa saman ketjun kahdesta muusta hotellista. Hotellista oli aika lyhyt matka rannalle mutta sinnekkin oli kuljetus (jatkettu golfkärry, jossa oli kymmenkunta paikkaa) jos ei jaksanut itse kävellä. Huoneet olivat siistit ja rauhalliset sekä joka huoneessa oli baarikaappi jossa oli vettä, limua, olutta sekä 4 pulloa kirkkaita ( tai olla vodka, viski, tequila ja gin). Baarista sai tietyn drikkilistan mukaan alkoholillisia sekä alkoholittomia juomia. Minä testasin koko alkoholittoman listan läpi pariin kertaan viikon aikana... 8) Ihan jees loma, mutta uudestaan tuskin lähden!
 4. Kiitos kiitos, enää muutama tunti lähtöön... : On tätä reissua kyllä jo odotettukin... 8)
 5. Viikko aikaa lähtöön... : Valuutta puolesta sen verran et me otetaan mukaan pesoja ja dollareita, ja lopuksi turvaudutaan Visaan jos on tarvis... ;D Oletko ajatellu matkashekkejä, jos tuntuu ettet uskalla jätää matkakassaa kahden automaatin varaan?
 6. Nostan, jos jollain olis viel tietoja joita halus jakaa...
 7. Me ollaan kans nauttimassa Meksikon lämmöstä joulukuussa 9.-24.12 ;D
 8. Hintakaan ei onneksi ollut sulhon mielestä liian kova... tai sit ei vaan tohtinut sanoa minulle mitään kun lumoutuneena tuijotin sormusta. Saatii kans hieman alennusta ni sain suuremman timantin 0.2ka, itse en kyllä silmämääräsesti huomannu timanteissa mitään eroa....
 9. Me tehdään pika visiitti Riikaan heti häiden jälkeen ja suunnataan sille "oikealle" Häämatkalle joulukuussa Meksikoon.