Jump to content
Naimisiin.info

Minttu84

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Minttu84's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pääseeköhän näitä tässä mainittuja kappaleita kuuntelemaan jossain netissä? Rakkaus on lahja Jumalan on ainoa, jonka You tubesta löysin.. Kirkkoon pitäisi kappaletta valita jo piakkoin... Netissä ei kyllä taida olla. Mun levyltä löytyy Enkelin rukous, Tänä aamuna aurinko nousi, Rakkaus on lahja Jumalan, Rakkauden liekki ja Olkoon ylläsi kirkas taivas Levyn nimi on Rakkauden liekki. Jos kiinnostaa, niin laita viestiä Kiitos tiedosta! Ehdimme kuitenkin jo valita kirkkoon kappaleeksi tuon Rakkaus on lahja Jumalan .
  2. Pääseeköhän näitä tässä mainittuja kappaleita kuuntelemaan jossain netissä? Rakkaus on lahja Jumalan on ainoa, jonka You tubesta löysin.. Kirkkoon pitäisi kappaletta valita jo piakkoin...
  3. Minttu84

    Lauluesitys kirkossa

    Moi! Pitäisi valita kaunis kappale, joka sopisi laulettavaksi kirkossa. Mitä biisejä teillä on kirkossa esitetty? Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan !
  4. Näitä haluaisin kuulla lisää, sulhasen siskon luettavaksi pitäisi teksti valita. Ja ei sen pakko varmaan raamatusta olis olla, jos muuten sopii kirkkovihkimiseen?!
  5. Tässä olis yks aikas nätti. (Jos nyt onnistun kuvan tähän liittämään...)
  6. Minttu84

    Hääauton koristelu

    Nostetaanpas vähän tätä keskustelua.. Löytyiskö lisää kuvia (omista) hääautoistanne ja niiden koristeluista? Vinkkejä tarvitaan!
×
×
  • Create New...