Minttu84

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Minttu84

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Pääseeköhän näitä tässä mainittuja kappaleita kuuntelemaan jossain netissä? Rakkaus on lahja Jumalan on ainoa, jonka You tubesta löysin.. Kirkkoon pitäisi kappaletta valita jo piakkoin... Netissä ei kyllä taida olla. Mun levyltä löytyy Enkelin rukous, Tänä aamuna aurinko nousi, Rakkaus on lahja Jumalan, Rakkauden liekki ja Olkoon ylläsi kirkas taivas Levyn nimi on Rakkauden liekki. Jos kiinnostaa, niin laita viestiä Kiitos tiedosta! Ehdimme kuitenkin jo valita kirkkoon kappaleeksi tuon Rakkaus on lahja Jumalan .
 2. Pääseeköhän näitä tässä mainittuja kappaleita kuuntelemaan jossain netissä? Rakkaus on lahja Jumalan on ainoa, jonka You tubesta löysin.. Kirkkoon pitäisi kappaletta valita jo piakkoin...
 3. Moi! Pitäisi valita kaunis kappale, joka sopisi laulettavaksi kirkossa. Mitä biisejä teillä on kirkossa esitetty? Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan !
 4. Näitä haluaisin kuulla lisää, sulhasen siskon luettavaksi pitäisi teksti valita. Ja ei sen pakko varmaan raamatusta olis olla, jos muuten sopii kirkkovihkimiseen?!
 5. Tässä olis yks aikas nätti. (Jos nyt onnistun kuvan tähän liittämään...)
 6. Nostetaanpas vähän tätä keskustelua.. Löytyiskö lisää kuvia (omista) hääautoistanne ja niiden koristeluista? Vinkkejä tarvitaan!