leelia

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by leelia

 1. Vastasin "olihan se vähän haikeaa" Ennen häitä minusta tuntui siltä, että jos vaihdan nimeni, identiteettini murenee täysin. Halusin kuitenkin, että tulevaisuudessa koko perhe on samanniminen. Ja olin oikeastaan aina miettinyt että kunhan naimisiin menen, niin vanha sukunimi vaihtuu uuteen. Sitten kun nimi vaihtui ja sitä opetteli käyttämään, ei asia tuntunutkaan enää niin suurelta. Sama leelia olen edelleen vaikka sukunimi onkin eri.
 2. Juhlista suht ajoissa pois(n. 23.30) Hotelli, kynnyksen yli, herkkukori, skumpat ja kylpy, mmmm... ja ihanasti nukkumaan. Aamulla saunaan.
 3. Meille laulettiin kirkossa Extremen More than words -biisi. Oli todella hyvä!! PAri kitaraa ja laulajina niin mies- kuin naisäänikin. Voin suositella!
 4. Kiitos vaan vastauksista. Eilen illalla siis oli sulkemisprojekti, ja kun mulla oli "nuoltavat" ( ) kuoret valmiina eikä tarrallisia, niin siksi kysymys... Toteutin meikkisienellä (käyttämätön, huono jne..) ja toimi erinomaisesti. Ei tarvinnut lotrata vedellä.. Nyt on kuoret kutsuineen viety sitten postiin!
 5. Olisko vinkkejä kirjekuorten sulkemiseen? Olisin mielelläni kuluttamatta kieltäni... Oisko ihan joku rätin kostuttaminen vai? Kiitois!
 6. veljeni piti omissa häissään kirjoittaa rakkausruno vaimolleen, jotta sai tämän takaisin. en ikinä uskonut että velipoika olisi osannut runoilla, mutta runo oli sensaatio! ystäväni häissä tämän piti kirjoittaa sulhostaan/sulholleen v-kirjain runo. eli sulkin nimi alkoi veellä ja tietty määrä sanoja piti saada aikaiseksi. mahtava runo syntyi siitäkin.
 7. Jaahas.. Minun ei annettu pitää kysymystäni omana..Elikkäs.. Onko kellään kokemusta Hyatt Regency -hotellista Hua Hinissä? ??? Mikäli nyt hyvä tuuri käy (toivottavasti sillä olen jo menossa sinne!!!) ja Tjäreborgilla vielä huomenna löytyy paikkoja haluamallemme lähdölle, on hotellimme Hua Hinissä juurikin kyseinen. Kokemuksia siis otetaan vastaan ilolla mielin. leelia