Jump to content
Naimisiin.info

Elluus

Rouva
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Elluus kaikki viestit

  1. Minun vihkisormukseni maksoi "vain" 199 euroa + muutama kymppi päälle muokkaustöistä. Hieman nauratti tuo edullisuus mutta minä kertakaikkiaan rakastuin kyseiseen sormukseen niin että sehän oli sitten hankittava. Kaksi kuukautta on tuossa nimettömässä ollut ja päivittäin sitä ihailen.
  2. Meillä oli kutsussa K-18 merkintä ja veljeni lapsille, jotka halusimme paikalle, teimme erillisen "erikoiskutsun" osallistua aikuisten juhliin. Tämä kutsu meni vanhempien kutsun mukana ja oli myös erinäköinen kuin aikuisten kutsu. Osalla ystävistämme oli vain muutaman kuukauden ikäisiä vauvoja jotka olivat mukana juhlissa ja olivat tottakai tervetulleita. Ja tämän kerroimme ystävillemme suoraan, suurin osa oli myös asian osannut oikein tulkita, eivätkä olleet sylivauvojen vuoksi häistämme pois jäämässä. Minusta pitää voida luottaa siihen että sukulaiset ja ystävät myös uskaltavat kysyä jos K-18 tai muut aikuisten juhlista kertova merkintä mietityttää. Me olimme etukäteen päättäneet että jos joku ystävistämme ei lapsenvahtia saisi ja meiltä tiedustelisi voisiko lastensa kanssa juhliin tulla tämä olisi ollut ok. Muutama tätä kysyikin mutta loppujen lopuksi kaikki saivat lapsenvahdit hankittua ja juhlimme sopivan riehakkaasti täysi-ikäisten kesken.
  3. Itse maksamme suurimman osan. Molempien vanhemmat ovat omasta halustaan tarjoutuneet auttamaan meitä itse valitsemallaan summalla ja samalla tämä avustus toimii tavallaan häälahjana meille.
  4. Elluus

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Minulla on kaksi kaasoa, molemmat hyviä ystäviäni. Toinen on lapsuudenystäväni, jonka olen tuntenut pisimpään kaikista nykyisistä ystävistäni ja toisen kanssa olen tutustunut muutama vuosi sitten mutta hän tuntee parhaiten nykyminäni sillä lapsuudenystäväni asuu tällä hetkellä toisella puolella maailmaa. Mielestäni oikein hyvä kaasokaksikko ja kaikki on mennyt hienosti tähän asti ja toivottavasti jatkossakin
  5. Alkon juomaoppaan mukaan buffetpäivällisellä tulee varata 2 lasia viiniä / ruokailija ja että viinejä menee suhteessa 2/3 punaviiniä ja 1/3 valkoviiniä. Tuohon viinin määrään en osaa sanoa mitään mutta oma kokemukseni on että punaviinin juojia on enemmän kuin valkoviinin.
  6. Elluus

    Opiksi muille

    MiiraM:n häät kuulostivat todella kivoilta. Olisin mielelläni ollut teidän häissä vieraana Samaan fiilikseen mekin pyrimme vaikkakin hieman eri keinoin.
  7. Morsiammen kotipaikkakunnalla joka siis eri kuin nykyinen asuinpaikkakuntamme. Paikka on keskeisempi kuin asuinkuntamme joten ratkaisu on ympäri Suomea tulevien vieraidenkin kannalta mukavampi. Ja muutenkin minä olen kovin kotiseuturakas toisin kuin sulhanen.
  8. Elluus

    Ei istumajärjestystä?

    Olen samaa mieltä siitä että jäykkyys tai rentous ei ole kiinni istumajärjestyksestä vaan onnistuneesta tunnelman luomisesta. Meille ei ole tulossa istumajärjestystä. Sulhasen äiti tästä jo oli hieman huolissaan mutta meidänpä on häät ja uskon että hänkin vallan hyvin viihtyy kunhan pääsee juhlatunnelmaan
  9. Varmaankin riippuu ihan kaasosta. Eipä taida polttareiden suunnitteluun mitään "sääntöjä" olla. Millä tavalla tuo asia tuli ilmi? Voisiko kyse olla myös siitä että sinulle ei haluta kaikkea vielä paljastaa?
  10. Elluus

    Mikä kuukausi on paras?

    Helmi-maaliskuu on hyvä jos asuu niillä leveyksillä joilla lunta on tuolloin "takuuvarmasti", toisaalta kevään / alkukesän herkkä vehreys viehättää ja elo-syyskuu koska silloin on vielä lämmintä mutta illat pimenevät ihanasti. Omaksi hääpäiväksi valikoitui oikeastaan sattuman kautta syyskuu. Se tuntuu kyllä oikein hyvältä vaihtoehdolta. Kuulin myös että syyskuu on kukkakaupan sesonki aikaa, suurin sato on saatu kerättyä, kaikenlaisia kukkia on tarjolla ja hinnat ovat alhaalla. Nyt vain pitää enää päättää millaisia kukkia juhliin haluamme.
  11. Elluus

    Hääparilla oma pöytä?

    Meille ei tule omaa pöytää, eikä myöskään muutakaan plaseerausta eli kaikki saavat istua siellä missä haluavat ja mistä milloinkin sattuu vapaa paikka löytymään. Ruokailun päätyttyä salista poistetaan osa pöydistä jonka jälkeen jokaiselle ei edes "löydy omaa paikkaa". Oltiin pari vuotta sitten ystäväni suomalais-hollantilaisissa häissä ja siellä toimittiin hollantilaisen perinteen mukaan juuri näin. Homma toimi hyvin ja jurot suomalaisetkin juttelivat reippaasti myös outojen häävieraiden kanssa. Missään muissa häissä en ole yhtä hyvin tutustunut ystävieni sukulaisiin ja muualta tuleviin ystäviin. Ja mitä vielä tulee tuohon morsiusparin omaan pöytään - onhan meillä koko loppuelämämme aikaa istua kaksin, pusutella ja kuiskutella.
×
×
  • Create New...