Jump to content
Naimisiin.info

Pimatsu

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Pimatsu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. me sulhon kanssa kerrottiin ensin kaasoille,sitten bestmaneille ja sitten vasta kummankin vanhemmille.ensin appivanhemmille..luultiin ensin että anoppi tarvitsee nitroja,mutta heti se rupesikin suunnittelemaan häitä ku saatiin kerrottua,appiukko oli vaan mielissään Omat vanhempani: äiti repesin nauramaan ja sanoi vain: noh sulholla on vuosi aikaa miettiä kun olen muka vaikea:D:D reps*,isä sanoi jahas..Onnessaan kummankin vanhemmat olivat,vaikka odotettiin kumpikin vähän eri reaktioita.onni matkassa:P tuntuu että kummankin vanhemmat pitää meitä itsestäänselvyytenä kun kihlajaispäivänä kaikki sanoivat että ei ollut yllätys..sama juttu taas ei ymmärrä
  2. meillä samankaltanen tilanne.Itse täälä lueskelen juttuja ja katselen kaikkia hää touhuja.Häät vasta vuoden päästä..sulhanen aina nauraa ja tulee lukemaan kanssani juttuja kun täälä selailen..
  3. itse ainakin otan miehen sukunimen koska sitten tulevaisuudessa kun lapsia tulee niin ne tulee olemaan miehen sukunimellä :)En osaa perustella miksi..tai ei ole mitään tarvittavaa syytä siihen miksi sen otan.Tuntuu vaan hyvältä idealta.
  4. Me sulhaseni kanssa suunniteltu jo jonkin aikaa..päätettiin ensivuonna pitää ne häät sitten.Kesäkuussa.Pitäs lähteä kirkkoa jo varailemaan ja juhlapaikkaa ku alkaa oleen pian täyttä Mitä mieltä olette tuosta kirkon koristelusta?
×
×
  • Create New...