Jump to content
Naimisiin.info

SiilePiile

Morsian
  • Viestit

    1105
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by SiilePiile

  1. Itse olimme reissussa marras-joulukuun vaihteessa. Lämmintä oli 25-30 astetta joka päivä. Siellä se kuumuus on vaan niin erilaista.

    Luxorissa ehdottomia kohteita, jos siis Egyptin historia kiinnostaa, ovat Luxorin ja Karnakin temppelit sekä Kuninkaiden laakso. Jos uskaltaa tehdä esimerkiksi tuon Kuninkaiden laakson retken omin päin säästää sievoisen summan rahaa.

    Itse lähdin matkatoimiston sikakalliille puolipäiväretkelle, osa kuorostamme lähti omana porukkanaan omin päin. Me maksoimme muistaakseni noin 40e, he maksoivat noin 4e.

    Minä voisin edelleen puhua Luxorista loputtomiin. Se on upea kaupunki.

  2. Varmin kohde lämmön kannalta on Luxor, kun se ei ole rannalla. Meren rannalla kun tuulee enemmän tai vähemmän aina, siellä on siten viileämpääkin.

    Luxorissa tosin pääsee uimaan vain altaaseen. Onko se sitten paha asia..

  3. Haniasta juuri palattiin, häämatka tosin ei ollut kyseessä. Voin suuresti suositella ottamaan hotellin jostain muualta kuin Plataniaksen tai Agia Marinan turistislummista. Oma hotellimme oli Parigoriassa, ja oli kerrassaan mainio.

    Hania on ihana.  :-X

  4. Egyptiin ei yleensä tehdä matkoja kesällä.

    Tämä on täysin ymmärrettävää, jos tutkii lämpötilatilastoja: länsimaisille kuumaan tottumattomille ihmisille siellä on kerrassaan vaan liian tukalaa.

    ;)

  5. Paikan päällä rahan vaihtaminen on todella helppoa, ja rahaa kannattaa vaihtaa aina vain sen verran kuin tarvitsee. Muistakaa tinkiä rahaa vaihtaessakin! Pahiten tulin itse huijatuksi vaihtaessani rahaa hotellilla, parhaan kurssin sain Aleksandrian pankissa :)

    Oi oi Egypti  :-X

    Niijja ostakaa ihmiset Käsidesiä tai Antibacia mukaan reissuun ja muistakaa desinfioida käsiänne, erityisesti kun olette käsitelleet paikallista valuuttaa. Mahatautia voi ainakin lykätä hyvällä hygienialla. (vaikka itselle jallajalla iski silti, aika pahanakin)

×
×
  • Create New...