Mavenly

Morsian
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Mavenly

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Mezzy: hinta riippuu mm. tilattavien korttien määrästä, valuuttakurssista ostohetkellä, sivustolla on usein discount tarjouksia myös joita kannattaa hyödyntää. Korttien hinnat + peruskuori liikkuu euron molemmin puolin, näin myös meillä eli postikuluineen olisiko ollut 1,40/kortti. Toimitus on melko nopea ja tulee UPSilla kotiovelle! Huom. tullin mukaan hääkorteista ei mene tullimaksua. Arvonlisäveroa kannetaan 22 %:a ostohinnan ja kuljetuskustannusten yhteissummasta. Jos tavaran arvo on enintään 22 euroa, arvonlisäveroakaan ei kanneta. Mikäli kannettavaksi arvonlisäveroksi jäisi käytännössä alle 10 euroa, sitäkään ei kanneta. (Esimerkiksi jos lähetyksen arvo postikuluineen olisi 44 euroa, kannattavaksi veroksi jäisi 9,68 e, eikä sitä siis kannettaisi.) Tämä ilmeisesti jää jotenkin itse ilmoitettavaksi.....Jos tulisi EU-maasta niin ei alvia tai tullia. Yep, arvelit oikein, eli ennen painamista hyväksyttävät kortin sinulla, muistaakseni jossain vaiheessa tilatessa voit päättää mitä haluat tarkastettavan, itte laitoin että koko tekstin. Se tapahtuu sähköisesti, eivät lähettäneet kotiin mallia. Jos muutat fonttia muuksi kuin kortin alkuperäiseksi niin siellä "designer" muokkaa korttia sopivan näköiseksi. Näitä voi kommentoida ja esittää lisätoiveita. Esim. me pyydettiin peruspohjaan muutamia muutoksia. Huom. yksi muutosrundi on ilmainen, seuraavasta veloittavat muistaakseni 10dollaria. Mallikortteja tilasin itte ensin 5kpl, niitähän saa muutaman tilattua ilmaiseksi. Jos haluat niin voin toki lähettää nuo meidän mallinkortit sinulle, laita vaikka privalla osoite.
 2. Tuittu87: voin suositella weddingpaperdivasia. Tilattiin kutsut, lisätietolaput jne sieltä. Toimii! Siellä voi itse suunnitella kutsua mieleiseksi fonttia muuttamalla jne, runsas valikoima, nopea toimitus.... Ihan toisen tasoista kun tämä yksi ja ainoa suomalainen toimittaja.
 3. Kysyimme viime kesänä tarjoukset NJK, Klippan (Palacen aikaan), Särkänlinna, Uunisaari ja Saari. Kävimme siis kaikkia näitä katsomassa. Hinnat meni niin, että Uunisaari "edullisin", Saari kallein (nykyisin Klippan kun ravintoloitsija vaihtui samaksi kuin Saari -ravintolassa), NJK siinä välissä Särkänlinnan kanssa. Hintavertailussa laskettu menut, kuljetukset, juomat jne....NJKhan on paljon tasokkaampi ravintola kuin Saari, joten voisi luulla että olisi kalliimpi, mutta näin ei ole. (Me valittiin vieressä oleva Klippan kun siinä on isompi piha-alue, paremmat näkyvät kun enemmän merelle, isompi ja hieman rennompi, joten uskomme että meidän vieraat viihtyy siellä paremmin. NJK on astetta fiinimpi mikä voi siis olla positiivinen asia toisille. ) Meille jäi NJK:n asiakaspalvelusta ihan positiivinen ja ammattimainen kuva.
 4. Up, onko kellään uusia kokemuksia jaettavaksi..tai suunnitelmia??
 5. Moi, en ole Havenissa yötä viettänyt, mutta kävin tsekkaamassa pari huonetta siellä kun on harkinnassa edelleen hääyöksi. Huoneiden sisustus on ihan kivan raikas (esim. kämpin on aika prameita?) Vaikutti ihan ystävälliseltä palvelulta. Miinuksena on sauna tms. osaston puuttuminen.
 6. Hei, missä hintaluokassa liikkuu, nettisivulta ei tätä näkynyt? eli tilavuokra jos on ja ruoka ja juoma? ilmeisesti tarjoilut ko.ravintolan kautta?
 7. Heip te joilla eri sivustoista kokemusta! Saako noihin ulkkiksiin weddingbath etc. sivuihin lahjalistan varaustoiminnon kuten hääsivukone.fi:n? Ilmeisesti ilmoittautumiskaavake -toiminnon saa. Uusista kokemuksista olisi kiva kuulla myös...... :-)
 8. 100€ on kavereille annettu, joskus lahjatavarana n.70€:n arvosta. 50€ on mielestäni pariskunnilta aivan minimi. Mutta tärkeintähän kaikille on varmasti hyvät ja hauskat juhlat kavereiden ja lähimmäisten kanssa.
 9. Hei, tässä joitain aiemmin saamiani tietoja: * omat juomat saa viedä * catering heiltä (en muista oliko ehdoton, taisi olla....) * tilavuokra reilun tonnin * veloittavat toki tarjoilijoista, muusta serviisista kuten servietit yms. rantasauna varmaan erikseen veloitettava * aikarajoitteesta en ole kysynyt * kuljettaisin vieraat laivalla niin tunnelma pysyisi kirkon jälkeen ihkuna, kyllä sinne löytää..mutta maisemat ei nyt megaromanttisia
 10. Hei, oliko Riina teidän häät Villa Andaniassa? Onko kellään muulla kokemuksia ko. paikasta (kuten maximi hlö määrä ja mahtuvatko kaikki vieraat syömään samassa tilassa. Saako tuoda omat juomat?) Kiitokset!
 11. Hei Vieras joka kerroin Villa Ivan Falinista. Kuulisin mielelläni lisää paikasta, harkitsen paikkaa häillemme, pystytkö laittamaan mulle priva viestiä? Kiitokset jo etukäteen! Lainaus teksistisäsi ylhäältä "Tässäpä hyvä paikka, jonka olettaisin yllämainitut kriteerit täyttävän. Itse järjestimme juhlat pari viikkoa sitten Vuosaaren golfkentän vieressä, meren rannalla sijaitsevassa Villa Ivan Falinissa". Kiitokset jo etukäteen!
 12. Hei, onko kokemuksia Villa Ivan Falinista häiden juhlapaikkana Helsingissä? En löytänyt aiempaa keskustelua...(nostakaa jos sellainen jo on). Kiitokset kovasti vastauksista!