Jump to content
Naimisiin.info

Anniz

Rouva
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Anniz's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meidät vihittiin Mikkelin tuomiokirkon kryptassa viis viikkoa sitten (huh, kylläpä aika kuluu nopeasti..). Muistelen, että tilavarausta tehdessä seurakuntakeskuksen virkailija sanoi siellä olevan 50 istumapaikkaa. Tilana krypta on tosi kaunis. Tiiliseinän keskellä olevalla tasolla meillä oli tuikkuja palamassa (siellä on n.10 tuikkukuppia valmiina) ja salin puolen valot saa myös himmennettyä. Tosi ihana tunnelmavalaistus siis saatiin keskellä kesää! Ja tila on sopivan viileä myös kesällä, entinen viinikellari kun on. Tosin hääpäivämme 24/7 oli koko heinäkuisen hellekauden keskellä se yksi ja ainoa viileä ja vähän sateinenkin päivä.
  2. Anniz

    Kutsukortteja

    Kylläpä arvon naikkarikollegat olette askarrelleet mielettömän upeita kutsuja!! Kehtaakohan sitä omaa kutsuaan tässä seurassa näyttääkään.. Meillä simppeli viininpunainen kartonkikotelo kissakuvalla. Kotelon sisällä helmiäispaperilla kutsuteksti, reunat kuviosaksittu: Kuoressa sama kissakuva ja kuori samaa viininpunaista sävyä kuin kutsun kotelokin (tässä kuvassa väri ei tosin vastaa todellista): Unhotui kuvata kuoret postimerkkeineen - käytimme ruusuaiheista merkkiä. **muoks: lisään vielä lähikuvan kissoista, kun eivät noissa ylempänä olevissa niin hyvin näy**
  3. Meillä kutsuttu 35 vierasta. Itse luokittelemme kategoriaan "pienet häät" - mutta näin halusimmekin.
  4. Meillä oli kutsuissa Helmi--:n esittämät ruusumerkit, viininpunaiset kuoret. Samalla mallilla lähtee aikanaan myös kiitoskortit.
  5. 24.7.2010 Mikkelin tuomiokirkon krypta
  6. HEP! Myöskään minä ja sulhaseni emme halua olla keskipisteenä. Siksi pienet häät. 35 vierasta kutsuimme, lähisuku ja parhaimmat (yhteiset) ystävät. Vähentääksemme itse vihkimiseen liittyvää jännitystä, valitsimme kirkon sijaan kryptan. Eipähän ole niin pitkä käytävä marssittavana. Ja toisaalta, tuo meidän vierasmäärä suuressa kirkossa - kirkkohan näyttäisi olevan ihan tyhjillään! Omaa pöytää meille ei juhlapaikkaan tule, vaan sellainen E-kirjaimen muotoinen.
  7. Taisin joskus jo vastatakin tähän ketjuun, että ehdottomasti hys-hys. No nyt se sitten on jo osaksi julkista: se pieni lähipiirimme (35 hlöä), jotka häihimme kutsuttiin, ovat eilen saaneet postitse kutsunsa. Mukaanlukien esim. meidän kumpaisenkin vanhemmat. Kylläpä tulikin sitten "mielenkiintoisia" puheluita eilisiltana... toki iloisia ovat kaikki olleet ja osa jopa oli häitämme kuulemma kovasti odottanut/toivonut. Edelleen jatketaan kuitenkin hys-hys-linjalla; Kutsun viimeinen rivi kuului: "PS. Shhh!" - eli toivomme salaisuutemme säilyvän. Myöskään kuulutuksia ei ole luettu kirkossa eikä julkaistu kirkollisissa ilmoituksissa paikallisessa lehdessä. Seurakunnalle on toki annettu lupa sitten jälkeenpäin pistää nimemme kirkollisiin ilmoituksiin.
  8. Mikkelissä; asuinpaikkakunnallamme, joka myös molempien kotipaikkakunta. Muuallakin on tullut asuttua, mutta tänne ollaan sitten palattu.
  9. Heips, luehan tämä toinen Mikkelin tienoota koskeva ketju http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...&hl=mikkeli - siellä on juttua myös Kyyhkylästä. Vallan upea paikka on. Ja tanssilatokin löytyy! Ei tosin ole omakohtaisia kokemuksia jaettavaksi.
  10. Ai niin, ennekuin YÖn "Satukirjan sankari" ilmestyi, niin olin pienessä mielessäni ajatellut häävalssiksi SEHV:n "Viimeinkin" -valssia... eli häät ovat olleet haaveissa jo jokusen vuoden jo, ja nyt niitä on vihdoin alettu oikeasti suunnitella. Vaan olishan tuo "Viimeinkin" kyllä tällaselle 30+ morsiamelle, vuosia jo kihloissa olleelle sanoituksensa puolesta hyvä vaihtoehto Jospa se sitten soipi toisena valssina! YÖstä ei enää tingitä
  11. Voi melkeinpä sanoa, että meillä sukulaiset (etenkin vanhemmat ihmiset) voivat olla melko hämmästyneitä häävalssi valinnasta... Vinkki häävalssiin on laitettu kutsukortissa (kertosäe), mutta tokkopa huomaavat sitä. Meille myös, YÖ-ihmisiä kun olemme, on Satukirjan sankari ainoa vaihtoehto, muita ei edes harkita. Kutsuun tulee myös YÖn tekstistä lainaus, emme vaan ole lopullisesti päättäneet, että onko se Taikasanat vai Hengissä -biisin pätkä. Ja hääkarkit saavat myös runonsa YÖn sanoituksista!!
  12. Tämä on mullekin ihan uusi idea - ja aiotaan varmasti toteuttaa!! Eikä ole ainakaan missään meidän sukulaisten häissä vielä kenelläkään ollut, eli jotain uutta vieraillekin.. Aiemmin ketjussa esitettiin kissanruokapurkkia tai jopa kissaakin, mutta mulle tuli mieleen että ehkäpä se olisi joku kissan lelu meillä. Joo ja varotuskolmio olis hyvä, sattus osuvasti sulhasen työhön, tai se kierrejousi ("kierukka" - hitsi että nauroin tälle ihan kippurassa)
  13. Anniz

    Teemana kissat

    Kissat on ehdottomasti yksi meidän teemoista. Mulla on jo valmiinaa sellainen figuuri-kuva (kaksi tyyliteltyä kissahahmoa tassut yhdessä..) mikä tulee kutsuun ja muutenkin häittemme logoksi ohjelmaan, menuun jne. Sitä logoa ei vaan vielä ole "koneistettu" mutta kunhan tuotoksia joskus valmistuu niin tuon esille. Suunnitelmat on vasta ihan aluillaan. Vaan tämä kissateema oli jo mulla takaraivossa valmiina (vuosia...) Ja viinipullot maljakoiksi, toki-toki! Meinasin sitten kissantassun mallisia opaskylttejä (ohjeisiin vaan vinkiksi että "seuraa tassunjälkiä juhlapaikalle".. tassuihin tulee vaan nuolet, ei mitään nimiä tai nimikirjaimia). Ja tassunmallisia pöytänumerokylttejä. jne. Kakunkoristeeksi mietin itsekin kahta pientä puukissaa joille sitten askarreltaisiin huntu & silinteri. Siis jos ei muuta sopivampaa tule eteen. Noita pikkukissoja on meillä kotona vaiks kuinka paljon erilaisia. Mutta omat kissat (2 kpl) jää kyllä kotiin (tai hoitolaan) juhlien ajaksi. Valitettavasti. Vieraissa on kuitenkin mukana allergisia ihmisiä..
  14. Anniz

    Kissaviinipullot maljakoiksi

    Tämähän onkin loistava idea, pistää kissaputelit maljakoiksi!! ME LIKES! ..ja ihmettelen, miksi en itse ehtinyt hoksata kissapullojen käyttökelpoisuutta.. Kissat tulee olemaan yksi meidän teemoista jokatapauksessa, ja kaapin päällä noita puteleita jo nyt komeilee kymmenkunta (erivärisiähän ne tosin on; häiden teemaväriksi kaavailtu viininpunainen/burgundi -sävyjä, kunhan vaan ensin löytyy "the puku", jompsin kumpsin värisin koristein). Vaan punaiset, lilat, pinkit pullot ainaski käy. MUOKS: kirotusvihreitä koitettu poistaa
  15. Itse maksamme. Piste. Ollaan kuitenkin jo 30+ -vee molemmat ja omillamme asuttu vuosikaudet. Yhteinen kotikin ollut jo 7 vuotta. En edes kehtaisi ottaa maksuasioita puheeksi. Niin, ja eipähän tule kinaa vieraista, tarjottavista jne. vaan me päätämme, meidän hääthän ne ovat.. itse asiassa kaikki, myös molempien vanhemmat, saavat tiedon häistämme vasta kutsun myötä.
×
×
  • Create New...