Jump to content
Naimisiin.info

tiiti_jussila

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Mikkeli

tiiti_jussila's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. tiiti_jussila

    Rovaniemi

    Voi ei me ei saatu haluamaamme pappia. Hän on kesälomalla just sillon ja kun enimmäkseen hoitaa rippikouluja, niin heinäkuu oli kuulemma sille ainut mahdollinen lomakuukausi. Saa nähdä kenet me nyt sitten saadaan. :'( nyyh!!!
  2. Siis onko joku saanut varata OH:n majan?!!! Meille sanottiin etteivät vuokraa tänä kesänä ollenkaan kun niillä on menossa muutos omistussuhteissa, eikä paikalla ole alkoholintarjontaoikeuksia ollenkaan. Lisäksi Maja oli kaikkein kallein vaihtoehto mitä kysyttiin. 600 euro pelkkä vuokra ja 5 euro per pöytäliina astioista lisää ja siis me oltais saatu alennuksella kun kuulun OH:seen. No me sitten vahvistettiin Sky-Hotelllin varaus ja mennään sinne. Isällä on hyviä kokemuksia sieltä, joten eiköhän se ole hintansa väärti.
  3. Siis kun me haluttais tila noin 110 vieraalle missä vois ite järjestää tarjoilun. Tuntuu että tarjoiluista saa maksaa ihan hirveen hinnan valmiina ja me haluttais ite vaikuttaa niihin. Todennäköisesti tehtäis niin että osa itse ja osa pitopalvelunkautta. Vihkiminen on meillä klo 15 pääkirkossa, joten aika läheltä keskustaa paikka pitäs löytyä. Asialla vaan alkaa olla aika kiire, kun ens kuussa pitäs jo lähettää kutsut (osa vieraista tulee ulkomailta). Kuitenkin kuten jo aiemmin sanoin, niin olemme jo aiemmin alustavasti varanneet sky- hotellin ja alkaa tuntua siltä että päädymme siihen. Vaikuttaa siltä, että sieltä on monilla hyviä kokemuksia. Itselläni vanhojentanssiruokailu siellä ja se ainakin oli todella upea, niin että tuskin heihin petyn. Hinta vaan hieman hirvittää.
  4. Oon kerran ollu häissä Ruokasen talolla. Ei kyllä sovi kovin suurelle porukalle. Häissä oli yli sata vierasta ja ruokailu jouduttiin järjestämään porrastetusti ja osa vieraista söi ulkona. Ei se varmaan ketään häirinny, mutta pahempi juttu jos on huono ilma. Yritin löytää tietoa noista muista paikoista, mutta ilmeisesti niitä ei netissä mainosteta. Eikö kukaan tosiaan tiedä?!
  5. tiiti_jussila

    Rovaniemi

    Minäkin Rollossa naimisiin menossa. Meille pääkirkko oli ihan ehdoton valinta ja lisäksi pappi joka on jo kastanut ja konfirmoinut minut. Juhlapaikka vielä auki. Mistä saa tietoa aoe:sta. Kuinka suuri se on, miten kaukana keskustasta, mistä lisätietoja???
  6. Tosi ongelmallista tuo juhlapaikan saanti. Pohtimolammella ja OH:n majalla vaihtuu omistajasuhteet eikä kumpaakaan saa. Muut paikat on tosi kalliita ja varsinkaan sellaista paikkaa mihin voisi ite tehdä tarjoilut ei oo olemassakaan. Ilmeisesti me nyt sitten päädytään sky- hotelliin, ku se on jo varattu, mutta aika tyyriiltä tuntuu.
  7. Sanohan miehellesi että ottaa asian puheeksi vanhempiensa kanssa. Onhan tilanne kiusallinen, mutta jos kysessä ei todellakaan ole se ettei ole varaa ja varsinkin jos velipoika on saanut enemmän. Missään nimessä asiasta ei kannata mitään sotaa aloittaa. Esimerkiksi itse voisin mainita että sillä teidän antamallanne viisikymmentaeuroisella ostimme sen ja sen tavaran, että kiitoksia vain. Tutkit reaktiota niin ainakin tiedät sen jälkeen jos he ovat vahingossa antaneet väärän summan. Jos he eivät reagoi siihen millään lailla, niinkerro vaikka mitä sait omilta vanhemmiltasi. Jos vieläkään ei mitään reaktiota, niin anna asian olla. Todennäköisesti olette sen verran hyvätuloisia, ettei s teidän talouttanne kaada kuitenkaan.
×
×
  • Create New...