Lounatuuli

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Lounatuuli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä häät joulukuussa. Käymme kahden kirkossa sanomassa tahdon, joten ei tarvitse miettiä jouluähkyjä tai mitään muuta.
 2. Minulle tulee yhdysnimi. En halua luopua omastani ja mielestäni mieheni sukunimi sointuu siihen mukavasti. Olen toki makustellut asiaa niinkin, että ottaisin pelkästään mieheni sukunimen ja luopuisin omastani. Joten kiveen ei tätäkään asiaa olen hakattu, mutta kyllä yhdysnimi on ehdottomasti vahvin vaihtoehto tässä tapauksessa. Ainoa täysin varma asia on, että sukunimi vaihtuu tavalla tahi toisella.
 3. Kaasoiltani (2kpl) odotan ennen kaikkea tukea suurena päivänä. Meille ei ole tulossa hääjuhlaa vaan menemme kahden kirkossa naimisiin, joten kaasot ovat bestmanin ohella ainoat todistajat. Ja tietysti kärsivällisyyttä. Minä kun jaksaisin pohtia ja suunnitella, ajatella ja keksiä kaikkea mahdollista hääaiheista varmaan väsymiseen saakka.
 4. Meillä maksettiin toistemme kihlasormukset. Minulla tulee tähän kihlaan myös vihkipäivä, joten toinen sormus taitaa ollakin sitten huomenlahja. Koska sormukselle ei ole budjettia niin mietimme maksupolitiikkaa tilausvaiheessa. Alustavasti kuitenkin on niin, että miehen pussista tämä toinen sormus maksetaan.
 5. Meillä odotellaan kihlauksen jälkeen 7v 8kk. En olisikaan ollut aiemmin valmis moiseen askeleeseen, mutta nyt tiedän haluavani jakaa kaiken juuri tämän miehen kanssa loppuelämäni.
 6. Juuri löysin tällaisen kuin Palava: laulujen laulu. Kolahti melkoisen kovaa heti ensi kuulemalta. Tarkemmin ja toistolla muistuttaa kovasti Tehosekoittimen Maailma on sun. (Minun mielestäni ainakin). Mutta hirmu kauniit sanat ja se viulu...ahh.
 7. Olen iloinen, että hääpäivä saatiin lyötyä lukkoon. Olen iloinen, että kirkko on varattu Olen iloinen, että näkemyksemme häistä on sulhon kanssa samanlainen ja ennen kaikkea Olen iloinen, että pääsen vihdoinkin naimisiin rakastamani miehen kanssa.
 8. Tähän varmaan pitää vastata Aerosmithin I don't want to miss a thing. Ei olla tätä sen pahemmin yhdessä kuunneltu, mutta tuleva mieheni lähetti sanat minulle sähköpostilla ihan seurustelumme alkuviikkoina. Lähetteenä oli: 'Steven Tyler osaa sen sanoiksi pukea. Rakastan sinua'. Ja silloin vietiin tätä tyttöä lujaa. Että eiköhän se tämä sitten ole.
 9. Me olemme ainakin menossa vihkiytymään kirkossa kolmen todistajan läsnäollessa. Minua ei pelota se, että kirkko jää niin kovin autioksi. Toivottavasti täytämme kirkon olemuksellamme . Kumpikin kuitenkin haluamme ehdottomasti kirkollisen vihkimisen, mutta emme vieraita.
 10. Häät vasta 2011 joulukuussa, mutta varasin jo kirkon. Ihan sen vuoksi olin ajoissa liikkeellä, koska kyseessä jouluaatto ja silloin niin paljon muutakin ohjelmaa kirkossa, ettei vihkiaikoja ole kovin montaa. Näin ainakin kotiseurakunnassani. Toisaalta vihkipäivänä ei liene ihan suosituimmasta päästä.
 11. En halua, että sulhanen näkee minua hääpäivänä ennen vihkimistä. En tosiaan tiedä onko siinä varsinaisesti mitään uskomusperää, mutta minäkin odotan hetkeä kirkossa, jossa näkee tulevan aviomiehen sinä päivänä ensimmäisen kerran.
 12. Kannattaa ehkä tarkistaa hyvissä ajoin onko maistraatti auki jouluaattona tai vihkiikö kukaan kirkossa jouluaattona. Homma on hanskassa ja kirkkokin jo varattu, joten ei hätiä tämän asian suhteen.
 13. Meidän master plan on mennä naimisiin jouluaattona, kahdestaan. Juhlia emme ole ajatelleet järjestää edes myöhemmin. Vielä mietinnässä,että kuinka asia sitten ilmoitetaan sukulaisille vihkimisen jälkeen. Ehkäpä kutsutaan heidät joulun kunniaksi glögille?
 14. Tällainen asetelma olisi meilläkin tulossa, joten why not. Ei ole ollut edes vaihtoehtona muunlaista kokoonpanoa.