Jaakko

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Jaakko

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. 600 e, saimme rahaa isovanhemmilta ja sellaisilta, jotka eivät päässeet paikalle, mutta halusivat meitä silti muistaa. Suurin osa vieraista oli löytänyt sopivan lahjan pitkältä lahjalistaltamme.
 2. Ostin vaimolleni medaljongin, johon kaiverrettiin hänen uudet nimikirjaimet. Itse sain nimikilven oven pieleen kerrostalossa, isännänkahvia, maustesiirappia ja pentikin magneetein jääkaappiin kiinnitettävän sydänliitutaulun. Se nimikilpi oli tilattu www.minikilpi.fi ja maksoi 6 e postikuluineen, lasku tuli mukana.
 3. Jaakon morsian ääänessä: Tein huntuni juuri tuolla ohjeella ja aloin itsekin miettiä samaa. Kampaajallekin näytin keskeneräistä ja sanoi, että ilman muuta kannattaa rypyttää kapeammaksi siihen kamman leveyteen ja ehkä sitten tehdä reunoille pienet lenkit.
 4. Hiljaista näyttäisi olevan... Onko kokemusta valokuvaaja Soile Siltasen varaustilanteesta ensi kesällä? Taitaa jo olla myöhäistä edes yrittää varata häneltä kuvausta... vai?
 5. Kierreltiin viime viikolla muutamia kultasepänliikkeitä ja mukavimpana mieleen jäi Hatanpään valtatien ihan alussa oleva O. Manninen. Palvelu oli hyvää ja teekkareina saadaan hyvä alennuskin sieltä! Tosin lopullista päätöstä ei ole vielä tehty. Hämeenkadun Kultajousessa puolestaan tyrkytettiin poistosormuksia, joita olisi joutunut pienentämään sopivaksi. Lisäksi myyjä mumisi toiselle meidän ollessa ihan vieressä, että päästiinpä niistäkin eroon tai vastaavaa. En sitten tiedä tarkottiko ehkä meitä ennen ollutta sormuksia katsonutta paria vai poistosormuksia. Sellainen olo kuitenkin tuli, ettei siihen putiikkiin enää palata.
 6. Meidät vihitään Hämeenkosken kirkossa 19.6.2004 ja juhlat on Jokelan kartanossa myöskin Hämeenkoskella. p.s. Olisiko mahdollista muuttaa otsikoksi "Lahti ja lähialueet"?