Jump to content
Naimisiin.info

missmarymary

Rouva
 • Posts

  138
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa

missmarymary's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Meillä oli häät marraskuussa ja koska ei ollut lunta eikä pakkasta niin paljon ihmiset olivat ulkonakin. Meillä ei ollut mitään "häiriötä" viereisistä taloista ja koska tuohon vuodenaikaan oli illalla hämärää, ei niihin taloihin itsekään kiinnittänyt mitään huomiota
 2. Meillä oli juhlat 14.11 WB:ssä ja olimme todella tyytyväisiä! Paikka sai myös paljon kehuja ja kaikki tykkäsivät juhlista. Ruokaa kehuttiin, kuten se on täällä tullut ennenkin ilmi. Meitä oli yhteensä 57, pöydät olivat neliönmallisia 8-hengen pöytiä ja meillä oli oma pöytä. Bändi oli sijoitettu tilan perälle joten siihen jäi hyvin tilaa myös tanssilattialle. Henkilökunta oli todella ammattimaista ja kaikki sujui hyvin. Ennen häitä etsin paljon tietoa WB:stä ja kiinnitin huomiota siihen että missään nettikommenteissa ei tullut mitään negatiivista ilmi. Ja todellakin uskon sen. Ainoa negatiivinen asia mikä minulle tulee mieleen, on se että Selena on todella kiireinen ja häntä on vaikea saada kiinni. Muutenkin he tekevät tuota hommaa niin rautaisella ammattitaidoilla, että heillehän kaikki on varsin virtaviivaista ja selkeää, kun juhlia on takana satoja Joten muille pareille haluan sanoa ohjeeksi, että luottakaa henkilökuntaan Selenan kanssa palaveriin kannattaa listata ne kaikki mieltä askarruttavat asiat ja kysyä ne selkeästi. Hän osaa kyllä vastata varmasti kaikkeen. Ja kaikki hoituu. Vaikka häntä on vaikea saada kiinni, kun hänen kanssaan juttelee, on hän äärettömän läsnäoleva ja mukava siinä hetkessä Joten rohkeutta ja luottamusta, hyvin kaikki menee!
 3. Te WB:ssä juhlineet, miten olette kokeneet bändin sijainnin parhaaksi? Eli mihin kohtaan kannattaisi sijoittaa bändin tila? Olen katsellut netistä kuvia ja suurimmassa osassa hääparinpöytä on siellä "perällä", kauniiden ovien kohdalla. Alunperin ajattelimme että tuonne olisi sijoitettu bändi. Meille tulee n. 55 vierasta ja tarkoituksena olisi laittaa neliönmalliset pöydät, eli niitä n. 7 kpl. Kiitos jo etukäteen jos joku osaa antaa vinkkiä!
 4. Kyllä tuo korjaus on ollut varmasti tiedossa, koska sitä on käsittääkseni suunniteltu jo vuosia. Ja se kestää myös useamman vuoden. Varausta tehdessä saimme tiedon urkujen mahdollisesta puuttumisesta, remontista olen lukenut Lauri-lehdestä. Kannattaa varmaan soittaa kirkkoherranvirastoon ja kysellä lisää, jos mietityttää. Me olemme luottavaisia että marraskuussa kirkko on kuitenkin jossain kuosissa
 5. Me olemme miettineet että alkumalja olisi kaikille alkoholiton. Pitäisi vain löytää hyvä holiton kuohari tms. Pelkkä Pommac ei houkuttele Tämä siksi että sulhanen ei juo alkoholia, olisi siis helppo kaikille.. Varmaan me sitten varataan myös alkoholitonta olutta. Määrät ovat tietenkin vähän haasteellisia..
 6. Hieman pitkä aika viimeisimmistä keskusteluista mutta kerron silti oman mielipiteen Viime vuonna kosinnan jälkeen lähdimme Helsingin keskustaan etsimään sormuksia. Minulla oli ajatus että haluan jotakin "erilaista", en halua kelta- tai valkokultaa - ei millään pahalla heitä kohtaan jotka sellaiset valitsevat - mutta nuo vain eivät ole mua varten. Liikkeissä oli todella huono valikoima esim just titaania. Minulla on ollut aiemmin palladium-sormukset joten tiesin että hyviä vaihtoehtoja oli olemassa. Loppujen lopuksi päädyimme Aito Helsinkiin, tuo on tuttu paikka ja tiesin että sieltä saa sitä mitä haluaa kohtuu hintaan. Meidän titaanisormukset teki Harri Nukarinen, hän toimii tietääkseni myös Tampereella. Minun sormus on juuri tuollainen Kirikazen mainitsema kolmikivinen, jossa kivet on upotettu. Keskeltä matta ja molemmilla puolilla on kiiltävä reuna. Sulhon sormus on leveä, reilu 10mm ja sopii hänelle täydellisesti, mun on jotain 8 mm. Yksi pointti myös, kun halusin leveän sormuksen, eihän sellaisia naisille ole tarjolla! Nyt vaan sitten mietinnässä sopiva vihkisormus tuon pariksi <3 Mutta tosiaan, kannattaa etsiä vaihtoehtoja ja mennä rohkeasti kysymään muualta kuin kauppakeskusten ketjuliikkeistä. Titaani on laadukas mutta kohtuuhintainen materiaali. Ja saa toteuttaa omaa näkemystään!
 7. Kiitos marraskuun morsian 2014 Onko jotain muita vinkkejä paikan suhteen? Tai mitä kannattaa ottaa huomioon?
 8. missmarymary

  Kreikka

  Onko lisää suosituksia Kreikan häämatkoihin?
 9. Meille on varattuna WB marraskuulle 2015 Meille on tulossa pienet häät, mietimme että onko paikka liian iso mutta toisaalta kun kaikki toiminnot keskittyvät samaan tilaan, toivon että se vie tilantuntua pois.. Meille on kuitenkin tulossa bändi, joten tanssilattialle tarvitaan tilaa, jne. Talvella valaistuksella ja somistuksella pystyy tekemään sitä tunnelmaa, ainakin uskon niin Erityisesti marraskuun morsian 2014, miten järjestitte kättelyn/tervetuliaismaljan ko. tilassa?
 10. Pikainen katsaus aiheeseen osoitti, että monet bändit tosiaan soittaa 3 x 45min. Me mietimme että onko tuo liian pitkä aika, tosin emme ole suunnitelleet juuri muuta ohjelmaa.. Onko teillä tiukkaa jorausta kaikki setit, vai esim ensin aloitettu rauhallisemmin? Meillä on ko. settiä tarjottu 5 henkinen bändi pk-seutu 1300 eur.
 11. Hei, minun on ollut tarkoitus laittaa tähän noita koristelukuvia, mutta oma kone on ollut epäkunnossa koko kesän niin on jäänyt.. Mutta yritän tsempata jossain vaiheessa! Se että onko paikka miten kuuma tai tukala, riippuu varmasti säästä.. Meillä oli toukokuun lopulla aika sopiva lämpötila, mulle henk.koht tuli hieman kuuma mutta voi tietenkin johtua myös puvusta! Henkilökunta aukaisi ikkunoita juhlatilasta, jotta ilma pääsi vähän vaihtumaan. Tuo miljöö nyt ei ole mitenkään idyllinen, että jos haluaa ulos, niin ehkä en sinne pub Simpan nurkille menisi seisoskelemaan.. Meille tuo terassi/parveke riitti hyvin! Siellä on istumapaikkoja ja lasituksen saa auki niin hyvin sielläkin pärjäsi. En ainakaan kuullut valitusta vessojen määrästä. Meillä oli pari pientä lasta vieraissa, jotka äitineen käyttivät sitä saunakamarin wc:tä, joka oli varattu meidän käyttöön. Meillä oli kaikki omat koristeet. Alunperin oli sovittu, että viemme koristeet yms tavarat paikalle torstaina ja mukana piti olla vain ohjeet henkilökunnalle koristelua varten. Meillä kuitenkin oli niin aikaa, että hoidimme koristelut itse. Ainoastaan ne jutut (esim. lahjapöytä) jotka tulivat siihen aulaan (ei ole lukittua tilaa) henkilökunta laittoi la. Ainoa meidän mielestä hankala juttu oli se tavaroiden noudon järjestäminen, sillä heillehän ei käy ihan mikä aika tahansa.. Mutta kaiken kaikkiaan olimme tosi tyytyväisiä, ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja kaikki meni kuten piti
 12. Meillä oli häät nyt toukokuun lopulla tuolla, ja hieman lämmin tunnelma siellä oli mutta ei mikään tukala. Onhan siellä jonkinlainen ilmastointi ja avasivat myös ikkunoita. Mutta en välttämättä kesällä mitään 100 hengen häitä tuolla pitäisi, sitten voisi olla jo vähän sauna-fiilis.
 13. Tuittu.: Mites ne jotka eivät muista korttia ottaa mukaan, ylimääräisiä kannattaa kuitenkin varata juhlapaikalle? Vieraita yhtään aliarvioimatta, mutta inhimillisiä unohduksia käy aina Toki riippuu miten katsotte teille sopivan, mutta meillä kortit tulee pöytiin, ehkä jopa jokaisen paikalle valmiiksi. Mutta jos haluatte jakaa kortit kirkossa, nehän voisi laittaa ohjelmalehtisen väliin tms, jos teille sellainen tulee?
 14. Me onnistuimme saamaan tuon varaussysteemin kautta varauksen toukokuun lopulle, eli 28.5. Asumme Vantaalla mutta emme ole kuitenkaan Tikkurilan seurakunnan jäseniä. Ihmeellisesti ne kellonajat kuitenkin muuttuivat eli aika jonka saimme, ei ollut mikään niistä varauksiin laitetuista kellonajoista Mutta kun aikaisemmin tiedustelin Tikkurilan seurakunnasta mahdollisuutta saada ko. kirkko vihkipaikaksi, sieltä virkailija sanoi että toukokuulle annetaan aikoja myös kasteisiin ja muihin kirkkollisiin menoihin eli vihkimisien suhteen toukokuu ei ole mikään hitti-kuukausi. Esim heinä-elokuussa Pyhän Laurin Kirkossa järjestetään kait melkein pelkästään vihkimisiä. Eli siis suosittelen kokeilemaan onnea, toki kannattaa miettiä joku vaihtoehto Silti, meillä ei ollut muita vaihtoehtoja kuin tuo, joten onneksi saimme mitä halusimme
 15. Me suunnitellaan tällaista bingoa, joka kestäisi suunnilleen ruokailun ajan, ehkä kakun leikkaamiseen saakka. Löysin ruotsalaisilta sivuilta pohjan tuolle ruudukolle. Kun saamme omat tehtyä, voin laittaa tänne vaikka kuvan, jos jotakin kiinnostaa..
×
×
 • Create New...