Jump to content
Naimisiin.info

Starkly

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Starkly's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Juu, juurikin tuon takia noita PartyLiten kynttilöitä ajattelinkin, kun ne palavat niin ei-kuumina.. Ja ihmettelin myös tuota räjähdysjuttua, koska kyllähän Pilttejä voi lämmittää mikrossa ja pakastaakin, niin aika jännä jos sitten kynttilää poltettaessa voi räjähtää.. Ja mikrossa kuitenkin on maksimit aika korkeet, ja silti ne kestää suoraan kylmästäkin (jääkaapista) pistää sinne, niin niin.. Mutta saas nyt nähdä, että pistetäänkö niitä "puualusia" noille vai otetaanko sittenkin Piltti-purkit..
  2. Tuota kikkaa en ole kuullutkaan, pitääpä pistää korvan taakse! Kiitoksia!
  3. ..ainakin melkein! Nyt on tehtynä ~115, joten ~25 vielä tekemättä. On siinäkin ollut urakka! Oishan ne toki saanut tehtyä varmaan parissa illassakin jos ois vaan jaksanut joka välissä oikeasti ahkerasti tehdä, mutta kun välillä oon pitänyt pientä taukoa siinä ja muuta, niin "hiukan" venähtänyt.. Siinä olisi sitten valmiita pussukoita, 140 niitä tulee. Vieraita tulee nyt 108 plus me kolme, mutta teen vähän varastoon, kun tiedän olevan niitä ihmisiä, jotka ottavat kaksi sen takia, että saavat toisen muistoksi ja toisen tyhjäävät ja heittävät.. Seuraava projekti ois kutsujen väkertäminen, niihin sais repiä paperia.. Sisälehden oon jo tehnyt, siihen tulee sellanen pieni runon pätkä itse kutsutekstin yläpuolelle Kirkko-ohjelmat on jo alustavasti kirjotettu ja on valkattu marssitkin. Miehekkeen sisko lupasi laulaa kirkossa, ja jos vain saa, niin laulu olisi se Finlandersin Oikeesti Hääkarkit teen vasta syksyllä, suklaata kun tulevat olemaan.. Kahvipöytään meille tulee sydämen muotoisia vaahtokarkkeja, oli pakko ostaa kun näyttivät niin ihanilta! Sitten ostin Anttilasta pari koria, niillä voi jakaa vaikka ne hääkarkit sitten vieraille, ovat tarpeeksi reilun kokoisia siihen hommaan sitten! Riisipusseille on omat korit, mutta mietin vaan, että onkohan ne liian pieniä.. Pitää vaan koittaa paljonko niihin mahtuu, ja jos ei mahdu tarpeeksi, niin ottaa vaan sitten nuo karkkikorit siihen tilalle! Vieraslista on laadittu ja lyöty lukkoon nyt. Aveceja ei enää kesäkuun lopun jälkeen sinne kirjoiteta, eli jos on seurustellut kesäkuun lopusta lähtien niin me luetaan se pitkäaikaiseksi suhteeksi (jos on edelleen yhdessä kun kutsut pistetään menemään) ja kutsu koskee myös avecia siis.. Tällainen tasapuolinen juttu päätettiin siihen, ei tule sitten mitään epäselvyyksiä hommaan eikä budjetti (lue: servetit) pääse loppumaan kesken, niitä kun on 110 ostettuna ja pienet lapset nyt ei noita tarvi, niin pari jää ylimääräisiksi sitten, omaan leikekirjaan muistoksi.. Istumajärjestyskin jo suunniteltiin alustavasti, toki kaikki ei VOI päästä paikalle (olisi muuten aikamoinen ihme jos niin kävisi, että kaikki pääsisivät!), joten muutoksia on tulossa, mutta helpottaa sitten sen laatimista kun on jo jotain katottuna.. Ja ei nyt joka pöydästä voi joku olla poissa, joten osa on jo valmiita! Sormuksia käytiin kattomassa ja löydettiinkin ihanat molemmille! Tämän kuun lopussa käydään ne varmaan hakemassa kun tulee rahaa lisää taas.. Hetken minä elän tässä Pyhällä Hengellä, "hiukan" meinaan ylittyi budjetti.. Tärkeintä on, että pikkumiehelle saadaan ruokaa ja ukko saa töissä lämpimän aterian, minä pärjään kyllä kun tiedän, minkä takia kärvistelen! Semmoista tällä kertaa. Taidan mennä tekemään nuo riisipussit loppuun ja koitan ehtiä ennen kuin Subilta alkaa C.S.I., joka on ihan must katsottava! Palaillaan!
  4. Aiemmin tuossa kertoilin niistä Pilttipurkkijutuista, että teen niistä kynttiläkippoja. Yksi ihana tyttö kuitenkin kertoi, että ne saattavat räjähtää kuumetessaa! Eli ne skipataan kokonaan. Kuitenkin, hän auttoi mua etsimään netistä kynttilöille alustoja, ja ihan kivoja löytyikin, mutta aika kalliita ovat. Yhdeltä sivustolta sainkin sitten idean, että hihhei, minähän käyn metsässä (Paappa-rakkaan ) kaatamassa puun ja leikkaan siitä sellasia soiroja, että jätän kaarnat reunoille! Siihen päälle sitten tuikku ja avot! Pitää koittaa väkertää niitä tässä jossain vaiheessa ja pistää kuvaakin tänne. Osoitteita ollaan tässä keräilty, kirjoittelen jo kuoria pikkuhiljaa valmiiksi. Mietin vaan edelleen, että missä vaiheessa ne lähetän vieraille.. Jouluna kun meinaa olla vähän tuota liikennettä "liikaa" postissa, niin menee pian hukkaan tai sekaisin joulukuorien kanssa. Onneksi sen viimeistään ilmoittautumispäivänä saa sitten tietää, että kuka on saanut kutsun ja kuka ei kun perään soitellaan, mutta onhan se aika ikävää kyllä jos ei kutsua saa postin mokan takia.. Pitää nyt pohtia ja katsella. Jos tammikuun alussa lähettäisi, niin riittäisiköhän se? Käytiin tuossa sitten katselemassa sormuksiakin, ja voi että kun mä löysin niiiiin kauniin! Käytiin ensin Sepon Kullassa, mutta sielä oli ihan kamalia.. Yhdessäkään ei timantit edes kimaltaneet sen takia, kun ne oli liimattu jollain ruskealla liimalla siihen sormukseen! Ja se oli tosi kapea, saman levyinen kun tuo mun kihlasormus, ja se oli kuitenkin tuplasormus. Sitten mentiinkin Uimolaan, josta yleensä ostan aina kaiken muunkin koruihin liittyvän. Ensinnäkin, se palvelu on ihan jotain uskomatonta ja ne osaa asiansa! Meitä palvelu se yksi miestyöntekijä, joka oli erittäin mukava. Sieltä käydään hakemassa mulle sitten sormus ja miehekkeelle myös, hänkin löysi sopivan! Minä jätän kihlasormuksen viereen, mutta mieheke ei. Käydään varmaan ensi kuussa hakemassa ne sormukset sieltä, nyt vähän säästellään rahaa ensin.. Ylittyykin tuo sormusbudjetti ihan soppelisti kun löytyikin semmoinen unelma, että aijaijai! Mutta pitää ajatella kuten se mies sanoi: sitä kantaa mukana koko loppuelämänsä, niin ei jää kauheasti hintaa kuitenkaan per vuosi jos sen jakaa niiden mukaan.. Siinä taisi olla tämänhetkinen info, onkohan mulla vielä muuta.. Niin joo! Eilen kävin Anttilassa, niin sielä oli koreja tarjouksessa. Löysin erittäin oivalliset korit hääkarkeille! Ne on semmoset isot, joissa on "mokkakangas" sisällä. Yksi varmaan riittäisi, mutta otin varmuuden välttämiseksi molemmat sieltä, kun ne sattui olemaan viimeiset. Jos nimittäin olisin ottanut vain toisen, niin ihan satavarmasti olisi sittenkin tarvittu kaksi.. Elo-syyskuussa tulee mun kokoa hääpuku, se ihana unelma! Se tilattiin ja sitten pääsen sovittelemaan! Voihan toki olla, että haluankin jonkun toisen, mutta tuohon olen nyt ainakin rakastunut! Palailen asiaan taas, kun tulee uutta päivitettävää!
  5. ..ehdin tännekin tulla kirjoittelemaan! Tässä on ollut oikeasti yllättän paljon kiireitä, ei sitä aina ehdi koneella istua kun tuo pikkumies osaa nyt jo pitää aika kiireisenä tämän mamman.. Oikeasti, ei mene kauaa kun musnu jo liikkuu, kovasti yrittää vetää jalkoja jo mahan alle, onnistuenkin jo siinä! Kuka on vienyt äitin vauvan.. No, nyt kuitenkin asiaan! Eli, riisejä nyt ei ilmeisesti saakaan sitten heitellä kirkon pihassa, vaikka minulle sanottiin sieltä, että saa. Pusseja olen tehnyt yli puolet nyt, niin en kyllä ala perumaan sitä hommaa, en sitten tasan tarkkaan. Jos ei kirkon pihassa saa heitellä, niin sitten vasta juhlapaikan pihassa. Toki on talvi ja riisi olisi kyseessä, niin kuulemma voi olla, että saakin heitellä, kun ne riisit katoaa aika tehokkaasti sinne lumen sekaan niin, etteivät linnut niitä varmasti kovin helposti sieltä hoksaa. Mutta saas nyt nähdä miten käy.. En oikeasti ole saanut oikein mitään aikaiseksi nyt häiden eteen. Vaahtokarkkeja ostettiin kolme iiiisoa pussia, kahvipöytään pistettäisiin ne, MUTTA jostain kumman syystä yksi pussi on kadonnut. Ei aavistustakaan, että mihin tai koska, mutta kadonnut on! Eli pitää ostaa yksi, jos ei tosiaan kahta varmuuden vuoksi, lisää nyt sitten.. Eipä siinä, pitihän ne nyt testata, että kehtaako niitä vieraille edes tarjota, vai mitä? Taisinkin aiemmin jo kirjoitella siitä, että meille ei tule jokaiseen pöytään kukkakimppua, vaan kynttilä. Ja ne pistän mitä ilmeisemmin Piltti-purkkeihin, ehkä niihin isoihin. Sinne sisälle tulisi PartyLitelta tilattu karpalon värinen tuoksunen votiivi, joka sulaa nätiksi viininpunaiseksi läpinäkyväksi nesteeksi sinne. Purkin koristelen parilla sydäntarralla ja siihen suuaukolle pistän nauhan rusetille. Saas nyt nähdä minkälaisia tulee, mutta yritys hyvä kymmenen! Piltti-purkkeja oonkin jo säästänyt, mutta noita pieniä. Varmuuden vuoksi säästän niitäkin, jos se iso sitten näyttääkin tyhmältä. Pieni kynttilä ison purkin sisällä voi olla aika hassu.. Pitää testata vielä, että kumpi olisi parempi. Tämä nyt oli tämmöinen "pikapäivitys" tänne, kirjoittelen taas paremmalla ajalla lisää sitten, nyt on ihan pakko mennä katsomaan C.S.I:ta, siihen olen jäänyt koukkuun ja pahasti! Katsotaan, mitä saadaan aikaiseksi näiden häiden suhteen ja kuinka pian! Hyvää Juhannusta kaikille!
  6. Starkly

    Suunnittelua..

    No niin, pitkästä aikaa taas raapustelen tännekin jotain! Tein siis tilauksen viime viikolla Hääkauppaan ja sainkin tuotteet jo tänään kun ne oli viety äitilleni kaupalle, kuten omistajan kanssa sovimme.. Tilasin tuota kultaista helmiketjua, kun sitä ei vielä minulla ollut, ja sitten yhdet jutut tilasin ja sain myös jo, mitkä paljastuukin vasta häissä.. En varmaan kerro siitä edes kaasorakkaalle.. Tai voi olla, että en pysty olemaan hiljaa ja lipsautan sen jossain vaiheessa kun alan taas hehkuttamaan! Ja varmaan asia lipsahtaa myös morsiusneidoille! Myös servetit tuli postissa maanantaina! Niissä siis lukee meidän nimet ja päivämäärä, ne on tosi nätit: viininpunaiset kultaisella painatuksella teeman mukaan! Riisipusseja on väkerrelty, nyt niitä on varmaan kuutisenkymmentä tehtynä. En ole hetkeen oikein ehtinyt panostamaan niiden tekemiseen tässä kun on ollut niin paljon hommia muutenkin. Eikä sillä onneksi ole vieläkään kiire, että ihan hyvin ehtii vaikka ei joka ilta saisikaan tehtyä muutamaa kymmentä. Toki tässä on vielä kutsujen tekeminen ja karkkien väkertäminen kasaan myös, sekä ne pöytäkoristeet, mutta edelleen, häät eivät ole kesällä vaan vasta talvella, aikaa on hyvin! Pitäisi jossain vaiheessa lähteä etsimään alusvaatteitakin, mutta siihen hommaan nappaan ainakin kaason mukaan! Olisi toki kiva jos nuo rakkaat muruset aka morsiusneidotkin pääsisivät paikalle, mutta sitä täytyy sitten katsoa, koska kaikki saisi samalle paikkakunnalle! Onneksi kukaan ei kovin kauas pääse karkaamaan, samalla mantereella ollaan! ...toivottavasti. Harmittaa edelleen kun pitää noista kavereista karsia niin paljon, mutta ei sille voi mitään.. Ihan täysin "mun kavereista" kutsutaan vain kaksi kaason ja morsiusneitojen lisäksi, muut ovat alunperin miehekkeen ystäviä. Toki minäkin olen heihin tutustunut ja minullekin he ovat tärkeitä! Toivottavasti kaikki ymmärtävät, ei vain yksinkertaisesti ole rahaa.. Toki jos saan paljonkin keikkahommia hoitovapaalla ollessani niin tilanne voi olla eri, mutta tällä hetkellä täytyy edetä tällä suunnitelmalla. En kuitenkaan millään halua yhdeksän kuukauden ikäistä poikaa viedä päiväkotiin, mielestäni hän on ihan liian nuori vielä silloin. Puhuimmekin, että pitäisimme jotkut "hääpirskeet" sitten erikseen kavereille täälä meillä.. Sekin on nyt toki vasta suunnitteluasteella, mutta.. Polttareita kun emme halua (vaan luottamuksen kuntoon saaminen [siis sataprosenttiseksi] on nyt paljon tärkeämpää!) ja häissäkään ei pakosti ole edes boolia, ihan vain sen takia kun sadasta vieraasta ~30 on lapsia. Ja juttelimme asiasta, niin emme halua että känniset ihmiset ovat lasten seurassa, varsinkin kun täällä Pohjanmaalla on mitä on tuo juomakulttuuri. Toki jos joku haluaa juoda ja on oma taskumatti mukana, niin siitä vaan! Mutta me emme tätä asiaa edesauta. Alkumalja nyt on jonkinmoinen siinä, mutta sekin on vielä auki, että mitä tarjotaan. Talven keskellä olisi kiva jotain lämmintä, ehkä glögiä! Ja päätimmekin tässä samalla, että glögiä tarjotaan! Vaihtoehtoisesti sitten vaikka se perinteinen Pommac jos ei glögiä halua. Kuitenkin noihin aikoihin on varmaan se parikymmentä taas pakkasta, kuten on joka vuosi ollut, niin saisi vieraat vähän lämmikettä siinä sitten kun justiin ajettu ~7km matka kirkosta juhlapaikalle ja istuttu kylmässä autossa ja odoteltu hetki.. Hah, kerrankin saan olla ylpeä jostain ideastani! Pitää nyt vielä toivoa, että saisin töitä sen verran paljon, että olisi varaa kutsua kaikki kaveritkin! Olisi ihanaa jos kaikki saisi samaan paikkaan juhlimaan.. Harmittaa jos tämä ei onnistu, mutta kuten sanoin, sille vaan ei voi mitään jos niin käy.. Nyt menen tuonne olohuoneen puolelle katsomaan, että joko tuo rakkauden hedelmä heräisi pikkupäikkäreiltään.. Palailen taas!
  7. Starkly

    Pohdintaa..

    Tässä itsekseni olen mietiskellyt, että koskahan nuo kutsut kannattaa lähettää.. Häät ovat siis helmikuun 20. päivä, niin voi olla että riittää, jos tammikuun alussa ne lähettää. Luulisi ainakin.. Itse siis teen melkeinpä kaiken. Kutsut teen itse. Riisipussit ja karkkipussit teen itse. Pöytäkoristeet teen myös itse. Ruoka tulee tällä tietoa pitopalvelusta, mutta voihan siihenkin tosiaan muutoksia vielä tulla, jos löytyy parempi vaihtoehto.. Kuvassa näkyypi tylliä, josta teen pöytäkoristeet sekä riisipussit.. Sen kiedon muovisen muratin kanssa yhteen. Samanlaisesta ivoryn värisestä teen siis karkkipussit, perinteinen suklaasydän pistetään pussiin. Ja tällä periaatteessa "solmin" tyllin ja muratin yhteen kietomalla. Ja toki kynttilä per pöytä tulee myös! Ja tiarakin on jo hankittu.. Teemavärit siis näkyvät tässä selvästi: ivory, viininpunainen/burgundi sekä kulta. Niillä väreillä teen kutsut ja pöytäohjelmatkin. Myös miehekkeen saketin liivi ja solmuke (tällä tietoa) ovat viininpunaiset. Myös mun mekkoon ehkä tulee jotain sellaista, saas nähdä.. Omasta puvustani en paljasta liikaa, ettei vahingossa tuo ukkonen saa tietää; sen verran taikauskoinen olen! Sitten lähempänä ajankohtaa voin ehkä kertoakin.. JA MAINOSTANPA VIELÄ: kaikki tarvikkeet ja puvunkin hankin Hääkaupasta! Halpaa, hyvää ja laadukasta tavaraa, voin kokemuksesta sanoa ja kehua! Nyt menen väkertelemään lisää riisipusseja ja leikkimään miesten kanssa olohuoneeseen.. Ps. En sitten päässyt crosstrainerille asti eilen, vaan jämähdin suunnittelemaan häitä.
  8. Starkly

    Aloitustekstiä

    No niin. Vihdoinkin pääsin jopa tämän blogin aloittelemaan, joten kerronpa hieman meistä tässä ensin. Olemme kihlattuni kanssa tuoreet vanhemmat Seinäjoelta. Tutustuimme koulussa, kun eksyimme samaan koulutusohjelmaan, ja siitä se tarina sitten lähti. Mies asui epävirallisesti luonani, ennen kuin edes virallisesti seurustelimme.. Aika alkuvaiheessa seurustelua tulin sitten raskaaksi. Kyllä me kovasti olimme pienokaisesta jo puhuneet, mutta ainahan se tulee kuitenkin yllätyksenä, vaikka kuinka toivoisi ja yrittäisi. Yhteiseen, omaan kotiin muutimme vuoden 2008 heinäkuussa, ja kihloihin menimme elokussa, reilun kuukauden kuluttua. Meidän pieni poikamme syntyi 1.2.2009 ja on oikea aarre. Hääpäivän sovimme alustavasti jo kihlautumispäivänä, mutta löimme sen lukkoon joulukuussa. Kirkko on siis varattu 20.2.2010, halusimme talvihäät.. Rakastan kynttilöitä, niistä tulee iso osa koristelua.. Häitä varten olenkin jo siis hankkinut kutsuvärkkejä, tylliä, tiaran ja juuri äsken tilasin servettejä. Riisipusseja olen jo väkertänyt peräti 26 kappaletta tässä parin illan aikana (siis kun pikkumies antaa äidin tehdä jotain omiakin juttuja.. ), enää semmoiset 114 jäljellä.. Vieraita kutsutaan tarkalleen 101, onneksi ne eivät kuitenkaan ole dalmatialaisia.. *heko heko* Karsimme aika ison osan, koska miehen kaveripiiri on sen verran suuri. Vain läheisimmät kutsuimme, sillä kavereista muodostui "liian suuri osa", ja vieraita olisi ollut ~130 kpl.. *huokaus* Karsiminen oli oikeasti tosi hirveetä, mutta täytyy ajatella rahaakin, kun minä marraskuussa tipahdan ihanalle kotihoidontuelle, joka ei ole kyllä todellakaan kovin hääppöinen summa. Toki yritän jotain keikkahommia sairaalanmäellä tehdä (ammatiltani olen siis lähihoitaja, aloitan sairaanhoitajan opinnot syyskuussa 2010), mutta aina niihinkään ei pysty. Juhlapaikka on varattu myös, pidämme juhlat nuorisoseuralla. Paikkakunnalla, mistä olen kotoisin, ei oikein kummempia juhlapaikkoja ole ja yksi kriteeri oli se, että kaikki vieraat mahtuvat samaan tilaan, ja tuo oli ainut sellainen paikka. Ja saanpahan tehdä itse täysin koristeet, sitä kun tässä haluan.. Kaaso on valkattu, siihen hommaan pyysin neitokaista, joka on myös poikamme kummitäti.. Minulle tulee myös kaksi morsiusneitoa, jotka olen jo siihen hommaan pyytänyt, ja he ovat lupautuneet.. Jotenkin päähäni on pinttynyt, että "vain yksi kaaso", joten niin minä sitten teenkin. Mutta morsiusneidot ovat minulle yhtä tärkeitä kuin kaasokin! Ilman näitä kolmea neitokaista ei päivästäni tulisi mitään. Meillä oli mieheni kanssa tässä hieman ongelmia ja pistettiin myös hääjutut jäähylle, mutta nyt olemme saaneet puhuttua asioista paljon, ja paremmin menee. Toivotaan, että jatkossa ei tarvitse tänne tulla vuodattamaan, kuinka tyhmä tuo mies taas onkaan, tms, vaan saan vain kehua.. Tilanne on kuitenkin se, että ketään muuta en vierelleni halua, enkä varmaan kelpuuttaisikaan, joten "turha" tässä on kirkkoa ja juhlapaikkaa ruveta perumaan. "Älä valitse rakkaudessa sitä, kenen kanssa pystyt elämään. Valitse se, jota ilman et voi elää." ja tuon kriisin aikana mietin, että pystynkö elämään ilman tuota miestä. Totesin sen vaunutellessani pikkumiehen kanssa, että en. Jos eroasimme, maailmani romahtaisi. Vaikka niitä riitoja onkin, mutta niitähän on kaikilla. Ei se ole parisuhde jos riitoja ei ole. Ei aina voida olla samaa mieltä tai ajatella samalla tavalla. "..osoittaa hänelle uskollisuutta ja rakkautta myötä- ja vastoinkäymisissä", eikös se niin mene? Tässä tämä tänään, menen pistämään saunan päälle ja hyppään crosstrainerin selkään hetkeksi. Pitää vielä tehdä töitä, että voisin edes ajatella olevani nätti hääpäivänä.. Kauniita unia!
×
×
  • Create New...