Jump to content
Naimisiin.info

henriikka

Rouva
  • Viestit

    87
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

henriikka's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Tein häämeikin itse, mutta mulla ei ollut mitään tiettyä sarjaa, vaan kaikki meikit oli sekalaista seurakuntaa. Grimasin meikkejä saa tilattua myös punanaamion sivuilta. Itse hommasin Grimasin Fixing Powderin, kun sitä suositeltiin nimenomaan häämeikin tekoon, mutta en tykännyt siitä.
  2. henriikka

    Edullisia boolivaihtoehtoja

    Meillä tällainen booli -kirkasta viinaa 40% -cool-nimistä vahvaa viiniä 21% -stockmos sitruuna-limemehua -kotona tehtyä mustaviinimarjamehua -lidlin saskiaa ja freeway lemonia n. 7-8% boolia tuli n. 60 litraa ja kokonaiskustannukset n. 190e. Mun mielestä tuo lidlin freeway lemon on niin makeaa että kannattaa laittaa saskiaa enemmän kuin freewayta.
  3. henriikka

    omatekoset mehut boolissa?

    Me ajateltiin käyttää omatekoista mustaviinimarjamehua boolissa. Varattuna olis kirkasta viinaa, väkevää viiniä (22%), ja lantringiksi vissyä, juurikin sitä mehua, spriteä ja vielä kaupasta saatavaa sitruuna-lime-mehutiivistettä mauksi. Toki näutten sekoitussuhdetta pitää vähän vielä testailla..
  4. n. 30 e kun Tallinnasta haettiin. Saatiin boolivärkit, 4 laatikkoa viiniä, 4 laatikkoa kaljaa ja kaksi laatikkoa siideriä. Lisäksi tehdään satsi omaa siideriä, mutta siihen ei mene kuin parikymppiä. Ja jotakin pientä vois hakea Alkosta lisäksi.
  5. Egotripin Valssi.. Ihana, kauniit, realistiset sanat <3..
  6. Lauantaina haen sormukseni, minkä maaliskuussa tilasin. Vähän jänskättää
  7. henriikka

    Etelä-Pohjanmaa

    Jalasjärvellä 3.7.2010 ..
  8. ^ Tämä on siis yllätys sulhaselle ..
  9. Meillä on häät sulhasen syntymäpäivänä, joten sulholle tehdään oma syntymäpäiväkakku. Kakku on samalla myös hääkakku, joka leikataan. Sulhon harrastus on biljardi, eli siitä kakun aihe ..
  10. Meillä "perinteiset maalaishäät" ilman niitä perinteitä . Eli ei hääleikkejä eikä kakun leikkaamista. Ei myöskään humppabändiä ja perinteistä häävalssia.
  11. Häissä tulee näkymään sulhasen harrastukset (salibandy ja biljardi) yllätyksenä sulhaselle. Myös hieman erikoisemmasta lemmikistämme olisi mukava keksiä jotain..
  12. Kävin tilaamassa vihkisormuksen Korukaivoksessa maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Mulla on Auria-mallistosta hieman erikoisempi kihlasormus ja vihkisormukseen otettiin mallia myös yhdestä Aurian sormuksesta. Mulla oli siis ihan kuva mukana että tälläinen tehdään. Sormukseen tulee sekä puna- että valkokultaa ja 5*0.01ct timantit. Kulta on 14 ct, mutta timanttien yksityiskohtia en muista. Uskon että laatua on. Sormuksen paino tulee vastaamaan kihlasormuksen painoa. Vastaava sormus Aurialta maksaa vajaa 900e. Mun sormus tulee maksamaan puolet vähemmän. Ei varmasti tarvitse sanoa että käynti kannatti. Olen aivan varma että sormuksesta tulee hyvä. Valmis se on vasta toukokuussa kun ei mitään kiirettä asialla ole.
  13. henriikka

    Kroatia!

    Minua kiinnostaa myös Kroatia. Mitä kautta olette matkanne varanneet??
×
×
  • Create New...