henriikka

Rouva
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

About henriikka

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tein häämeikin itse, mutta mulla ei ollut mitään tiettyä sarjaa, vaan kaikki meikit oli sekalaista seurakuntaa. Grimasin meikkejä saa tilattua myös punanaamion sivuilta. Itse hommasin Grimasin Fixing Powderin, kun sitä suositeltiin nimenomaan häämeikin tekoon, mutta en tykännyt siitä.
 2. Meillä tällainen booli -kirkasta viinaa 40% -cool-nimistä vahvaa viiniä 21% -stockmos sitruuna-limemehua -kotona tehtyä mustaviinimarjamehua -lidlin saskiaa ja freeway lemonia n. 7-8% boolia tuli n. 60 litraa ja kokonaiskustannukset n. 190e. Mun mielestä tuo lidlin freeway lemon on niin makeaa että kannattaa laittaa saskiaa enemmän kuin freewayta.
 3. Tunnelmakuva Tiina Jalasjärveltä
 4. Me ajateltiin käyttää omatekoista mustaviinimarjamehua boolissa. Varattuna olis kirkasta viinaa, väkevää viiniä (22%), ja lantringiksi vissyä, juurikin sitä mehua, spriteä ja vielä kaupasta saatavaa sitruuna-lime-mehutiivistettä mauksi. Toki näutten sekoitussuhdetta pitää vähän vielä testailla..
 5. n. 30 e kun Tallinnasta haettiin. Saatiin boolivärkit, 4 laatikkoa viiniä, 4 laatikkoa kaljaa ja kaksi laatikkoa siideriä. Lisäksi tehdään satsi omaa siideriä, mutta siihen ei mene kuin parikymppiä. Ja jotakin pientä vois hakea Alkosta lisäksi.
 6. Egotripin Valssi.. Ihana, kauniit, realistiset sanat <3..
 7. Lauantaina haen sormukseni, minkä maaliskuussa tilasin. Vähän jänskättää
 8. Jalasjärvellä 3.7.2010 ..
 9. ^ Tämä on siis yllätys sulhaselle ..
 10. Meillä on häät sulhasen syntymäpäivänä, joten sulholle tehdään oma syntymäpäiväkakku. Kakku on samalla myös hääkakku, joka leikataan. Sulhon harrastus on biljardi, eli siitä kakun aihe ..
 11. Meillä "perinteiset maalaishäät" ilman niitä perinteitä . Eli ei hääleikkejä eikä kakun leikkaamista. Ei myöskään humppabändiä ja perinteistä häävalssia.
 12. Häissä tulee näkymään sulhasen harrastukset (salibandy ja biljardi) yllätyksenä sulhaselle. Myös hieman erikoisemmasta lemmikistämme olisi mukava keksiä jotain..
 13. Kävin tilaamassa vihkisormuksen Korukaivoksessa maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Mulla on Auria-mallistosta hieman erikoisempi kihlasormus ja vihkisormukseen otettiin mallia myös yhdestä Aurian sormuksesta. Mulla oli siis ihan kuva mukana että tälläinen tehdään. Sormukseen tulee sekä puna- että valkokultaa ja 5*0.01ct timantit. Kulta on 14 ct, mutta timanttien yksityiskohtia en muista. Uskon että laatua on. Sormuksen paino tulee vastaamaan kihlasormuksen painoa. Vastaava sormus Aurialta maksaa vajaa 900e. Mun sormus tulee maksamaan puolet vähemmän. Ei varmasti tarvitse sanoa että käynti kannatti. Olen aivan varma että sormuksesta tulee hyvä. Valmis se on vasta toukokuussa kun ei mitään kiirettä asialla ole.
 14. Minua kiinnostaa myös Kroatia. Mitä kautta olette matkanne varanneet??