Viviana

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Viviana

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille tulee hunajamarmeladeja, joita ostin ulkomaan reissulta. Sopii hyvin, kun vieraissa on useampi laktoosi-intorelantti.
 2. Ja lisäksi, piilareissahan ei ole samat vahvuudet kuin laseissa, joten ehdottomasti pitää käydä ihan ekaksi optikolla näöntarkastuksessa, eikä mennä itse säveltämään Toki aion mennä optikolle mutta niissäkin merkkivalikoima vaihtelee liikkeestä riippuen, siksi kyselin jos jollakin on jo kokemusta jostain hyväksi havaitusta merkistä Mitä olen itse ehtinyt jo kysellä, niin kokeilupari maksaa jo lähes puolet alkuperäisestä hinnasta, joten kovin montaa merkkiä en viitsisi testailla.. mutta luultavasti linssit ovat parantuneet huimasti siitä kun olen itse viimeksi piilareita käyttänyt, siitä kun on jo lähes kymmenen vuotta
 3. Onko kukaan käynyt häämeikissä esim. BodyShopissa? Millaisia kokemuksia on ollut? Mitä eroa "ammattimeikkaajan" tekemässä meikissä on "myymälämeikkiin" verrattuna? Jälkimmäinen kun on selkeästi edullisempi.
 4. Itselläni on kuivat silmät mutta haluaisin piilarit hääpäiväksi. Silmämeikki näkyy sitten paremmin kuin miinuslinssien läpi. Onko kenelläkään kuivasilmäisellä ja hajataittoisella kokemusta jostain hyvästä kosteuttavasta/ hyvin happea läpäisevästä piilarimerkistä? Tarvitsen siis tooriset linssit.
 5. Meidän hääinfo on vain kaksi sivuinen ja laitan tuon "tiedotuksen" heti alkuun, joten eiköhän se sieltä sitten erotu
 6. Meille tulee varmaankin Bradley Hand ITC. Latasin sen fontit.netistä. Mielestäni se on aika rennon näköinen fontti, käsinkirjoitetun näköinen.
 7. Meille tulee lapsettomat häät ja mietin olisiko tämä parempi mainita jo heti kutsutekstissä vai vasta juhlaohjesäännössä (meillä hääinfo)? Pohdin onko töykeää ilmoittaa heti kutsussa "huomaathan, että juhlimme tällä kertaa vain aikuisten kesken", kun joillekin tämä tuntuu olevan arka paikka? Itse kallistuisin hääinfon puolelle mutta toisaalta pelkään, että kaikki eivät sitä sieltä ehkä huomaa.. Ja mitä olen täältäkin lueskellut niin siihen ei voi luottaa, että ihmiset osaisivat lukea kirjekuoresta keitä kutsu koskee..
 8. Häittemme pieniä ekotekoja tässä vaiheessa suunnittelua (häihin vajaa vuosi): -astiat ja pöytäliinat vuokralla pitopalvelusta/ osin juhlapaikan puolesta - biojätteet, pahvit ja paperit ym. kierrätetään (juhlapaikalla on vain sekajäte mutta haluan silti lajitella, toimitan roskat omaan roskikseemme suht lähellä kun asumme) - sormukset ovat titaania, joka on kultaa huomattavasti ekologisempi vaihtoehto - koristekukat luonnosta - kaikki koristeet kierrätettävissä, ei mitään muovista - hääkarkkirasiat ja paikkakortit yhdistetty, menu/ohjelmakortteja vain yksi per pöytä, ei jokaiselle omaa - sulhasen puku vuokrataan, omani ostin mutta laitan sen kyllä sitten kiertoon, vannehameen ostin käytettynä - yritämme saada kirkon, joka on kävelymatkan päästä juhlapaikalta, jos se ei onnistu niin vaihtoehtokirkosta pääsee kätevästi julkisilla juhlapaikkaan ja juhlapaikasta pääsee hyvin pois julkisilla - ei aineellisia lahjoja vaan häämatkatili - koska sulhanen ei syö kalaa, ruokana on lihaa, tosin broileria joka on possua ja nautaa pienempi paha Häämatkan ekologisuus tuotta vielä päänvaivaa. Haluaisin myös meikkaajan, jonka käyttämiä meikkejä ei ole testattu eläimillä.