Jump to content
Naimisiin.info

Wagnerin

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Wagnerin's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Wagnerin

    Mitä palkinnoksi tieto-visaan??

    Meille ei tuskin tulee minkään sortin tietovisaa, eikä niin ollen palkintoakaan, mutta seuraavat tuli nopeasti ajateltuna mieleen: Kaktus, kondomeja, chilintaimi, purkkatatuointeja, 4 cl:n viinapulloja, magnum-pullo skumppaa, hyppynaru, hääautoksi koristeltu leikkiauto, leffalippuja, seurapeli, kaarnavene, lahjakortti ravintolaan / kasvohoitoon / risteilylle, puutarhatonttu, karkkipussi, onkivapa, cd-levy, Hankkija-lippalakki, ihan mitä vaan mulletoi.comista, Europehousesta tai vastaavasta liikkeestä, "palkinto maksetaan luonnossa" eli kilo perunoita, ystäväkirja, jossa valmiina hääparin tiedot, dvd, Viivi ja Wagner -sarjakuvakirja, kaljatuoppi / kolpakko / skumppalasi / viinilasi / lautanen tmv hääparin nimillä ja päivämäärällä, tikkataulu, kylpyankka, mies- ja naisaiheiset vitsikirjat... Kaikki ylläoleva tietenkin riippuen siitä, millaiset ovat vieraat ja häät, ja millä budjetilla liikutaan. Ei siis aloiteta keskustelua siitä, onko soveliasta jakaa kondomeja lestadiolaishäissä tai onko kaikilla halua ja varaa antaa lahjakortti ravintolaan tmv
  2. Hmm... aika tyylittömältä kuulostaa Ja tuossa on suuri mahdollisuus, että illan edetessä ja boolimaljan tyhjetessä sitä visaa tulee vingutettua enemmän kuin oikeasti haluaisikaan, ja sitten podetaan morkkista seuraavana päivänä. Ainakaan minä en toivo, että vieraita kaduttaisi seuraavana päivänä.
  3. Wagnerin

    Pukukoodi kutsuun

    PS. Ethän saavu paikalle alasti?
  4. Wau! Varmasti näyttää ihan älyttömän hyvältä sun päällä Terveisin kateellinen 161-senttinen
  5. Veikkaisin, että kyllä sopii, kunhan et ole kovin lyhyt - tai vaihtoehtoisesti pysyt pystyssä korkeilla koroilla
  6. Kihlauduimme eräässä ravintolassa Budapestissa, joten sormuksissa on ravintolan osoite ja päivämäärä. Voidaan sitten eläkeikäisinä suunnistaa Budapestiin, etsiä tuo osoite ja käydä vaikka syömässä, jos siinä silloinkin joku ravintola on
  7. Täällä harrastettiin myös tekstiviestejä, kun kuvaviestit eivät Budapestista suomalaisella liittymällä kulkeneet... Läheisimmät saivat viestin, muiden annettiin huomata joko itse sormukset tai Facebookin statuspäivitys parisuhdetilasta.
  8. Wagnerin

    Kihlajaiset?

    Ihan kaksin vaan käytiin juomassa pullo samppanjaa samana yönä kun palattiin Suomeen, pari päivää kihlauksen jälkeen. Minua siis kosittiin pidennetyllä viikonlopulla Budapestiin, josta kelvollisen kuohuvan löytäminen on käytännössä mahdotonta. Paitsi jos nimenomaan sattuu tykkäämään pliisuista ja makeista paikallisista viineistä...
  9. Vielä tähän kommentoiden, ei käsittääkseni ole laillista periä maksua juomista ilman omaa anniskelulupaa. Mistähän tuon voisi varmistaa, poliisilta? Juurikin näin, laitonta on. Yksityishenkilö, jollaiseksi myös esim. hääpari lasketaan, ei saa myydä mitään alkoholia Suomessa.
  10. Järjestäkää sellaiset häät, joista itse enemmän tykkäisitte. Muuten pahimmassa tapauksessa vieraat huomaavat, että olisittekin halunneet jotain muuta tai ette tunne oloanne kotoisiksi, ja tunnelma lässähtää. Teidän häänne ne ovat, eivät kenenkään sukulaisen tai kaverin Vastaan silti, kun kerran kysyit: itse henk. koht. valitsisin A:n, sillä vaikkei joisikaan, voi tuntua ikävältä lähteä ajamaan 40-140 km matkaa juhlien jälkeen.
  11. Meidän alustava The Great Master Plan on mennä ensin maistraattiin ihan lähipiirillä ja sieltä samalla poppoolla syömään hyvin. Illaksi sitten kootaan isompi porukka kasaan: hyvää musiikkia, kimpun heitto, kuohuvaa, pientä syötävää ym. Tarkoitus olisi myös tehdä pikainen powerpoint koko päivästä ja esittää se sitten illalla. Oudommanpuoleisen ratkaisun perusteluna on se, että haluttaisiin välttämättä syömään erääseen ravintolaan, joka on erityinen meille, mutta sen verran kallis, ettei koko porukkaa ole mitenkään varaa syöttää ja juottaa siellä... Illalliseen kahdellekin kun saa menemään helposti 300 e.
×
×
  • Create New...