Jump to content
Naimisiin.info

princez

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

princez's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olisko kellään vielä muita ideoita kun mikään edellisistä ei tunnu oikeen omalta ?
  2. Siskon polttareissa meillä oli käytössä juuri tuo lahjojen ostaminen, jotka kerättiin sitten "morsiusboxiin". Morsian arvaili keltä on minkäkin esineen saanu ja esineen tuli aina kuvastaa joko antajaansa tai morsiamen ja antajan ystävyyttä.
  3. Me ajateltiin itse rustata runo kutsukorttiin, jossa myös ilmaistais toive lahjasta rahana. En tiedä katsotaanko sitä miten kieroon, mutta kun totuus on usein se, että tavaraa on kaapit täynnä, todennäkösesti lahjana saa useamman version esim. kahvinkeittimestä, joita on jo kaks valmiiksi, ja rahalla vaan nyt on enemmän käyttöä etenkin häiden järjestämisen jälkeen.
  4. Me ollaan oltu yhdessä 2 vuotta ja muutama kuukausi päälle kun mennään naimisiin. Kihloihin mentiin puolen vuoden seurustelun jälkeen. Tämä tulee olemaan mun toinen avioliitto ja entisen miehen kanssa oltiin oltu yhdessä 4 vuotta, joista 2 vuotta kihloissa, ennen alttarille astelemista. Siltikin liitto karahti karille hyvinkin pian. Joten mielestäni seurusteluaika ei määrittele sitä kuinka hyvin liitto onnistuu.
×
×
  • Create New...