Jump to content
Naimisiin.info

nataly

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

546 profiilin katselua

nataly's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. nataly

    kimpun ja sukkanauhan heitto

    Meidän häissä heitettiin kimppu ja sukkanauha. Hauskaa oli. Ihan kaikki sinkut eivät olleet ottamassa niitä kiinni, mutta suurin osa oli. Ei siihen ketään voi tietenkään pakottaa, aivan kuten ei ketään voi pakottaa pitämään puhetta tai muuta vastaavaa. Mutta kuten sanoin, hauskaa se oli.
  2. nataly

    Gardajärvi, Italia

    Käytiin lyhyellä häämatkalla Gardajärvellä. Paikka on kyllä ihanan idyllinen, etenkin jos matkustaa lähellä oleviin pikkukyliin! Kaunista on ja yllättävän rauhallista. ^En osaa suositella paljoakaan, sillä matka oli niin lyhyt, ettei ehtinyt muodostua mitään kantispaikkoja.
  3. Saatiin ihanat kuvat Jannelta ja voin vilpittömästi suositella häntä muillekin morsiamille!! Kaikki toimi niin kuin pitikin ja kuvat tulivat meille muutamassa viikossa. Potrettikuvat ovat aivan ihania ja niitä on paljon (sillä saimme itsellemme myös potrettien koeveokset). Dvd:llä on myös dokumentaariset kuvat omana kansionaan ja niistä voi nyt muistella hääpäivän hulinaa näin jälkeenpäin! Kuvaaja oli häissä huomaamaton ja osasi etsiä oikeat tilanteet tallennettaviksi. Suosittelen!
  4. nataly

    Opiksi muille

    Nauti päivästä! Älä hermoile turhaan, vaan suunnittele kaikki hyvissä ajoin etukäteen. Jos sitten hääpäivänä joku ei mene ihan niin kuin on suunniteltu, so what? Vieraat eivät sitä huomaa, joten sopeutukaan tilanteeseen. Hääsuunnittelija on hyvä sijoutus! Lisäksi hyvä valokuvaaja (meillä oli 10 tunnin dokumentaarinen kuvaus), energinen bändi ja tarpeeksi iso ja hyvin koristeltu juhlapaikka ovat tärkeitä.
  5. nataly

    Kaasot ja bestmanit

    Samaan pöytään vaan. Perhe voi olla eri pöydässä. Omasta mielestäni jos perhe otetaan samaan pöytään hääparin kanssa, niin silloin siinä täytyy olla koko perheet sisaruksineen kaikkineen. Pelkästään vanhempien kanssa istuminen on vähän jäykkää.
  6. Vaihtoehto A. Toisessa vaihtoehdossa on huonoin puoli se, että juhlavieraat joutuisivat olemaan eri huoneissa. Olen ollut tällaisissa häissä juuri tänä kesänä ja yhtäkään puhetta ei kuulunut toisiin huoneisiin. Mutta huolimatta siitä kumman valitsette, niin pitäkäähän upeat häät!
  7. nataly

    Kutsukorttien kustannukset

    Kutsuihin kului n. 1,5€/kpl. Tilattiin erikseen, kun 100 kutsun (kutsuttuja n. 190) tekeminen käsin olis vienyt mun hermot ihan totaalisesti. Tietty olis voinut nakittaa miehen askertelemaan, mutta ties mitä siitäkin olis seurannut...
  8. Meillä on 10h dokumentaarinen kuvaus, joka maksaa 1200€. Ihan ok hinta erinomaisesta kuvaajasta (Janne Miettinen).
  9. Meille on myös G18 varattuna. Päädyimme valintaan sillä perusteella, että se on 1) upea paikka, 2) lähellä vihkikirkkoa ja 3) palvelu pelaa.
  10. Kyllä tulee häälehti. Sisältö painottuu vieraiden esittelyyn ja meidän "tarinaamme".
  11. Meillä on nounou se, että ohjelmaa olisi liian vähän. Kesähäämme kestävät aina puoleenyöhön saakka, ja sen takia ohjelmaa ja musiikkia + tanssia on luvassa varmasti tarpeeksi!
×
×
  • Create New...